Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 jj hned mu na ne dám pusu z radosti, že jsou venku
Má v tech nozkách sílu to se nezdá. ![]()
Ahojky holky tak už druhý den skuhrám jak mě bolí spodek. Bojím se i prdnout jak se to všechno rozbolí. V noci nemuzu spát jak me tahnou vazy a boli kycle. Takže po nocích chodím po byte abych to rozchodila. Ven se zatím nechystá, ale už mě trápí lumpík jeden. Ten konec je už fakt únavný.
@Lenka123456789 neboj Leni, už se to blíží a my na Tebe mooooc myslíme!!!
@i.irenka @Lenka123456789 Přesně tááák…
Za chvilinku už máš miláčka u sebe… ![]()
@baluuu8 @i.irenka holky ještě jsem pořád kindervajíčko 2v1. Ještě mám dva týdny čas. Pak Vám sem dám vědět.
Dneska se cítím dobře, ale 3 dny jsem nemohla ani spát jaké jsem měla bolesti.
@Lenka123456789 zlaticko ja rodila loni 11.10.ale ty uz to mas za par a neboj to zvladnes, ja rodila o 2 mesice driv pred terminem a mala se ma az moooooc k svetu ![]()
@Lenka123456789 Leničkooo, tak jak?
Jakpak se cítíš? ![]()
A co ty @i? Jak se vede? ![]()
Ahoj narodil jsem se 26.10.2014 v 17.03 hod s váhou 3400g a 50 cm. Jsme oba zdraví. Porod není tak hroznej jen jsem hodně zašitá roztrhal me raminkem. Je to zlatíčko.
@Lenka123456789 Gratuluju moc moc moc..
Jsi šikulka, jsem ráda, že už to máš za sebou…
Tak se moc opatruj Leni a ať se brzo zahojíš… Jééé, to je paráda… Až budeš mít chvilku času tak nám klidně ten porod trošku popiš…
Třeba do zprávy, pokud nechceš sem…
A malinkého za mě pohlaď…
![]()
@Lenka123456789 jeee huraa mimino je venku a Lenicka se zahoji a muze zase vytahnout jehly a mini saticky!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
supeeeer gratuluji moc! a pridej pusinku i za me! mam radost!!! a dekujeme za uklidneni ze se porod da zvladnout ![]()
Holky určitě napíšu víc hned jak budu moct sedět.
láska ted spinká máme za sebou první koupáníčko hned jsem ho nakojila a ted je vyčerpanej tak děláme véču ![]()
@Lenka123456789 jééé to je hezoučké!!! doma máte úplně jinou atmosféru teď s prďolou, že? ![]()
holky na zítra držet palce, mám třetí transfer a doufám, že už poslední
jedeme do Brna na 10.30
@i.irenka přeji Ti aby Ti to vyslo. Atmoséra je úplne jiná. Jen já jsem ubračená strašně mě bolí prsa a dnes i hlava.
@i.irenka Moooc držím pěsti, Irenko…
Teď už to vyjde, to ti řikáám!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.