Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
28.8.14 21:28

@i.irenka Super!! :-) Já mám od pondělka 2 týdny dovolené a těším se už úplně moc. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.9.14 08:51

@baluuu8 nazdar dovolenkarko :-) jak se vyviji stimulace? ja uz mam ze zitrka bobky i kdyz me nic hrozneho neceka, ale nejde to ovladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.9.14 10:50

@i.irenka Ahoj, tak já hlásím ve středu OPU. :-) Vajíček odhaduju kolem 12 asi, nevím, nepočítali mi je, jen říkali, že jich je dost, tak mi spadl kámen ze srdce. :-) Ty se vůbec neboj a jen se těš na miminko. Tentokrát to vyjde. :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.9.14 13:01

@baluuu8 tak ve středu hned pisni, od zítřka mám dovolenou (3 dny) tak budu ležet, číst si a čekat na zprávy (na dobré zprávy) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.9.14 14:35

@i.irenka Tak si dej dnes ještě vínko, ať se děloha krásně prokrví ještě… :-) Já to mám taky tak v plánu… A zítra a pozítří bys měla jíst čerstvý ananas… A pak pít vodu s citrónem… ;)
Kde máme tu Leničku? 8o :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.9.14 07:03

@baluuu8 vinko jsem si dala, doufam ze posledni alkohol na dlouhou dobu! ananas si zkusim koupit a citrony taky :kytka:
uz mam docela o tu Lencu strach! 2 posledni bojovnice v teto skupine, uz to musime prolomit! dnes v 11 hod jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.9.14 07:13

@beruska29 berusko a jak se dari vam? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.9.14 07:51

@i.irenka Budu na tebe v 11 myslet!!! :hug: Já jsem si včera píchla večer Pregnyl a ráno v šest jsem měla šok, že jsme zaspali a že máme jet na punkci dnes. :-D Tak snad nezaspíme zítra. :-) Lenka byla na emiminu naposled 13.8. tak doufám, že je v pořádku a že třeba jen nemá přístup na internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 09:37

Ahoj holky moje. :hug: Nebojte jsem v pořádku dneska jdu na kontrolu ve 30 týdnu. Už se mi to krátí. @i.irenka na Tebe budu dnes myslet ať je všechno jak má být. :srdce: @baluuu8 a ty jdeš kdy? :* Je fajn, že se u vás ledy hnuly tak je vemte za pačesy a pořádně situace využijte. Už se na vás miminka určitě těší. Ten můj brouček se umí v bříšku pěkně ozvat jen se nechce fotit tak si vždy zaleze někam aby se vyfotit nedal. :) Tak snad dneska ulovíme nějakou tu fotečku. Jinak mě občas bolí břísko a už mě bolí i kyčle jak se roztahují, ale nic co by se nedalo přežít. Dnes se chystám nakoupit ještě nějaké věci a příští měsíc musím už dokoupit zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.9.14 10:56

@Lenka123456789 Tak hlavně, že jsi v pořádku. :-* Já mám zítra OPU a v pondělí snad ET. ;-) Tak pokud ulovíš néjakou fotečku tak nám jim sem hoď, ať se pokocháme. :-) Irence zrovna teď dávají embryo, juchů. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.9.14 15:14

@baluuu8 @Lenka123456789 holky moje dekuji za podporu! uz jsem doma, nejhorsi byla dnes dalnice :-( mela jsem fakt nervy i kdyz jsem neridila a ted uz budu konecne jen v klidu :-) za 10 dni mam testovat.
Baluuu neboj, urcite nezaspite, zitra budu moc myslet ja na tebe. na kolik jsi objednana?
Leni jeee to to leti, muzes nam dat i nejake fotecky vybavicky, rady pochvalime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.9.14 16:25

@i.irenka To je super, že už jste pěkně spolu doma. :-) Těším se na fotku pruhovanýho testu za 10 dní. :hug: My tam máme být ráno v 7.15, takže před šestou abychom vyrazili. ;-) Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.9.14 16:44

@baluuu8 a od pulnoci pust a ne ze si rano uvaris kafe, konecne je to tady, ze? posledni zakrok a pak uz to je na prirode :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.9.14 17:15

@i.irenJá ráno nesnídám, takže mi to ani nepřijde. :-) Už se nemůžu dočkat, nejradši bych tam jela už dneska. :-) Prostě nám to teď už musí oběma vyjít. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 19:11

@i.irenka držím palečky. Hlavně opatrně nic netahej a nikde dlouho nestuj. Proste hajej ať se mimco pekne uhnizdi. @baluuu8 Tobě se to už taky krásně blíží. Mám z vás radost. :srdce:
Jinak dnes kontrola proběhla dobře. miminko roste odpovídám 30+4 jinak se mi hrozně tlačí dolu coz je naprijemny, ale cipek se nezkracuje a ani se nechysta jit ven. Jen se tam proste tlaci. Chudák muj mocak. Placentu mám nízko tak příště bude měde měřeni placenty a pak se rozhodne jestli bude cisar nebo ne. Chtela jsem rodit normalne tak jsem z toho takova smutná, ale zase hlavne at je miminko vporádku. :hug: Zítra ráno jedu na kontrolní odbery a pak bych vám mohla sem dát nejaké fotečky. Ale fotečku mimi nemam jak se tlaci dolu tak je zabořený v placente.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.