Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska29 Já jsem v ten pátek 13. 12. původně šla na vyvolání. Primář se rozhodl, že kvůli vyššímu tlaku a že mám termín další den, tak že není na co čekat. Ovšem u mě se na porod nic nechystalo. No tak mě začali vyvolávat. Po šesti hodinách trápení na boxu jsem se zastavila na 3-4cm a jelikož byla zkalená plodovka, tak mě kolem jedné začali chystat na sál. Heh okolo postele stáli jak sudičky hned 3 doktoři
Jsem je stejně v kontrakcích nevnímala, jen jsem jim odsouhlasila císaře, že to asi bude pro mě i malou nejlepší volba. Před tím jsem si ještě vyzkoušela co to je píchnout si epidurál… a jelo se. Jsem tam vlastně zažila úplně všechno poprvé. První porod, první epirdurá, první operace a první hořké zklamání… ale co mám to za sebou a za pár let zas pokud se zadaří ![]()
@Venda85 ty jo, ja bych byla ai aji sprosta, ale muzu ti rict, ze ja kdyz jela do porodnice ve 33tt, tak stim ze pojedeme jeste domu, byla jsem vychlamana, ale jen do te doby nez mi tam praskla voda a nez jsem zjistila jak mam dychat, tak byla mala na svete
jo a to jsem rikala ze to nezvladnu skrz ty bolesti
Asi to bude znít blbě, ale já co s těhotenstvím skončím do 3tího měsíce tak závidím i blbé porody. Máte to za sebou a buďte rády, že ve zdraví. Lepší jak kyretáš a šestinedělí. Další zkouška je za 3 měsíce tzn. půl roku v háji a nic. Tak všem držím pěsti
@Lenka123456789 nezni,ja nez jsem byla tehotna, jsem zavidela i bricho tehulam, ale presne po 3letech jsme se dockali princezny, neboj taky se dockas miminka
Přesně tak baruska29 závidím všem mám pocit, že o těhotenství slyším na každým rohu. Čekám na autobus a nějké holka si telefonuje s kámoškou, že je těhotná. Tak od ledna držete palce pak budu hned hlásit ![]()
Děkuji holky jste moc hodné a přeji Vám šťastný Nový rok a snažilkám aby si splinily svoje přání a očekávání
. ![]()
@baluuu8 ahojky,tak na tebe myslim, doufam ze vse probiha dobre?
@beruska29 Ahoj, včera jsem byla ve Fertimedu. Vzali mi krev a na výsledky si mám zavolat v pondělí. Test jsem si dělala naposled v pondělí a byl negativní. Ale MS jsem ještě nedostala, mám 5 dní zpoždění. Na ultrazvuku viděl docent náznak prosvětlení, nebo jak to nazval. Byla to tečka velká 2mm. Tak se modlím, aby to vyšlo… Na dělání teřtu už nemám nervy, tak radši počkám do pondělí, na tu krev. ![]()
@baluuu8 tak to vypada na dobre ceste ze to je, ja mela jeste ten dn vysledky hcg, budeme drzet pesti ![]()
@baluuu8 ale nee, pockej do pondelka, nemusi to nic znamenat, kamaradka byla tehu a prvni 3mesice mela ms a ted uz ma 4 letou holcicku
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.