Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.14 17:29

@baluuu8 Kdymě to sralo, ale mě to mrzí, že se tak chovaji. Moje mamka i tatka dávají nám obou stejne bez ohledu na to jestli pracuje jeden nebo druhej. Jenou je třeba hold chlapska práce a jednou zase ženská ruka. No ted už je to jedno a malýmu koupí chrastítko a ještě budou dělat jako by bylo ze zlata. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.4.14 17:38

@Lenka123456789 Já ti rozumím, já tohle taky nechápu… Nedokázala bych jednoho pohostit a druhýho nechat jen tak sedět… Ať si strčí chrastítko víš kam… Ty budeš dávat svýmu dítěti příklad a ty ho naučíš jak to má správně být… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 20:29

@baluuu8 Přesně tak s tekovou se o vnoučka připravují už teď. Já starý bl… k rozumu přemlouvat nebudu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.4.14 20:33

Leni vis jak to je, rodinu si clovek nevybira, tak to hod za hlavu a rekni si, ze o to si lepsi clovek, ze bys tohle nikdy neudelala.
Baluuu a ty slzicky si schovej az se obe budeme radovat z //. Ja si to taky nedokazu predstavit ze jednou to vyjde, ale co se da delat :-( nechces jit ted se mnou do ivf? budeme na to dve a bude to lip utikat, hmmm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.4.14 20:57

@i.irenka Já jsem to IVF měla naplánované teď na květen, jenže za prvé zatím ještě nemáme prachy a za druhé ještě nemám výsledky imunologie.. A bez nich nechci do IVF jít… Radši… Ale bylo by to fajn, kdybychom mohly spolu stimulovat a čekat na //. ;) No co… Ty teď prolomíš naši smůlu a otěhotníš a já hned po tobě začátkem léta… :think:
Jojo, slzičky už jsou dávno pryč.. Byla jsem se projít venku a nabila se novou energií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.4.14 20:59

A zdraví vás štěňátka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 21:13

@i.irenka mas pravdu uz jsem jim tolikrat odpustila a nebudu to de, lat do nekonecna uz tam zas dlouho nepujdu @baluuu8 jee stenatko opravdu mava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.4.14 08:18

@baluuu8 ja mam stejne tucha, ze nam po shlednuti vysledku to ivf odlozi :-( uvidime…

stenatko mava, to je krasne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.4.14 08:23
@i.irenka píše:
@baluuu8 ja mam stejne tucha, ze nam po shlednuti vysledku to ivf odlozi :-( uvidime…stenatko mava, to je krasne :kytka:

Proč myslíš že to odloží? Myslíš, že budete mít u něčeho špatné výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.4.14 09:40

@baluuu8 manzelovi delaji novy spermiogram- fragmentaci a pokud budou spatne vysledky tak nam doporuci vitaminy a nejakou lecbu a az pak ivf. jde o to, ze spermie musi mit tuto hodnotu ok jinak ani ICSI a PICSI nemusi vyjit. neumim to tak vysvetlit protoze ve Fertimedu tohle vysetreni nedelaji a ani mu podle me neprikladaji takovou vahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 10:07

@i.irenka třeba to bude dobrý. Hold musí muž zvýšit dávku vitamínů ať má kluky pěkně mrštné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.5.14 17:47

@i.irenka Irenko, jak se máš? Už máte nějaké výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.14 18:31

@baluuu8 a co ty? Jak se dari? A co stenatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.5.14 18:39

Ahoj Leni, dneska jsem naložila štěňátka do krabice a jela k paní doktorce nechat je odčervit. Jestě že se mnou jel přítel, protože oni jsou jak pytel blech. :-) A jinak jsem si dnes dělala test a bílo, takže to čím dál tím víc vypadá na červencové ivf. A co ty? Jak se máte s miminkem? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.14 19:20

@baluuu8 dneska jsem nafoukla brisko zatim moc neroste, ale mimi roste uz se moc tesime. Jen ty penize chybi. Jeste musime pockat az nam reknou co to bude zatim to vypada spis na kluka. :-) Hlavne at to Ivf vyjde a muzete se taky radovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.