Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka urcite vyjde, cekali jsme presne 3 roky nez se nam mala narodila, je teda narozena 7 tydnu pred terminem, ale z IVF to nema nic spolecneho, me u 1 IVF jsem mela 15 vajuch a 6 mi jich zamrazili a u 2 IVF jsem mela 17 vajuch a to mi zustalo jen 1 embryo blastocysta a ta ted lezi v postylce
@baluuu8 urcite se taky koukni za to nic nedas
holky taky se dockate verim tomu ze do roka a do dne se tu budete chlubit foteckama mrnousku ![]()
Je to mala princezna. Hned ji bych pomuchlala ![]()
Holky fakt to chce cas. Kamoska si prochazela dva roky procesem a nakonec se se svym pohadala rozesli se a pak zjistila ze je tehotna ta psychika je fakt potvora. Ted uvazuji o druhem mimi. A nakonec to slo samo i na cisteni vajcovodu byla. Ja ted ocekavam ovusku tak od zitra zase makame ![]()
@i.irenka @Lenka123456789 dekuji holky, taky se dockate maleho andilka a me verit muzete, ja to loni vzdavala uz pri stimulce na IVF a najednou na testu byli //.i kdyz jsem mela hodne rizikove tehu, tak jsem to dala a mala to zvladla i ten inkubator se dal zvladnout, mesic byla v nemocnici a pak honem domu, hlavne jde fakt o psychiku, jak mas blok tak je nejake snazeni na prd, fakt to chce klid a pohodu, ja na to taky prisla, byla jsem na mimi hrozne upnuta a nemohla se ani podivat na kocarek na toz tehotnou kamosku, uplne citim jak vam je.pred rokem me nenapadlo ze budu konecne maminkou
Holky tak bohuzel musim bojovat dal
ivf nevyslo
Chci se zeptat, doktor mi nabidl vysetrit vejcovody, delohu a osetrit vajecniky od cyst. rikal ze to je hodinovy zakrok v narkoze, treba mi v deloze najdou neco co tam nema byt, jenze ja se tak bojim
podstoupily jste to nektera?
@i.irenka To mě moc mrzí, že to nevyšlo.
Já jsem byla ve Fertimedu na hysteroskopii a hydrolaparoskopii a bylo to super. Zákrok trval asi půl hodiny a pak jsem za 2 hodiny jela domů. Bylo to v pohodě, nemusíš se bát. ![]()
@baluuu8 a zjistili ti neco? trochu si me uklidnila, ale bojim se teda pekelne
a delali ti to hned nebo az po ivf?
@i.irenka Našli mi, že jsem úplně zdravá a máme se snažit sami. Přítel je totiž taky úplně v pořádku… Fakt se neboj. Narkóza je super, pak mě vzbudili a sama jsem šla na pokoj… Tak jsem hoďku poležela, vypila čaj, pak jsem hodila sprchu a jela domů. To ti mají dělat ve Fertimedu? Já jim věřím, neměla jsem ani strach…
@baluuu8 sobek mi to posledne nabidl. ja ted cekam mesic na vypis z dokumentace tak prave uvazuju ze bych na to sla a pak dalsi ivf zkusim v Brne
@i.irenka Myslím, že je to dobrá věc. Já jsem ráda, že jsem tam byla. Aspoň vím na čem jsem. ![]()
@i.irenka ja na tom taky byla, vse v poradku jen nepruchodne vejcovody, bez na to nez pojedes do toho Brna at vis neco vic, trva to kolem pul hodky jak pise @baluuu8
@beruska29 asi jo, doma to dnes proberem, se zacinam i tesit
ale budu posrana jak tam budu lezet…
@i.irenka Nebudeš..
Než spočítáš sestřičky a doktorky tak spíš jak miminko… ![]()
@beruska29 píše:
@i.irenka @Lenka123456789 dekuji holky, taky se dockate maleho andilka a me verit muzete, ja to loni vzdavala uz pri stimulce na IVF a najednou na testu byli //.i kdyz jsem mela hodne rizikove tehu, tak jsem to dala a mala to zvladla i ten inkubator se dal zvladnout, mesic byla v nemocnici a pak honem domu, hlavne jde fakt o psychiku, jak mas blok tak je nejake snazeni na prd, fakt to chce klid a pohodu, ja na to taky prisla, byla jsem na mimi hrozne upnuta a nemohla se ani podivat na kocarek na toz tehotnou kamosku, uplne citim jak vam je.pred rokem me nenapadlo ze budu konecne maminkou
Malá je nádherná…
A roste jako z vody. ![]()
Holky já byla v narkóze už 4× a ať se snažíš jak chceš tak usneš raz dva. Po kyretáži mě ani nic nebolelo horší byla cysta to mě neuspali. Pokud ti
i. irenka můžu doporučit tak na to běž není to žádný vážný zákrok a nic Tě bolet nebude. Já se bála kyretáže jen z důvodu že jsem měla strach o dělohu a to Tobě nehrozí.
Ničeho se neboj aspoň budeš vědět, že vajíčko už bude postupovat dál. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.