Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska29 Veřím, že to dají!
Mají v sobě kus skautské krve, tak to musí být trochu bojovníci! ![]()
@beruska29 Měla jsem 4-buněčný embrya… Nevím, proč mě nehnali do PK, možná že jsem jich měla tak málo… Nevím nevím…
@baluuu8 tak to netusim, ale na jedne dizkusi holkam zavadeli 4-bunecne a chytli se a uz maji prcky doma
@beruska29 Jéé, to jsem ráda… Snad to ti moji cvrčci taky zmáknou…
Jak dlouho jsi odpočívala po ET? Já se snažím pořád nějak povalovat a nic nezvedat a tak…
@baluuu8 ja se valela asi 4 dny, nic tezkeho jsem nedela, pak uz me to valeni nebavilo
@beruska29 Taky to mám v plánu ještě zítra a pak už něco musím upíct aspoň ![]()
@baluuu8 spis nesportuj, nezvedej nic tezkeho, ja letos nepecu ani to z malou letos nejde, ale dostanu od mamky cukrovi
@beruska29 Mě taky dá mamka a babička cukroví, ale chtěla jsem aspoň perníčky, ať to trošec voní Vánocema…
No uvidím, jestli se k tomu dokopu…
Nebudu sportovat ani nic tahat… Budu koukat na pohádky.. ![]()
Tak mě se už blíží nová zkouška. Už se nemůžu dočkat. Sice mám už teď z toho
hrůzu ale přitom se těším. ![]()
@Lenka123456789 tak to neni prece zkouska? ale budu drzet pesti, aty jdes na IVF nebo IUI nebo prirozene?
@baluuu8 ahojky,tak jak se citis?
@beruska29 Ahoj, dobře mi je, jen mám asi o číslo větší prsa a bolej mě.
Jsem 7 dní po ET, dnešní test negativni. Ale ještě je asi brzo. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď