Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.14 19:29

Dnes jsem 14+1tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.5.14 07:14

@Lenka123456789 Letí to Leni brutálně.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.14 08:56

@baluuu8 jj leti. Ted hodne trpim na afty v puse. To je hruza. Strasne to boli a porad to stipe. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.5.14 08:59

@Lenka123456789 Jéé, to musí být teda pěkně nepříjemný… :zed: A můžeš na to něco brát? Nebo aspoň vyplachovat pusu heřmánkovým odvarem… To by mohlo pomoct.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.14 12:19

Zubarka mi rekla abych moc nepouzivala ustni vody. Tak si pusu casteji cistim, ale moc to nepomaha. :nevim: Je to neprijemne. A kdyz jdu v noci na zachod tak pak uz nemuzu zabrat. Hormony delaji divy :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.5.14 13:03

@Lenka123456789 Zkus jemně vyplachovat pusu heřmánkovým čajem nebo čajem z měsíčku lékařskýho, to neublíží… Mě bolej prsa už dva týdny, zítra zkusím testnout, ale moc tómu nedávám.. Tipuju to v neděli na mrchu mrchoucí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.14 08:22

@baluuu8 budu drzet palce st to uz knecne klapne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.14 21:33

@baluuu8 jak dopal testik? :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.5.14 19:22

@baluuu8 ahooj, taky drzim palecky. My byli pro vysledky v Brne a spermiogram, teda spis ta fragmentace dopadla dobre :-) dostala jsem uz leky pro ivf, upravi mi cyklus a od dalsich mesicku uz zacinam stimulovat, takze konec cervna punkce, tesim se moc!!! za 2 tydny zacinam zobat nejake tablety, kez by to uz konecne vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 20:22

@i.irenka budu na Tebe myslet at se miminko uhnizdi. A co baluuu nejak nepise :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
12.5.14 12:30

@i.irenka To je super, že ta fragmentace dopadla dobře. :palec: :palec: :palec: Konečně se to zase pohnu kupředu a tentokrát se určitě zadaří!! :dance: Já bohužel opět nic a vesele si menstruuju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.14 13:05

Baluuu to mě mrzí. Je to hrozný. Ale ase máte tu snahu pro to něco dělat. Moc vm ty miminkapřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.5.14 13:31

@baluuu8 zlato ja taky tak, uz jsem mela zas zbytecnou nadeji a doktor mi rikal, ze mi ty leky da a ze je treba uz nebudu potrebovat a v sobotu jsem to dostala :-( v Heliose maji trochu jiny postup pro ivf, tak se tesim ze treba ted to konecne dopadne. pred samotnou stimulaci nasadi leky, s nema se ceka na mesicky a pak podle krve zacinaji pocitat prvni den stimulace. je to sice na dyl, asi to je ten dlouhy protokol, ale uz neverim ze bychom to dima prirozene zvladli :-( takze misto dovolene dalsi ivf. budu vas holky informovat at v tom nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
12.5.14 15:55

@i.irenka Dobře to dopadne a za chvíli se budeš kutálet s miminkem v bříšku. Já ti budu moc moc držet pěsti… :hug: Já jsem celkem v klidu, protože mi kartářka řekla, že se to povede u nás v červenci (já chci jít v červenci na IVF). A prý to budou buď dvojčátka a nebo dvě těhotenství hodně brzo po sobě… :-) Tak už se taky těším… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.5.14 20:46

@baluuu8 jeee to je hezke, urcite to spolu souvisi, kartarka a ivf, proste letos budeme tehu a basta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.