Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 ahojky
jj uz jsme doma 12 dni
jde nam to dobre, obcas je mala naladova, ale da se to zvladnout. A co ty?
@beruska29 Je nááááádherná…
Fakt andílek…
To je paráda, že už jste doma… ![]()
Já jdu v pátek s přítelem na krev a od něděle asi začínám stimulovat, kolem 16.12.2013 bych měla jít na ET… ![]()
@baluuu8 dekuji,dnes mi v noci tak nepripadala, mela spatnou naladu a nechtela spinka max 20 minut spala, ale ted spi jak zabita
tak to je super zpravicka, tak mi pak napis co a jak? a zustala jsi ve fertu skrz to ivf?
@beruska29 Jojo, zůstala, ale jen proto že už to bylo tak rozběhlý… Protože je to tam drahý jako blázen. Budu brát ty nejlevnější léky a doplácet na ně 5 000,– píchat se je klasickýma injekcema a tady jsem se dočetla, že za to holky nedoplácely nic (nebo třeba jen 21,–). Takže pokud by to tady nevyšlo, tak beru nohy na ramena a valím do CARu FN, protože tam uměj krásný Adélky.
![]()
@baluuu8 tak treba ti to vyjde na prvni pokus
a nebudes muset znova, ja letos doplacela jen za 2 injekce 1300kc a loni nic, jsou tam teda pekne palky a mas moznost si dat prodlouzenou kultivaci, asistovany hatign?
@beruska29 Kultivaci si dám, Hatching ne. I tak nás to vyjde na dvacku.
Ty jsi měla obojí? A ICSI?
@baluuu8 kultavaci jo ICSI jo, ale neoplodnilo se mi 9vajicek a prirozane se mi oplodnilo 8,uztalo mi jen 1embryjko-Adelka a hating jsem nemela a prislo me to na 11500kc+1300kc 2 injekce
@beruska29 Chápu to dobře, že pomocí ICSI se neoplodnilo žádný a přirozeně se oplodnilo 8? Hustý teda. ![]()
@baluuu8 chapes to dobre, jsem asi nejaka vyjinka
ale ty si stim nelamej hlavu, pokud mate dobry spermiogram to neres, mi meli taky dobry, ale zkusili jsme to kdyz bylo tolik vajicek a stejne zustalo jen jedno embryo
@baluuu8 to jo, ale kazdy to mame jinak, loni se mi po ICSI 3 oplodnili a byli zamrazeny, zalezi jak jsou vajicka zrale.
@beruska29 Je to stejně drsná alchymie.
Už aby to bylo. Nějak to neutíká. ![]()
Tak už jsem byla na návštěvě u paní doktorky Koutné a povídala si se mnou skoro třičtvrtě hodiny. Původní paní doktorka mě během 5 minut vyprala a šup dalšího. Půjdu na odběry a na nový rok můžeme zkoušet znovu - pokud budou dobré výsledky. Snad to už vyjde. Je to psychicky náročné. A moc gratuluji k Adélce ![]()
Dekuji, jj dr Koutna je fajn, neboj vysledky budou v poradku a brzo se vam zadari a budete se taky tesit z miminka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.