Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 jj hned mu na ne dám pusu z radosti, že jsou venku
Má v tech nozkách sílu to se nezdá. ![]()
Ahojky holky tak už druhý den skuhrám jak mě bolí spodek. Bojím se i prdnout jak se to všechno rozbolí. V noci nemuzu spát jak me tahnou vazy a boli kycle. Takže po nocích chodím po byte abych to rozchodila. Ven se zatím nechystá, ale už mě trápí lumpík jeden. Ten konec je už fakt únavný.
@Lenka123456789 neboj Leni, už se to blíží a my na Tebe mooooc myslíme!!!
@i.irenka @Lenka123456789 Přesně tááák…
Za chvilinku už máš miláčka u sebe… ![]()
@baluuu8 @i.irenka holky ještě jsem pořád kindervajíčko 2v1. Ještě mám dva týdny čas. Pak Vám sem dám vědět.
Dneska se cítím dobře, ale 3 dny jsem nemohla ani spát jaké jsem měla bolesti.
@Lenka123456789 zlaticko ja rodila loni 11.10.ale ty uz to mas za par a neboj to zvladnes, ja rodila o 2 mesice driv pred terminem a mala se ma az moooooc k svetu ![]()
@Lenka123456789 Leničkooo, tak jak?
Jakpak se cítíš? ![]()
A co ty @i? Jak se vede? ![]()
Ahoj narodil jsem se 26.10.2014 v 17.03 hod s váhou 3400g a 50 cm. Jsme oba zdraví. Porod není tak hroznej jen jsem hodně zašitá roztrhal me raminkem. Je to zlatíčko.
@Lenka123456789 Gratuluju moc moc moc..
Jsi šikulka, jsem ráda, že už to máš za sebou…
Tak se moc opatruj Leni a ať se brzo zahojíš… Jééé, to je paráda… Až budeš mít chvilku času tak nám klidně ten porod trošku popiš…
Třeba do zprávy, pokud nechceš sem…
A malinkého za mě pohlaď…
![]()
@Lenka123456789 jeee huraa mimino je venku a Lenicka se zahoji a muze zase vytahnout jehly a mini saticky!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
supeeeer gratuluji moc! a pridej pusinku i za me! mam radost!!! a dekujeme za uklidneni ze se porod da zvladnout ![]()
Holky určitě napíšu víc hned jak budu moct sedět.
láska ted spinká máme za sebou první koupáníčko hned jsem ho nakojila a ted je vyčerpanej tak děláme véču ![]()
@Lenka123456789 jééé to je hezoučké!!! doma máte úplně jinou atmosféru teď s prďolou, že? ![]()
holky na zítra držet palce, mám třetí transfer a doufám, že už poslední
jedeme do Brna na 10.30
@i.irenka přeji Ti aby Ti to vyslo. Atmoséra je úplne jiná. Jen já jsem ubračená strašně mě bolí prsa a dnes i hlava.
@i.irenka Moooc držím pěsti, Irenko…
Teď už to vyjde, to ti řikáám!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď