Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
21.5.13 18:02

Ahoj holky…taky bych se ráda k Vám připojila. Jsme s manželem po první iui bohužel neúspěšné. taky chodíme do fertimedu..zatím jsem měla štěstí jen na p. docenta. první schůzka s ním dopadla celkem dobře..měla jsem z toho i dobrý pocit…zato jak jsem tam byla po druhé na kontrolu zda probíhá ovulace atd.tak mi u vyšetření řekl jakousi diagnózu kterou jsem samozřejmě blbě pochopila a než jsem se stačila na něco zeptat tak mi řekl přijďte zase za 2 dny.. :( tak jsem se ho na to optala při další návštěvě..a byl trochu sdílnější, ale zase mi řekl úplně něco jiného..tak jsem z toho jelen. manžel prý nemá úplně ok spermio..ale prý je to relativní..někdy je to lepší..někdy horší…iui mi nedoporučuje, ale že prý ho zkusíme..tak první pokus nevyšel a hned mě nutil na ivf..s tím ale chci počkat..takže zkusíme druhou iui..snad to vyjde…nějak s tou klinikou nejsem úplně spokojená…taky ta jejich místnost na odběr je strašná…nevíte dá se tam jít třeba na pokoj? nějaké pokoje tam jsou, tak se ho chci příště zeptat…taky uvažuji o tom reprofitu v olomouci..tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.13 08:10

@adny ta odběrová místnost je fakt šílená. A myslím si, že pokud tam na pokojích nebudou nikoho mít, tak by to určitě nějak šlo zařídit. I když nevím jestli si tím moc pomůžete. Když jsem byla v tom jednom pokoji na genetickém pohovoru, tak tam bylo taky všechno slyšet a to jsem byla až někde v podkrovní místnosti. Takže si asi člověk moc nevybere. Hold to bude muset chlap nějak přetrpět (daleko víc toho zkusíte VY) a nebo to dovést z domu. Taky jsme to tak chtěli udělat. Ale nakonec nebylo potřeba.
Jak jsem již psala, tak jsem měla štěstí na paní doktorku Olgu Koutnou. Do ničeho nás nenutila a nakonec se nám zadařilo skoro samo. Jen mi dali nějakou injekci při prvním časovaném styku na podporu ovulace. V pátek jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše OKá a konečně dostanu i tu kartičku pro těhotnou…
Přeji Vám hodně štěstí a pokud budete i dál s panem docentem nespokojená, tak bych asi zvážila možnost jít do jiného centra ;) Oni tam jsou kvůli nám, né MY kvůli nim! Držte se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.5.13 11:26

Venda85 no já myslím, že pro mého manžela bude vše lepší než ten záchod :) pokud nám nebudou chtít vyjít vstříc tak Car změníme..trošku už jsem nad tím uvažovala…vadí mi tam i ta komunikace…no uvidíme zítra…jinak tobě moc gratuluji :) a děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
27.5.13 18:14

Ahoj, taky jsme navstevovali Fertimed-docent Sobek nam pri prvnim pohovoru dal primo najevo, ze potrebuje na nove auto, za vse se platilo, recept vam nedaji, jen ho vytisknou a vam daji prasky, mam pristup na zdrav. pojistovnu na uceta nestacila jsem se divit, vseho si uctovali 2 krat, co UZ 200 kc, co navsteva 60 kc.meli jsme 4-IUI neuspesne, ja v poradku-zadne vysetreni neni potreba, manza spatny spermiogram, odesli jsme, za vypis z karty 360 kc. odesli jsme do statniho CAR-jeste veci spokojenost, manza super spermio a ja nepruchodne vejcovody, vse nam ochotne vysvetlily, ukazali a nechteli zadne poplatky, jen za ukony u IVF co neproplaci pojistovna a to nejsou velke castky i kdyz jde tisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.5.13 09:21

@beruska29 ahojky..a kam jste teda začali chodit??taky uvažuji že změníme..dr. Sobek je opravdu příšerný a bere to jako těžký byznys…teď máme po 2 iui..já v pořádku..manželovi chybí nejrychlejší spermie…nejhorší je, že každou návštěvu nám říkají něco jiného..posledně tam byla taková mladá paní doktorka a ta byla supr…tak mě trochu přesvědčila že to tam ještě zkusíme…a uvidíme co dál…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
28.5.13 09:33

