Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja ti to preju. Uz cekas dlouho. Ja teprve od srpna.
ale uz by to chtelo pozitivni zmenu.
@baluuu8 @Lenka123456789 ahojky holky
tak vas jen procitam, to je mi lito tech TT, ale neveste hlavu ja cekala 3 roky a vy se taky dockate drzim pesti, aby to bylo uz brzo @baluuu8 a jak se ti spinkalo kdyz jsi dneska zaspala ![]()
Za tyden mem dalsi zkousku tak zase svita nadeje.
uz se tesim. Hlavne at to uz klapne. Ovulece je kratka tak musime nejak vychytat.
@beruska29 No spinkalo se krásně, to víš…
Jen pak ty fofry..
Jojo, jak se nezadaří, tak jdeme opět do IVF. Snažím se z toho moc nestresovat.. Nemá to cenu a ničemu nepomůžu.. ![]()
@baluuu8 presne tak, ja uz jsem u 2 IVF to neresila jak u prvniho, hlavne jsem se nestresovala to opravdu nepomuze, ale verim, ze treba nebudes potrebovat 2 IVF a zadari se ti prirozene, pijes kontryhel?
@beruska29 Nepiju, nevím jestli mám… Některý holky na to nadávaly, že jim to prodlužovalo cyklus… Ale můžu ho zkusit, za to nic nedám.. ![]()
@baluuu8 ja to pila pred rokem nez jsem podstoupila 2 IVF, ja mela cyklus porad stejne, ale je mozne ze to nekomu nesedne, vis co ja zkousela taky ten kontryhel loni poprve a ted uspavam toho naseho andilka
@beruska29 Pohlaď za mě tu berušku nádhernou…
Ať se jí něco krásnýho zdá…
Já jím Femibion a listovku, a měla jsem kapky jeřáb ptačí… Ale došly, no asi si je koupím zas..
A klidně zkusím i ten jeřáb na jeden cyklus. To se pije jen do ovulace, že?
@baluuu8 to vis ze ju pohladim za tebe uz byla tak protivna, ze usnula jak koukala na tv
listovku jsem taky jedla, kontryhel se pije denne, ale pokud mas MS tak se to nesmi pit, nevim proc, ale delala jsem to tak.
@beruska29 Aha, tak já to nějak nastuduju ještě a po MS začnu… ![]()
@baluuu8 urcite neco najdes na netu, ja taky zkousela a skoro svagrova taky a maji dvojcata kluky, budou mit 7 mesicu a jsou prirozene a to nemame nikdo v rodine dvojcata
Jeee jak to ctu tak jsem dneska zapomela zobnout listovku. Jdu to napravit. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.