Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka to je paráda, že se konečně něco děje budu držet palečky at to už konečně klapne. @baluuu8 taky držím palce ať narazíš na někoho kdo Ti pomůže. Jinak štěnátka jsou moc krásná je od Tebe moc hezké, že jsi se o ně postarala. Jsou to takový kulíšci hned bych je ponuchlala ![]()
@i.irenka píše:
@baluuu8 jeee ti jsou super, tolik barev, kazdy je original. Dej po dnesku vedet jestli dabla odhalilasi nasadi nejakou alternativni lecbu, ja jsem s bylinkama moc spokojena jen ten vysledek nikde
bojim se zase tech hormonu, opu, cekani, nervu…budu informovat kdy to na me planuji nasadit
Dám určitě vědět. ![]()
@Lenka123456789 píše:
@i.irenka to je paráda, že se konečně něco děje budu držet palečky at to už konečně klapne. @baluuu8 taky držím palce ať narazíš na někoho kdo Ti pomůže. Jinak štěnátka jsou moc krásná je od Tebe moc hezké, že jsi se o ně postarala. Jsou to takový kulíšci hned bych je ponuchlala
Já je taky muchlám pořád.
A co ty? Jak ti je? A jak se daří miminku?
Ahoj, chtěla bych se podělit o mé zkušenosti ve Fertimedu. S přítelem se snažíme o mimčo přes 2 roky, před rokem a pul se nám to povedlo přirozenou cestou, ale bohužel jsem musela v 7tt na revizi. Pokračovali jsem potom ve snažení ale doteď bezúspěšně, tak jsme se rozhodli že už dál nebudeme čekat a vyhledáme pomoc. Nejblíž byl Fertimed v Polance n. O.a musím říct, že jsem z toho jejich přístupu tak vytočená, že už uvažuji že jim tam udělám kravál. Jezdíme tam od ledna a vždycky po každé návštěvě jsem si řekla, tak horší už to snad nemůže být, ale pokaždé mě překvapí. Momentálně mám za sebou IVF s min. stimulací a čekám jak to dopadlo, pan dok. Sobek mi na kontrole, když už jsem za sebou měla týden s injekcemi řekl, že inseminace může proběhnout v pondělí. Musela jsem mu oznámit že se chytáme na IVF a že už týden píchám injekce, nevím jestli to tam v tom PC nemá nebo co. Vždycky z nich musím tahat všechny informace, protože jinak bych se nic nedozvěděla. Na odsátí a trasferu jsem byla už v Olomouci, a tam je to mnohem lepší, jak paní doktorka tak i sestřičky. Do Olomouce mě poslal pan dok. Sobek, že prý nebude tahat embryologa do Polanky když ty moje vajíčka můžou být popraskané a nic z toho IVF nebude. Pan dok. Sobek byl naštvaný a nechápal proč jsme šli do minimální stimulace, nevím asi z toho nemá tolik peněz. Hrůza a nikomu nedoporučuji Fertimed v Polance n. O.
@baluuu8 miminku se daří dobře byli jsme na ve čtvrtek na screeningu tak si pěkně chrnělo, že se nechtelo narovnat. Museli jsme pockat v cekarne az se vyspinka a pak jsme sli znovu. Podle Dr. nejspis cekáme chlapečka, ale to se potvrdi pozdeji. Pokud chcete tak se muzu hodit fotečku. ![]()
@Katye85 my chodíme od fertimedu Olomouc a jsem spokojená dr. je trpělivá vše mi vysvetli. Držím palce at se nemusis dlouho trápit a brzo to klapne.
No v Olomouci je ten přístup mnohem lepší a byla jsem taky u paní doktorky a mám z ní moc dobrý pocit. Jen jsem chtěla všechny varovat před tou Polankou. Budeme už jezdit jen do Olomouce. Moc děkuji snad to brzy vyjde nejlépe teď:-)
@Katye85 Máš recht, jezděte do Olomouce. Paní doktorka je zlatá a sestřičky jsou úplný sluníčka… Vždycky jsem se tam moc těšila… A držím pěsti, aby to IVF teď dopadlo dobře a už jsi ani Fertimed nepotřebovala. ![]()
Irenko, tak vymýtání ďábla se nekonalo… Měřil mě nějakým přístrojem (vzal si za to 300 Kč) a řekl mi, že mám nějaký trochu špatný játra a ledviny.
O gynekologických věcech jsme se ani vlastně nebavili. Pak mi napsal 4 preparáty a pak jsem si je měla jít do jejich lékárny vyzvednout. Tam mi to paní spočítala na 2600 Kč a tolik jsem u sebe fakt neměla, takže jsem jim řekla, že si to vyzvednu zítra. Ale rozhodně si to teda zítra nevyzvednu.
Moje nervy.
![]()
Takže bezva… ![]()
@baluuu8 Jeee tak to me mrzi, ale muzes si rict ze jsi tam byla a vic pro to nejde udelat, ja se taky vzdycky tesim kdyz si neco noveho koupim nebo nekam jdu a vysledek o nicem
proste ivf to jisti
@i.irenka Jj, a hlavně když jsem se koukala na net, tak se dají ty preparáty sehnat daleko levněji.. No, nemám slov prostě… Je to všechno těžkej byznys… ![]()
@baluuu8 nooo tak to Ti nezávidím aspon sis udelala výlet. Jinak děkuji taky jsem z této fotky unešená. ![]()
Teď mě naštval tchán s tou svojí přítelkyní. To už není možný jak se chovají. Přítel tam šel skládat dřevo s bráchou tak že půjdu taky at nejsem sama doma. No sedli jsme do garáže tak si „ona“ zapálila. Pak přinesla dvě misky okurků mezi tím přijel tchán zapálil si a pak přijel od mýho brácha a „ona“ jim donesla večeři. Tak jsem tam seděla v zakouřeným a dívala jak se cpou a mezi tím si tchán apálil druhou a zeptal se jestli jim nevadí, že jim bude u jídla kouřit… No co jinýho mi zbylo než se zvednou a jít domů se slzama v očích.
@Lenka123456789 No to bude asi moc milá paní…
Příště se jdi radši někam projít s pesanem a na ni kašli, ať nemáš zbytečně nervy.. No já jsem si dnes taky pobrečela, jak jsem jela od toho doktora..
Tak to na mě zase všechno dolehlo.. Ale už jsem se nějak zmátořila… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.