Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
31.3.14 20:13

@kleo28 Děkujůůů…Třeba se do té doby zadaří i normálně… ;) :andel: Nezjistili nám žádný problém… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.4.14 13:38
@baluuu8 píše:
@kleo28 Děkujůůů…Třeba se do té doby zadaří i normálně… ;) :andel: Nezjistili nám žádný problém… :dance:

Nám taky nezjistili žádný problém a přesto jsme čekali rok a další půl rok chodili do Fertimedu. Kde mi až MUDr. Koutná řekla, že možná nemám vůbec ovulaci… a tak mi píchli něco na podporu. No a už máme doma skoro 4.měsíční holčičku :-) A to nás hned při první návštěvě chtěli poslat na inseminaci… Nechtěli jsme. Čtu si tady ty Vaše příběhy a všem Vám přeju ať se Vám brzy zadaří. To čekání je šílený a těch slz do padne… znám to moc dobře. Ale vydržet a nehroutit se. Tělo ví kdy to má přijít, jen někdy se mu musí trošku pomoct! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
1.4.14 13:50

@Venda85 ahoj holky :mavam: jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.4.14 21:08
@Venda85 píše:
Nám taky nezjistili žádný problém a přesto jsme čekali rok a další půl rok chodili do Fertimedu. Kde mi až MUDr. Koutná řekla, že možná nemám vůbec ovulaci… a tak mi píchli něco na podporu. No a už máme doma skoro 4.měsíční holčičku :-) A to nás hned při první návštěvě chtěli poslat na inseminaci… Nechtěli jsme. Čtu si tady ty Vaše příběhy a všem Vám přeju ať se Vám brzy zadaří. To čekání je šílený a těch slz do padne… znám to moc dobře. Ale vydržet a nehroutit se. Tělo ví kdy to má přijít, jen někdy se mu musí trošku pomoct! :potlesk:

Ahooj :mavam:, je to super, že se tady dočítám další příběh se šťastným koncem… :dance: Já mám dokonce v pořádku i ovulaci, měřím si bazální teplotu a ovulace u mě probíhá.. Tak snad se brzo zadaří i u nás a vyhnu se druhému IVF.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.4.14 21:10

@beruska29 Ahooj, jsem tento týden slaměná, přítel mi zase odcestoval kamioonem a vrátí se až o víkendu, tak se to trošku táhne.. Navíc jsem jakási rozhozená z té změny času, večer nemůžu spát a pak jsem v práci jak mrtvolka… :D Už se těším na víkend, budu spát do oběda… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
1.4.14 22:38

@baluuu8 tp my povidej o tom case, mala to ma ted vse posunute a je z toho taky paf, ja byla minulej tyden slamena vdova, muj byl 3 dny sluzebne v Polsku, neboj zitra streda a uz se to puli ten tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 10:15

Holky me se to taky tahne. Nemuzu se dockat patku o kazdy den jsem vic a vic nervozni zda je mimi v poradku. Blizi se totiz muj kriticky tyden tak mam strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
2.4.14 10:44

@Lenka123456789 jj to se vzdy tahne do dalsi kontroli :hug: neboj vse bude v poradku, hlavne ted mysli na tohle miminko a vse krasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.4.14 12:06

@Lenka123456789 Bude to určitě v pořádku, Leni… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 16:27

Ja doufam, ze uz to vyjde. Uz se sem tam divam na vybavicku a rikam miminku jak se bude mit. :srdce: dekuji holky jeste dva dny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.4.14 07:55

@Lenka123456789 drzim palecky na dnesni kontrole! a dej nam Leni vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.4.14 08:00
@i.irenka píše:
@Lenka123456789 drzim palecky na dnesni kontrole! a dej nam Leni vedet

Přidávám se a taky držím palečky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
4.4.14 14:40

@Lenka123456789 taky držím palečky ať je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 19:34

Holky kontrola proběhla dobre máme radost. Miminko roste. Děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 19:35

A foto teď o dva týdny později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.