Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska29 No jako fakt o tom pouvažuju a omrknu ceníky… Děkuju moc za info, jsou to pro mě velmi cenné rady… ![]()
@baluuu8 to ti verim, ja jsem tenkrat taky hledala rady a ceniky, urcite si ty ceny pak porovnej at vis na cem jsi, taky nas to stalo nekolik tisic, ale ted jsem rada ze malou mam, stalo to za to vse podstoupit i kdyz jsem letos ztracela uz nadeji, ale pak jsem to nevzdala, je to i napor na nervy-psychiku
@beruska29 Já si říkám, že je určitě vyšší šance než při IUI. U nás nepřišli na žádný problém, tak si říkám, že už to určitě vyjde..
Nebo v to spíš doufám..
Není to vůbec jednoduchý, když každej měsíc čekáš a čekáš… ![]()
@baluuu8 urcite vyjde, taky jsem v to verila a po 3 letech jsem se dockala a ty se taky dockas, ve svem okoli mam kamaradek co museli tohle vse podstoupit a taky se dockali mimouska
@beruska29 Moc se těším, dokonce mám Adélku taky mezi TOP jménama pro holčičku.
Zrovna dneska jsem si to tak nějak sepisovala…
Už mi hrabe… ![]()
@baluuu8
neboj nehrabe, ja mela uz taky pred lety vybrane jmena a Adelka vedla celou dobu, uvidis taky budes mit jednou Adelku
@beruska29 A nechala sis vždycky dát jedno embryjko? Přemýšlím i o dvou.. ![]()
@baluuu8 vzdy jedno jen u KET po 2,ket jsou embyjka co zustanou a oni ti je zamrazi, ted u 2 IVF mi zustalo ze 17 vajicek-embryjek jen 1 a to se i chytlo a jmenuje se Adelka a uz ji je 23 dni
@beruska29 A jak se vám spolu holky daří?
Musí to být nádhera a zároveň mega změna…
@baluuu8 je to hadhera kdyz ten uzlicek vidis, ale narodila se mi driv-termin jsem mela az 28.listopadu, tak ji mame jeste v nemocnici, ale uz ma skoro 2kg a brzo uz pujde domu, jezdim za ni kazdy den, vozim i mliko co doma odstrikavam, je to unavne, ale mala me drzi nad vodou
@beruska29 Tak to je super, že už půjde domů, pak už to bude paráda.
![]()
@baluuu8 ahojky,dari se ji dobre uz 2040gramu, jen to kojeni nam moc nejde, ale podle latacni sestry je jeste mala a slaba, ale dneska vypila z prsu 5ml vcera to vse prospala i kdyz se prisala krasne, tak nevi porad co to vlaste je, ale chce to cas, tak zitra budeme opet zkouset co na to rekne, rikal dr ze ona z lahvicky pije podle nalady, nekdy da 40-50ml a nekdy jen 20-30ml, tak musi mit jeste sondu do briska na papani. pokud se zlepsi v papani pujde na dalsi odd, pak tam za ni pujdu i ja na 2-3dny a honem domu, no a trapi ju ryma chudinku malou
a co ty jak se mas?
@beruska29 Já se snažím nezbláznit z čekání… Jsem 3.DC a 18.11. jedu do CARu domluvit se na IVF… Tak už se strašně těším…
A taky zvažuju kolik embryjek si nechat dát v případě, že by se jich povedlo víc… ![]()
Máš pravdu, chce to čas.. Určitě to spolu všechno krásně zvládnete, jen co Adélka nabere ještě trošku síly… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď