Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak moje prdelka uz dva tydny kope preji vam poznat tento pocit. Uz me zacinaji bolet i zada to teda brzo tak nevim co budu delat ke konci. Jak jste na tom holky?
Kopani musi byt super, citit toho spunta pod srdickem!
ja vesele stimuluju, uz zacinam citit vajecniky, ve stredu jdu na prvni ultrazvuk tak jsem zvedava kolik mi napocitaji foliku ![]()
Baluuu mas nastudovana centra? a byla doma porada?
@i.irenka Ahoooj, porada byla a zvítězila FN Olomouc. Hlavně teda kvůli tomu, že budeme moct spermie vozit z domu, což je super. No a pak taky ta finanční stránka celého IVF je v FN tak příznivá, že to vyplynulo vcelku jednoznačně… Helios věřím že je úplně jiný level, ale je to prostě další hodina jízdy navíc a finančně je to jako Fertimed… ![]()
A tobě na zítra moc držím pěsti, ať máš hoooodně folíků.
![]()
@i.irenka Děkuji určitě se máte na co těšit. Pořád na vás dvě myslím a držím palce ať se zadaří a těším se na dobré zprávičky. ![]()
@Lenka123456789 Leni díík, že na nás myslíš.
jsem ráda, že se máte s miminkem dobře… ![]()
@baluuu8 Dneska jsem po kontrole tak zase tam mám bacila minule jak to bylo rozjete tak se mi to nezalečilo pořádně. Takže repete. Jinak mimnko se má dobře máme 330g a pohlaví zatím opět nepotvrzené. Zalezl si do levého boku a prdelkou úplně dolů.
@Lenka123456789 To je teda stydlínek, že se nechce ukázet.
Tak teď už se určitě dobře přeléčíš a budeš mít pokoj…
![]()
Holky tak dnešní první ultrazvuk při stimulaci - 12 folíků kolem 9mm a 15 folíků menších
cca v sobotu další kontrola
@i.irenka No krááásně pěstuješ vajínka.
To mám radost!
Teď už to klapne!! ![]()
@i.irenka potichoučku držím palce ať to klapne a vajo se chytne. ![]()
@i.irenka Myslela jsem si to tak…
Tak to je bezva..
To já budu zrovna ovulovat…
![]()
@i.irenka Ale ty s daleko větší pravděpodobnosti že se to povede.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.