@adny ahojky, do FN Olomouc, je tam prijemne prostredi, i dr a sestricky a taky neplatis za kazdou navstevu a slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.5.13 13:51

@beruska29 jj o té FN v Olomouci už jsem slyšela…asi to zvážíme…je to mazec jak si tam z toho udělali takový byznys..docela zklamání..pro mě..ale to je asi život.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
28.5.13 14:32

@adny tam jde hlavne o to aby meli poradny prijem, ve FN po IUI lezis cca 20 minut na posteli a tam jsem lezela na koze jak blbec z nohama ve vzduchu.Ja jsem z FN velmi spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.5.13 15:18

Zdravím Vás, já jsem měla štěstí na paní doktorku Koutnou. Pana docenta jsem viděla jen dvakrát a to při vstupním pohovoru a pak jednou před centrem. A jsem i ráda, že mě dál nevyšetřoval ON. Ve čtvrtek mám jít na velký ultrazvuk, tak doufám, že budu mít štěstí zase na paní doktorku. Jelikož ta mě vždycky objednávala na pátky ráno, kdy tam bývala. Neměla jsem s ním nejmenší problém. Všechno v klidu a hlavně nahlas vysvětlila a netlačila nás do ničeho co jsme nechtěli. Pak odcházím zpět ke svému gynekologovi. Tak snad to dobře dopadne.
Vám všem držím pěsti a na FN slyším jen samou chválu, tak ať se brzy zadaří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
28.5.13 16:49

@Venda85 dr koutna byla super i dr cepelak, ale ten prz uz tam neni? a sobek je blb, ten to ma jen pro prachy.tak at se ti brzo zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.7.13 15:34

Zdravím Vás :-) Tak u nás všechno v pořádku.. končím pátý měsíc a 31.7. jdu na druhý velký UZ a ECHO do Fertimedu. Zatím to vypadá na 60% holčičku, ale já bych si raději počkala na toho 40% chlapečka :-) NO necháme se překvapit. Jelikož prý takového atleta můj doktor dlouho neviděl. Pokaždé když se chceme kouknout co je zač.. tak se nám takovou rychlostí schovává a utíká, že se musíme smát :dance:
Doufám, že tam zase bude Dr. Koutná. Je to moc fajn baba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
24.7.13 17:12

@Venda85 ahoj,mi chteli taky radeji chlapecka, ale bude to holcicka, ale nezalezi co to bude, ale hlavne ze je prcek zdravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.8.13 11:06

Tak si dovolím napsat svoje zkušenosti se včerejším UT ve II. trimestru… byl tam takovej mladej doktor… jméno mám asi někde v papírech… a tedy do té doby jsem si myslela, že UZ je pohodová záležitost. Ještě teď mě bolí břicho a doufám, že to přejde. Prcek usnul hlavičkou v malé pánvi a co ten DR. dělal aby ho dostal ven, tak to bylo opravdu bolestivé. Nevím jak pro prcka, ale mě to tedy bolí ještě teď. Skákal mi tou sondou po břiše jak magor a musel přece vidět, že s prckem nehne a mě to dost bolí. Jsem se i ozvala, ale nic… v pondělí mám jít znovu. No z toho jisté obavy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
1.8.13 11:37

@Venda85 tak to je dost brutalni co pises, uplne jsi mi vyrazila dech.Ten dr asi neni normalni ja uz bych tam nevlezla.Tak doufam ze tam v pondeli narazis na normalniho dr. ktery bude pri smyslech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.8.13 11:55
@beruska29 píše:
@Venda85 tak to je dost brutalni co pises, uplne jsi mi vyrazila dech.Ten dr asi neni normalni ja uz bych tam nevlezla.Tak doufam ze tam v pondeli narazis na normalniho dr. ktery bude pri smyslech

Jmenoval se Matlák… teď tady doma řvu jak želva :,( a mám strach jestli se něco nemohlo potentečkovat. Taky jsem obvolala doktory (sestra ve Fertimedu mi na otázku zda je to normální odpověděla, že to nejde takhle řešit po telefonu… že se mám zítra klidně stavit, že se na mě podívají!) a pokud mě to bude bolet i zítra, tak mám hned jet. Tohle jsem opravdu nečekala! No jestli tam bude v pondělí ten sám doktor, tak mu ještě než si lehnu řeknu co nám způsobil a jestli bude takovej necitelnej i teď, tak jdu okamžitě jinam! Nenechám se bezdůvodně trápit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.