Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak uz mam po
ja jsem tak unavena se mi dneska nic nechce. Chtelo by to dovolenou.
![]()
@Lenka123456789 Já jsem taky jaksi kantáre…
To je tím, že je hnusně a chčije a chčije… ![]()
@baluuu8 @Lenka123456789 holky to pocasi je tak na spani, ze
@baluuu8 uz mame dalsi ockovani za sebou a mala krasne pribrala skoro kilo za mesic
uz to neni ten uzlicek co mel pri narozeni 1,65kg ![]()
@beruska29 No to je paráda, že tak krásně přibírá…
Šikulka je to.
Jojo, to počasí je fakt na spaní… ![]()
@baluuu8 ja tipovala ze ma tak 3,80kg, ale mame 4040g 57cm, jinak mala dnes taky jen spinka a kor po tech 2 vcelickach ![]()
@beruska29 No pěkně.
Tak to už musí být poznat na ruce při delším chování.
No dneska to všechno zaspí a zítra už zas bude dobře… ![]()
@baluuu8 to si pis, ze se pronese, uz ji krmim ze ji dam na polstar, by mi upadla ruka nez to sni
pockej taky te to ceka
nevadi ti ze ti to pisu?
@beruska29 Néééé, vůbec mi to nevadí… V pohodě.
Nedávno jsem chovala jedno miminko a mělo asi 5 kg a jako měla jsem co dělat po deseti minutách.
Asi bych měla začít trochu posilovat ty svoje pidi bicepsy. ![]()
@baluuu8
ja chovala brachovi kluky uz maji pres 7kg kazdej a mela jsem taky co delat, ruky mne brneli jeste hodku po chovani ![]()
@beruska29 No mazec, můj brácha byl obrovskej od narození (při porodu 4 300 g) a úplně si odrovnala záda, jak ho dávala do postýlky nebo ho vytahovala… Šmarjáááá, doufám, že já nebudu rodit čtyři kila třicet.
![]()
@baluuu8 tak to je mazec, muj bracha mel porodni vahu 4,60kg
ale mam kamardky co rodili prvni dite 4kg
Holky tak dneska jsem opet k. o. se nedivim, ze ti mala spinka ja bych spala porad. Jake caje muzou pit tehulky? Ne ze bych byla tehotna, ale chtela bych to vedet. Musim si davat pozor po to se mi stalo. ![]()
Jinak 4kilove dite bych taky nechtela rodit chudaci holky. Ale kamoska ridila holcicku 4,2 kg
@Lenka123456789 ted pij kontryhelovej caj ja ho taky pila nez jsem otehotnela a pak jsou caje pro tehule, ktere primo koupis i v obchode
Ja mam nejradeji zeleny' ale i tem ovocnym se neda moc verit. Ted v zime je na prd ze je treba pit neco tepleho. Ale ja tak doufam ze se nam zadarilo. No uvidime co bude tak za tyden a neco
snad mi to utece ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.