Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3480
23.12.13 09:54

@baluuu8 to je, ale klido tam mohl byt pidi duch, ja testovala az 10 den od ET. a co tu krev, bral ti dr krev na to hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.12.13 15:04

@beruska29 Ahoj,u doktora a na UTZ jsme viděli dvě bublinky, jedna větší, která se zavrtává a druhá je menší. :srdce: HCG jsou prý zatím nižší hodnoty, ale jsem teprve 8.den po transferu… Tak snad to dobře dopadne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 15:06

Ahoj holky,

jdu do toho normálně. Zatím jsem o mimi přišla a na nic mi ještě nepřišli tak znovu to zkusíme v lednu. Moc se těším a přitom mám strach jak blézen. Už to nechci zažít znovu. Všechny holky si zdravé miminko zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.12.13 15:07

@Lenka123456789 Tak moc držím pěsti, ať se brzo zadaří. :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 15:10

Také držím palečky. Četla jsem příspěvky a teď to u Tebe vypadá moc dobře. Možná i dvojnásobně :srdce: :srdce: Hlavně klid a nechat se opečovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
23.12.13 15:21

@baluuu8 tak to vypada zatim dobre :hug: bude drzet palecky a tobe taky @Lenka123456789 at se zadari a zdarne dojdete az do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.12.13 19:27

Tak já se Vám jen chci pochlubit, že už máme ten náš poklad na světě. 13.12.2013 se nám narodila Natálka! Takže dáreček pod stromeček nejkrásnější :srdce:
Vám všem pohodové sváteční dny a mnoho štěstí všem co se o prcka snažíte! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
24.12.13 19:32

@Venda85 Moc gratuluju ke krásné Natálce!! :-) :srdce: Můžu se zeptat-vám pomohli ve Fertimedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
24.12.13 21:21

@Venda85 gratulujeme k Natalce :kytka: to je nejhezci darek k vanocum :andel: a miry?
jinak vam preju krasne vanoce holky a hlavne mnoho stesti k vytouzenemu miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.12.13 14:27
@baluuu8 píše:
@Venda85 Moc gratuluju ke krásné Natálce!! :-) :srdce: Můžu se zeptat-vám pomohli ve Fertimedu?

NO nedá se říct, že pomohli, ale po roce snažení jsme tam podstoupili nutná vyšetření s tím, že jsme oba v pořádku. Po konzultaci s doktorkou Kotnou jsme se rozhodli jen pro časovaný styk :lol: No a vyšlo nám to nakonec samo na druhý pokus. Myslím, že mi jen před ovulací píchli nějakou injekci, aby ji podpořili. Takže nejvíc šťastný jsme :dance:
@beruska29 Natálka vážila 3750g a měřila 49cm. Dneska je jí 12 dní a už jsme překonali hranici 4kg, takže papá jak o život.
Rodila jsem ve Šternberku… a musím Vám říct- POPRVÉ A NAPOSLEDY! Novorozenecké oddělení a noční směny hrůza a děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
25.12.13 16:36

@Venda85 tak to je kus zensky :hug: mi to taky dohanime uz mame 53cm 3,20kg.to je to tam takova hruza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.12.13 21:09

@beruska29 No já tam ležela 15 dní… z toho půlku na rizikovém oddělení kvůli vyššímu tlaku. Tam to bylo super. Porodní asistentky se zlatýma rukama… ale na novorozeneckým noční směny.. to byla jedna velká katastrofa. Druhý den po císaři mi vrazili osm ráno malou na pokoj s tím, že si mám jen nakojit a že pro ni příjdou. Byla tam ta samá sestra co minulou noc na noční… no a na dítě si vzpomněli až v sedm večer. Tak jsem starala sama. Prvorodička, které nikdo neřekl jak to tam chodí… čerstvě po operaci. No měla jsem jiná očekávání. Hodně jsem se zklamala. A k tomu ještě mladej doktor, kterej když měl něco vyřešit tak se stále odvolával a vymlouval na primáře. Já už tam rozhodně rodit nehodlám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
25.12.13 21:37

@Venda85 tak to je dost husty, to jsou teda sluzby, ja jsem byla v olmiku velice spokojena, i kdyz me pustili 3 den po porodu domu a malou az za mesic a v zari jsem tam lezele 11dni na udrzeni, az na jidlo fakt super i ty mlade doktorky byli v pohode, zkouseli si na me 3D a 4D ultrazvuk tak jsem byla spokojena. vubec ti to nezavidim co sis musela vytrpet.ja rodila spontalne a PA fakt super zensky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.12.13 21:48

@Venda85 Tak nám taky nepřišli na žádnej problém. Byla jsem 3× na inseminaci neúspěšně a teď čekám na výsledek IVF. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.12.13 11:17

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.