Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenka123456789 No já jsem dnes teprve 3 den po zavedení embryjka, tak mě se to ještě moc neblíží…
Jinak mě bolí prsa a pravý vaječník…
Tak nevím, jestli se to dá brát jako pozitivní signály… ![]()
A jak se máš ty?
@Lenka123456789 minuly mesic jsem dostala menzes 15, ale to mi prijde uz pozde kdyz je to umele
chjo citim se fakt desne
@i.irenka Chjoooo, beruškooo…
Mě to tak strašně mrzí, že jsi smutná… ![]()
Holky já Vám to strašně moc přeju.
Já se mám docela dobře malej si rád dává nožky pod žebra a už má pěknou sílu když se vrtí. Včera mě až bolel sval. TTed jsme odpoledne spinkali v noci jsem skoro nespala. Včera jsem si konečně zabalila tašku do porodnice jen ještě musím dokoupit pár věcí a je hotovo. ![]()
@Lenka123456789 No tak to je super, že už máš sbaleno a skoro všechno nachystáno…
Já jsem taky teď odpoledne spala, nějak mě to počasí dorazilo…
Mě dneska bolí pěkně sval na bříšku tak jsem si rozpustila magnesko tak snad se mi trošku uleví. Ještě tam musí brouček chvilku vydržet.
@Lenka123456789 Jasně že jo, Leni..
Já jsem včera testla a bílo…
Ale byla jsem teprve 6. den po ET, takže doufám, že to není definitivní a že najdu //…
Leni prdolka jeste urcite chvilku vydrzi, drzim moc palecky at porod zvladnete!
Baluuu neboj, urcite tam // najdes, ale prosimte vydrz jes
te a netestuj, nestresuj se
presne vim jak moc si chtela toho ducha vykoukat ![]()
Holky už to začíná být náročné, ale už se na něj moc těšíme i když nevíme co nás všechno čeká. Baluu myslím na Tebe. A co ty Irenko dostavila se menses nebo jak jsi na tom teď?
@Lenka123456789 neboj, čekají vás samé radosti
a starosti na celý život ![]()
dnes jsem byla na krev, zítra budou výsledky, ale nečekám zázrak
takže budu čekat na menzes a jdu do dalšího KETu
![]()
@i.irenka ještě že Ti zůstaly nějaké vajucha. Je to fakt na hlavu
Někteří si toho neváží a mají jich plno a Ti co chtějí jedno musí nekonečně dlouho čekat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.