Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 přesně vím jak se cítíš, já taky doufala jak blbka, že se tomu druhému IVF vyhnu, tak strašně jsem si to přála a prd
jedu na kontrolu příští neděli a pokud bude sliznice ok tak pak někdy v týdnu předpokládám, že mi ji tam doktor šoupne ![]()
@Lenka123456789 jedno, dve v Brne nezavadi. prece jen jsou dvojcatka dalsi riziko
Holky tak me uz tehu zacina zlobit mam krece v nohach, pali me zaha a obcas tvrdne brisko.
@Lenka123456789 Leni musis vydrzet. dobre jsou stahovaci podkolenky. lekarna ma zdravotni a ve sporte maji kompresni a jsou hezke. dost to proti natekani a krecim pomaha. aspon na doma.
@baluuu8 a jak vy ve FN dnes? jsem napnuta od rana
@Lenka123456789 v nedeli jdu na kontrolu a jestli bude sliznice a vajecniky ok tak mi daji termin transferu
@i.irenka Ahoj Irenko, tak my máme všechny vyšetření v pořádku a od příští MS nám vypukne druhé IVF…
Mám přijít 2.DC na kontrolu…
Ty už se těšíš na neděli, cooo? ![]()
@baluuu8 super, dobre zpravy, tesim se jak budete pokracovat a budu drzet vsechny palce! na nedeli se tesim i bojim, ted jsem mela takove pohodove kratke obdobi a zase mi zacnou stresy a dlouhe cekani. bojim.se verit a tesit se na zazrak
@i.irenka Vůbec se neboj, dobře to dopadne a konečně se budeš moct těšit z miminka. ![]()
Irčo neboj se. Vůbec si nepřipouštěj, že jde na zákrok kvůli mimču a mysli na něco jiného. Já vím je to těžké, ale taky jsem to tak udělala a mnohem líp se to snášelo a byla jsem klidnější. Říkej si třeba, že jdeš s cystou. Je to divný, ale neupínej se tak. Pořádně si zakal ať propláchneš hlavu. ![]()
Holky jste zlate, cysta je dobry napad, proste jdu s cystou a dokonce to nebude tak bolet
Holky tak sliznice 1 mm takze transfer nebude. mam prijit znova za mesic
nikdy jsem se sliznici nemela problemy achjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď