Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 přesně vím jak se cítíš, já taky doufala jak blbka, že se tomu druhému IVF vyhnu, tak strašně jsem si to přála a prd
jedu na kontrolu příští neděli a pokud bude sliznice ok tak pak někdy v týdnu předpokládám, že mi ji tam doktor šoupne ![]()
@Lenka123456789 jedno, dve v Brne nezavadi. prece jen jsou dvojcatka dalsi riziko
Holky tak me uz tehu zacina zlobit mam krece v nohach, pali me zaha a obcas tvrdne brisko.
@Lenka123456789 Leni musis vydrzet. dobre jsou stahovaci podkolenky. lekarna ma zdravotni a ve sporte maji kompresni a jsou hezke. dost to proti natekani a krecim pomaha. aspon na doma.
@baluuu8 a jak vy ve FN dnes? jsem napnuta od rana
@Lenka123456789 v nedeli jdu na kontrolu a jestli bude sliznice a vajecniky ok tak mi daji termin transferu
@i.irenka Ahoj Irenko, tak my máme všechny vyšetření v pořádku a od příští MS nám vypukne druhé IVF…
Mám přijít 2.DC na kontrolu…
Ty už se těšíš na neděli, cooo? ![]()
@baluuu8 super, dobre zpravy, tesim se jak budete pokracovat a budu drzet vsechny palce! na nedeli se tesim i bojim, ted jsem mela takove pohodove kratke obdobi a zase mi zacnou stresy a dlouhe cekani. bojim.se verit a tesit se na zazrak
@i.irenka Vůbec se neboj, dobře to dopadne a konečně se budeš moct těšit z miminka. ![]()
Irčo neboj se. Vůbec si nepřipouštěj, že jde na zákrok kvůli mimču a mysli na něco jiného. Já vím je to těžké, ale taky jsem to tak udělala a mnohem líp se to snášelo a byla jsem klidnější. Říkej si třeba, že jdeš s cystou. Je to divný, ale neupínej se tak. Pořádně si zakal ať propláchneš hlavu. ![]()
Holky jste zlate, cysta je dobry napad, proste jdu s cystou a dokonce to nebude tak bolet
Holky tak sliznice 1 mm takze transfer nebude. mam prijit znova za mesic
nikdy jsem se sliznici nemela problemy achjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.