Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3480
5.11.13 17:24

@baluuu8 bud v klidu, uteceto jak voda a opravdu je lepsi kdyz jsi klidna, pro tebe je to poprve, ale ver mi radim ti dobre, ja u 1 IVF jsem byla hrozne nervozni a je fakt ze je lepsi byt vic v klidu, urcite ti to vse dobre dopadne a IVF se taky zadari, taky jsem mela takove dilema zda 1 nebo 2 embryjka, ale zalezi jak se budou vyvijet a jak budou kvalitni a kolik ti jich zustane, me letos ze 17 vajuch zustalo jen 1 embryjko-Adelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 17:28

@beruska29 A měli jste ISCI nebo PISCI? Máme dobrý spermiogram, tak možná bych do toho ani nešla… Nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
5.11.13 19:27

@baluuu8 letos jsem mela ISCI na 9 vajicek, ale zadne nebylo kvalitni, tak se nevyvyjelo ani jedno a 8 vajuch jsem mela klasicky oplodnenych a to mi zustalo 1 blastocysta-to je lepsi nej kvalita a pak jsem mela jen prodlouzenou kultivaci.mi mame taky dobry spermio, ale ja mam odstraneny vejcovody-nepruchodnost.vsak uvidis co ti reknou a pak se rozhodnes co a jak dal, nikdo te niceho nutit nemuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 19:29

@beruska29 Jasně, uvidíme, co Dr. poradí… Hlavně ať se zadaří! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
5.11.13 19:37

@baluuu8 tak to je nejdulezitejsi, aby se zadarilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.11.13 20:03

@beruska29 Tak jsem dneska byla na kontrole s malou. Všechno v pořádku. Ptala si se jak se bude jmenovat, tak přítel vybral Natálku. Měli jsme to tak rozdělené. Já vybírala kluka - jelikož to mám už od puberty dané, že by to měl být Vojtíšek… tak nyní čekáme Natálku :-) Je to malá divoška a docela mi teď dává zabrat. Taky mi bylo řečeno, že od příštího týdne můžu už kdykoliv rodit… což budu 36.týden. No ale nechystám se na to. A ani malá :-)
Tak přeji hodně zdaru holky a ať všechno dopadne nad Vaše očekávání!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 20:40

@Venda85 Ahoj, je super, že jste obě v pohodě… :-) Ty jsi taky navštěvovala Fertimed asi, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
6.11.13 07:57

@Venda85 tak to je super, ze je vse v poradku, ted uz ti to utece a za chvili budes v naruci drzet Natalku, rikali ti asi jak je velika podle mereni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.11.13 09:05

@baluuu8 JJ Fertimed jsem taky navštěvovala. A docela jsem byla zklamaná. Však si můžeš přečíst moje reakce co jsem tam zažila za trable. Nakonec jsme ani jejich větší pomoc naštěstí nepotřebovali a byla jsem ráda, že paní Koutná vyslyšela naše přání a netlačila nás do předražené léčby apod.. My příjde, že ONA a sestry tam jsou opravdu pro lidi. S tím zbytkem jsem měla jen bohužel špatné zkušenosti.
@beruska29 Tak malá má skoro dvě kila a roste jako z vody. Tentokrát nebyl nějak čas si s ní na UZ hrát, ale všechno je tak jak má. Srdíčko tluče jak má a plíce taky vypadají dobře. Teď se mi druhý den stěhuje pod žebra, takže už si můžu říct, že vím co to je když mě nakope přímo tam. Doteď si pohrávala jen s močákem, tak teď si našla novou hračku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
6.11.13 13:11

@Venda85 tak uz mame 2,10kg, to znam mala me dost kopala pod zebra, takovej prcek a co dokaze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.11.13 12:36

@Venda85 Já mám právě paní dr. Koutnou i sestřičky moc ráda a s nikým nepříjemným jsem se nesetkala. Jediný, co mě na Fertimedu dost štve je ta jejich super odběrová místnost. Tu jsme zavrhli ihned. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nick1245
10.11.13 18:19

Holky je možné chodit do Fertimedu po potratu? I když jsem před tím neměla problém otěhotnět? Moje doktorka se mnou moc nekomunikuje a chtěla bych někoho kdo se mnou bude o problémech mluvit. Když jsem se ptala za jak dlouho to můžu zkusit znovu tak… no nebudu to rozebírat. Spíš potřebuji psychyckou pohodu. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3480
10.11.13 20:43
@nick1245 píše:
Holky je možné chodit do Fertimedu po potratu? I když jsem před tím neměla problém otěhotnět? Moje doktorka se mnou moc nekomunikuje a chtěla bych někoho kdo se mnou bude o problémech mluvit. Když jsem se ptala za jak dlouho to můžu zkusit znovu tak… no nebudu to rozebírat. Spíš potřebuji psychyckou pohodu. :oops:

ahojky, urcite to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nick1245
17.11.13 12:33

Tak už jsem objednaná. Uvidíme jestli bude vše v pořádku. Držte mi palečky. Ať vše dobře dopadne a můžeme se brzy pokoušet znovu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
19749
24.11.13 21:53

@beruska29 Tak co, holky? Jakpak se vám vede? Už jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.