Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To se tak krásně čte
a co vy? kdy jedete do FN? zrovna mám kalendář v ruce pro mě dlouhý protokol znamenal 25.5. začátek zobání tabletek, 1.6. začátek injekcí, 13.6. přidání dalších injekcí a 25.6. opu, takže přesně měsíc, dlouhá cesta, ale uvidíš, že se budeš cítit dobře, žádné bolesti, aspoň nějaké povzbuzení
ale ty nervy strašné ![]()
Teď mi volali z Heliosu, že další kulička poskočila do krásného stádia, takže už mi mrazí 3. kulihráška
se asi dnes zblázním radostí
![]()
@i.irenka Zítra jdu na odběr krve na horm profil, to budu 21. dc, pak ještě 3.dc takže to bude příští víkend asi… A pak tam jde, tak uvidíme… No je to fakt krapet delší..
Ale jde o výsledek! A v jaké fázi cyklu jsi začala zobat tabletky?
@baluuu8 až 16 DC, ale neboj to uteče! takže zítra krev, další krev a pak počkáš na 16 DC a zobeš
@i.irenka Doufám, že to přesně takhle bude a už se moc těším!! ![]()
@baluuu8 taky jsem byla nadšená, že se konečně zase něco reálného děje, to domácí snažení mi přišlo už víc jak rok zbytečný
a takhle má člověk aspoň pocit, že se někam posunuje a má víc šancí
@i.irenka Teď jsem to tak zhruba počítala a kdyby to bylo všechno ideální, takbych měla jít teda na OPU až koncem srpna. To je fakt teda ještě dlooooouho… ![]()
@baluuu8 chce to proste svuj cas, musis si.rict ze zmena CAR proste pomuze, hlavni je ze si do toho sla! neboj utece to ![]()
@i.irenka To teda jo, jsem moc ráda, že jsem přešla…
A věřím, že teď už to opravdu vyjde… Stejně jako u tebe.
![]()
Irehnko to je parádní hlavně, že se to už konečně hýbe k lepšímu. Já mám zase zánět. Nebo spíš ještě pořád zánět. Tak mi udělala stěry a za dva dny si mám vola pro výsledky, ale to budu mít pipku asi už úplně bolavou.
@baluuu8 a ty jsi měla IVF?
@Lenka123456789 Měla jsem IVF v prosinci, ale teď se chystám na další…
To je šílený s tím tvým zánětem… A co nějaký ty probiotika nebo něco… zeptej se u vás v lékárně.. Nějaký doplněk přímo pro těhotný, který upraví mikrofloru… ![]()
@i.irenka píše:
Teď mi volali z Heliosu, že další kulička poskočila do krásného stádia, takže už mi mrazí 3. kulihráškase asi dnes zblázním radostí
![]()
![]()
![]()
No tak to je super!!! To tě ty tvoje děti ale pěkně napínaly… Mám z těch tvých miminek obrovskou radost…
![]()
@i.irenka píše:
To se tak krásně čtea co vy? kdy jedete do FN? zrovna mám kalendář v ruce pro mě dlouhý protokol znamenal 25.5. začátek zobání tabletek, 1.6. začátek injekcí, 13.6. přidání dalších injekcí a 25.6. opu, takže přesně měsíc, dlouhá cesta, ale uvidíš, že se budeš cítit dobře, žádné bolesti, aspoň nějaké povzbuzení
ale ty nervy strašné
A kolikrát jsi během toho stimulačního měsíce byla v Heliosu?
@baluuu8 myslím že 4× a pak na opu, pak už to jde strašně rychle
@Lenka123456789 nebo pomáhá jogurt s živýma kulturama, dát na pipku jako masku a nechat působit a pak umýt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.