Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka Super!!
Já mám od pondělka 2 týdny dovolené a těším se už úplně moc. ![]()
@baluuu8 nazdar dovolenkarko
jak se vyviji stimulace? ja uz mam ze zitrka bobky i kdyz me nic hrozneho neceka, ale nejde to ovladnout
@i.irenka Ahoj, tak já hlásím ve středu OPU.
Vajíček odhaduju kolem 12 asi, nevím, nepočítali mi je, jen říkali, že jich je dost, tak mi spadl kámen ze srdce.
Ty se vůbec neboj a jen se těš na miminko. Tentokrát to vyjde. ![]()
@baluuu8 tak ve středu hned pisni, od zítřka mám dovolenou (3 dny) tak budu ležet, číst si a čekat na zprávy (na dobré zprávy) ![]()
@i.irenka Tak si dej dnes ještě vínko, ať se děloha krásně prokrví ještě…
Já to mám taky tak v plánu… A zítra a pozítří bys měla jíst čerstvý ananas… A pak pít vodu s citrónem… ![]()
Kde máme tu Leničku?
![]()
@baluuu8 vinko jsem si dala, doufam ze posledni alkohol na dlouhou dobu! ananas si zkusim koupit a citrony taky ![]()
uz mam docela o tu Lencu strach! 2 posledni bojovnice v teto skupine, uz to musime prolomit! dnes v 11 hod jdu na to
@i.irenka Budu na tebe v 11 myslet!!!
Já jsem si včera píchla večer Pregnyl a ráno v šest jsem měla šok, že jsme zaspali a že máme jet na punkci dnes.
Tak snad nezaspíme zítra.
Lenka byla na emiminu naposled 13.8. tak doufám, že je v pořádku a že třeba jen nemá přístup na internet…
Ahoj holky moje.
Nebojte jsem v pořádku dneska jdu na kontrolu ve 30 týdnu. Už se mi to krátí. @i.irenka na Tebe budu dnes myslet ať je všechno jak má být.
@baluuu8 a ty jdeš kdy?
Je fajn, že se u vás ledy hnuly tak je vemte za pačesy a pořádně situace využijte. Už se na vás miminka určitě těší. Ten můj brouček se umí v bříšku pěkně ozvat jen se nechce fotit tak si vždy zaleze někam aby se vyfotit nedal.
Tak snad dneska ulovíme nějakou tu fotečku. Jinak mě občas bolí břísko a už mě bolí i kyčle jak se roztahují, ale nic co by se nedalo přežít. Dnes se chystám nakoupit ještě nějaké věci a příští měsíc musím už dokoupit zbytek.
@Lenka123456789 Tak hlavně, že jsi v pořádku.
Já mám zítra OPU a v pondělí snad ET.
Tak pokud ulovíš néjakou fotečku tak nám jim sem hoď, ať se pokocháme.
Irence zrovna teď dávají embryo, juchů. ![]()
@baluuu8 @Lenka123456789 holky moje dekuji za podporu! uz jsem doma, nejhorsi byla dnes dalnice
mela jsem fakt nervy i kdyz jsem neridila a ted uz budu konecne jen v klidu
za 10 dni mam testovat.
Baluuu neboj, urcite nezaspite, zitra budu moc myslet ja na tebe. na kolik jsi objednana?
Leni jeee to to leti, muzes nam dat i nejake fotecky vybavicky, rady pochvalime ![]()
@i.irenka To je super, že už jste pěkně spolu doma.
Těším se na fotku pruhovanýho testu za 10 dní.
My tam máme být ráno v 7.15, takže před šestou abychom vyrazili.
Už se moc těším.
@baluuu8 a od pulnoci pust a ne ze si rano uvaris kafe, konecne je to tady, ze? posledni zakrok a pak uz to je na prirode ![]()
@i.irenJá ráno nesnídám, takže mi to ani nepřijde.
Už se nemůžu dočkat, nejradši bych tam jela už dneska.
Prostě nám to teď už musí oběma vyjít. ![]()
@i.irenka držím palečky. Hlavně opatrně nic netahej a nikde dlouho nestuj. Proste hajej ať se mimco pekne uhnizdi. @baluuu8 Tobě se to už taky krásně blíží. Mám z vás radost. ![]()
Jinak dnes kontrola proběhla dobře. miminko roste odpovídám 30+4 jinak se mi hrozně tlačí dolu coz je naprijemny, ale cipek se nezkracuje a ani se nechysta jit ven. Jen se tam proste tlaci. Chudák muj mocak. Placentu mám nízko tak příště bude měde měřeni placenty a pak se rozhodne jestli bude cisar nebo ne. Chtela jsem rodit normalne tak jsem z toho takova smutná, ale zase hlavne at je miminko vporádku.
Zítra ráno jedu na kontrolní odbery a pak bych vám mohla sem dát nejaké fotečky. Ale fotečku mimi nemam jak se tlaci dolu tak je zabořený v placente.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.