Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kleo28 Děkujůůů…Třeba se do té doby zadaří i normálně…
Nezjistili nám žádný problém… ![]()
@baluuu8 píše:
@kleo28 Děkujůůů…Třeba se do té doby zadaří i normálně…![]()
Nezjistili nám žádný problém…
Nám taky nezjistili žádný problém a přesto jsme čekali rok a další půl rok chodili do Fertimedu. Kde mi až MUDr. Koutná řekla, že možná nemám vůbec ovulaci… a tak mi píchli něco na podporu. No a už máme doma skoro 4.měsíční holčičku
A to nás hned při první návštěvě chtěli poslat na inseminaci… Nechtěli jsme. Čtu si tady ty Vaše příběhy a všem Vám přeju ať se Vám brzy zadaří. To čekání je šílený a těch slz do padne… znám to moc dobře. Ale vydržet a nehroutit se. Tělo ví kdy to má přijít, jen někdy se mu musí trošku pomoct! ![]()
@Venda85 píše:
Nám taky nezjistili žádný problém a přesto jsme čekali rok a další půl rok chodili do Fertimedu. Kde mi až MUDr. Koutná řekla, že možná nemám vůbec ovulaci… a tak mi píchli něco na podporu. No a už máme doma skoro 4.měsíční holčičkuA to nás hned při první návštěvě chtěli poslat na inseminaci… Nechtěli jsme. Čtu si tady ty Vaše příběhy a všem Vám přeju ať se Vám brzy zadaří. To čekání je šílený a těch slz do padne… znám to moc dobře. Ale vydržet a nehroutit se. Tělo ví kdy to má přijít, jen někdy se mu musí trošku pomoct!
Ahooj
, je to super, že se tady dočítám další příběh se šťastným koncem…
Já mám dokonce v pořádku i ovulaci, měřím si bazální teplotu a ovulace u mě probíhá.. Tak snad se brzo zadaří i u nás a vyhnu se druhému IVF.. ![]()
@beruska29 Ahooj, jsem tento týden slaměná, přítel mi zase odcestoval kamioonem a vrátí se až o víkendu, tak se to trošku táhne.. Navíc jsem jakási rozhozená z té změny času, večer nemůžu spát a pak jsem v práci jak mrtvolka…
Už se těším na víkend, budu spát do oběda… ![]()
@baluuu8 tp my povidej o tom case, mala to ma ted vse posunute a je z toho taky paf, ja byla minulej tyden slamena vdova, muj byl 3 dny sluzebne v Polsku, neboj zitra streda a uz se to puli ten tyden
Holky me se to taky tahne. Nemuzu se dockat patku o kazdy den jsem vic a vic nervozni zda je mimi v poradku. Blizi se totiz muj kriticky tyden tak mam strach.
@Lenka123456789 jj to se vzdy tahne do dalsi kontroli
neboj vse bude v poradku, hlavne ted mysli na tohle miminko a vse krasne ![]()
Ja doufam, ze uz to vyjde. Uz se sem tam divam na vybavicku a rikam miminku jak se bude mit.
dekuji holky jeste dva dny. ![]()
@Lenka123456789 drzim palecky na dnesni kontrole! a dej nam Leni vedet
@i.irenka píše:
@Lenka123456789 drzim palecky na dnesni kontrole! a dej nam Leni vedet
Přidávám se a taky držím palečky… ![]()
Holky kontrola proběhla dobre máme radost. Miminko roste. Děkuji za podporu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.