Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenka123456789
Dobře, dobře… Seberu pár kamarádů a zajdeme.
Mě čeká jít jako svědek nevěsty na svatbu a to bude taky dobrej adrenalin asi… ![]()
Jj běž a fakt si to užiješ uvidíš. Já musela pořád něco pro svůj mozek vymýšlet Bowling a tak… Hlavně nesedět a nedumat. Budu Ti držet pestičky a to vyjde uvidíš.
Jiná možnost stejně ani není. Aspoň si těch svých dětí budeme o to víc vážit.
@baluuu8 @Lenka123456789 holky pevne verim, ze vam to vyjde, jak pisete moc na to nemyslet at nemate blok a brzo se tesim az se tu budete chlubit, ze jste tehulky, ja se taky po 3 letech dockala a vim jak vam je, ja se nemohla ani na kocarek podivat a uz se mi hrnuli slzy do oci, budu drzet vsechny palce a pesti co mam, aby jste byli taky stastne ![]()
@beruska29 No přesně, nejhorší je, že někdo už za tu dobu co já se nažím otěhotnět čeká už druhé dítě… Tak já doufám, že budu mít aspoň ty dvě mimča naráz, ať se to nějak vykompenzuje…
![]()
Chi chi chi mě stačí jedno. Dvojčátka bych asi nezvládla.
Hlavně kliiiidek a pohodu.
Třeba se někdy potkáme ve fertimedu s bříškama ![]()
@Lenka123456789 ale zvladla bys to, muj bracha ma pulrocni kluky, je to vetsi zahul, ale dala bys to
@baluuu8 uplne vim o cem mluvis
Tak zvládla bych, protože bych musela, ale raději bych chtěla jedno a pak druhé ať se jim můžu pěkně věnovat. Ale na druhou stranu dvojčátka si zase spolu hrají a nejsou tak fixovaní na rodiče. ![]()
@Lenka123456789 jj presne tak, jsou hodne fixovane na sebe, mam par kamaradek co maji dvojcata a nektere uz chodi do prvni tridy, ale bez sebe neudelaji ani krok
@baluuu8 to ti verim treba je budes mit
,ja kdybych mela mit dvojcata, tak bych chtela parecek, ale v dnesni dobe, hlavne at jsou zdrave
@beruska29 Já bych chtěla 2 holčičky, ale vlastně je mi to úplně jedno, jak říkáš ty, hlavně ať jsou zdravé.
Neboj dockas se. Kdyz nebudou dvojcatka tak bude jedno a pak druhy nebo rovnou dve ![]()
Hele chci se zeptat kdy je vlastne ovulace ja na kazdym clanku najdu neco jinyho. ![]()
@Lenka123456789 Ovulaci má každý jinak, ale většinou 10.-14. den cyklu. Zkus si koupit ovulační testy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.