Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny My jsme po 1.IVF, neúspěšném a taky u nás nenašli žádný problém.
A chtěla bych taky Dr. Koutnou. je zlatá.
Tak já nevím. To je v dnešní době takova veda zdravě otěhotnět a donosit mimčo. Buď se nemůže otěhotnět nebo se pořád potraci (zamklé těhotenství). Držím palce hlavně žádné nervy a zdravou stravu a pohyb. Dr. Koutna je fajn vše krásné vysvětlí. Nikdy se mi takhle nikdo nevěnoval. Dřív jsem šla z ordinace za 10 minut vem i s oblikanim a paní Dr. Koutné jsem byla 45 minut a vše mi trpělivě vysvětlovala a dokonce i psychicky podpořila. Tak uvidíme jak se nám zadari teď. ![]()
@Lenka123456789 Držím pěsti, ať se zadaří co nejdřív.
Já po včerejší hydrolaparoskopii vím, že jsem úplně v posádku, přítel taky, tak se teď budeme snažit otěhotnět pěkně přirozeně. Začnu chodit na akupunkturu a na rehcky cvičit Mojžíšovou.
![]()
@baluuu8 @Lenka123456789 holky budu vam drzet palce at brzo koukate na //
@baluuu8 no vidis ze jsi to zvladla a ze jsi v poradku
@baluuu8 tak to ti verim, ale je zajime proc vam to nejde kdyz jste oba v poradku, treba by to chtelo nejakou dovcu, relax proste vypnout a uzivat si klidu atd
@beruska29 Asi jo, ale teď to finančně ani časově neklapne.. Ale chci si teď užít jaro naplno, jezdit na výlety a hlavně tak moc neřešit těhotenství.. A třeba se to podaří. A když ne tak v dubnu půjdem do 2.IVF a to už vyjde určitě!! ![]()
@baluuu8 presne tak snazit se na to moc nemyslet, chodit na vylety a do prirody to je taky super a nemysli nad 2 IVF zatim, mysli jen na krasne veci
@beruska29 Přesně tak.
Užijem si jaro naplno.
A jak se máte vy s Adélkou? ![]()
@baluuu8 presne tak
mame se dobre, dva dny radila pres den, ale jinak je to zlaticko, v pondeli jdeme ockovat, to zas bude rev
ale uz se krasne smeje, hracky osahava, az na to ze je mala neni poznat ze je o 7 tydnu narozena driv
@beruska29 Je to krásná šikovná holčička.
Tak ať ji včelička moc nebolí.
![]()
Baluuu tak to jsem rada, ze jsi zdrava. My uz zkousime, ale pritel ma strach aby to nedopadlo jako posledne. Ja se bojim taky, ale strach bude stejny ted nebo za pul roku. Cim pozdeji tim vic bych pak byla nervozni. Kamoska byla na tom stejnym co ty a otehotnela do tri mecicu a ted ma doma chlapecka. Uvidis, ze to pujde samo ![]()
@Lenka123456789 Jé, to jsi mě potěšila takovou hezkou zprávou.
A co se vám stalo? Otěhotněla jsi a zle to dopadlo?
Podarilo, ale mam mutaci tak jsem potratila. zamlkle tehotenstvi. No hrozny nikomu to nepreji. Tak ted zobu prasky. Doktorka pred tim se se mnou nechtela vubec bavit proste jak na bezicim pase. Tak jsem zacala chdit sem.
a konecne se mi nekdo venuje. ![]()
@Lenka123456789 Tak to bude dobrý už teď.
Už víte v čem je problém a bereš prášky. Dopadne to dobře a o Velikonocích už nás budou tlačit kalhoty v pase. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.