Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 jj leti. Ted hodne trpim na afty v puse. To je hruza. Strasne to boli a porad to stipe. ![]()
@Lenka123456789 Jéé, to musí být teda pěkně nepříjemný…
A můžeš na to něco brát? Nebo aspoň vyplachovat pusu heřmánkovým odvarem… To by mohlo pomoct.. ![]()
Zubarka mi rekla abych moc nepouzivala ustni vody. Tak si pusu casteji cistim, ale moc to nepomaha.
Je to neprijemne. A kdyz jdu v noci na zachod tak pak uz nemuzu zabrat. Hormony delaji divy
![]()
@Lenka123456789 Zkus jemně vyplachovat pusu heřmánkovým čajem nebo čajem z měsíčku lékařskýho, to neublíží… Mě bolej prsa už dva týdny, zítra zkusím testnout, ale moc tómu nedávám.. Tipuju to v neděli na mrchu mrchoucí… ![]()
@baluuu8 ahooj, taky drzim palecky. My byli pro vysledky v Brne a spermiogram, teda spis ta fragmentace dopadla dobre
dostala jsem uz leky pro ivf, upravi mi cyklus a od dalsich mesicku uz zacinam stimulovat, takze konec cervna punkce, tesim se moc!!! za 2 tydny zacinam zobat nejake tablety, kez by to uz konecne vyslo!
@i.irenka budu na Tebe myslet at se miminko uhnizdi. A co baluuu nejak nepise
![]()
@i.irenka To je super, že ta fragmentace dopadla dobře.
Konečně se to zase pohnu kupředu a tentokrát se určitě zadaří!!
Já bohužel opět nic a vesele si menstruuju… ![]()
Baluuu to mě mrzí. Je to hrozný. Ale ase máte tu snahu pro to něco dělat. Moc vm ty miminkapřeji.
@baluuu8 zlato ja taky tak, uz jsem mela zas zbytecnou nadeji a doktor mi rikal, ze mi ty leky da a ze je treba uz nebudu potrebovat a v sobotu jsem to dostala
v Heliose maji trochu jiny postup pro ivf, tak se tesim ze treba ted to konecne dopadne. pred samotnou stimulaci nasadi leky, s nema se ceka na mesicky a pak podle krve zacinaji pocitat prvni den stimulace. je to sice na dyl, asi to je ten dlouhy protokol, ale uz neverim ze bychom to dima prirozene zvladli
takze misto dovolene dalsi ivf. budu vas holky informovat at v tom nejsem sama
@i.irenka Dobře to dopadne a za chvíli se budeš kutálet s miminkem v bříšku. Já ti budu moc moc držet pěsti…
Já jsem celkem v klidu, protože mi kartářka řekla, že se to povede u nás v červenci (já chci jít v červenci na IVF). A prý to budou buď dvojčátka a nebo dvě těhotenství hodně brzo po sobě…
Tak už se taky těším…
![]()
@baluuu8 jeee to je hezke, urcite to spolu souvisi, kartarka a ivf, proste letos budeme tehu a basta ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.