Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska29 Ahoj, tak já jsem byla v pátek na OPU a ze 4 folikulů máme 4 oplodněný vajíčka. Zítra je jedeme zkontrolovat a v pondělí asi ET.
A jak se dařī tobě a Adélce? ![]()
@baluuu8 ahojky,tak to je super, uvidis ze to dopadne dobre a kolik si nechas zavest 1 nebo 2.nam se dari dobre, jen si vynucuje pozornost maminky
ze nekdy jim, spim, sprchuji se za pochodu i pomalu na wc nemuzu
ale krasne roste
@beruska29 Nádherná holčička!
To jsem moc ráda, že vám tak krásně roste.
Nechám si zavést dvě. Ať je trošku sranda. ![]()
@baluuu8 tak budu dvojnasobne drzet pesti i z Adelkou
aby se obe chytli nebo aspon jedno
@beruska29 Díky holky, já zas podám hlášení až se bude něco dít. ![]()
@beruska29 Tak já jsem byla v neděli na ET.
Nechali si mě tam až do pondělka, protože to mám domů 90 km, tak abych se nikam nehrkala. A nechala jsem si zavést dvě.
Ať je trošku sranda. ![]()
@baluuu8 tak to je super, to budeme dvojnasobne drzet pesti
a kdy jdes na krev?
@beruska29 Díky.
Do CARu jdu až 3.1., ale teď v pátek mám jít ke svýmu gynekologovi na kontrolu kvůli neschopence a on teda planoval, že by mi udělal krevní test. Ale nevím, podle mě je to ještě brzo.. Nevím no, navíc jsem si ve středu píchala Pregnyl, takže by tam ještě mohl být…
@baluuu8 no ja testovala 10 den po ET a mela jsem tam //.me brali krev az za 14dni.tak se ho zeptej treba neni brzo.mi byli z malou na ockovani a uz vazi 3150g za mesic 660g
@beruska29 Noo, krásně vám porostla ta Adélka.
To je super, že se jí tak dobře daří.
No uvidím, on je doktor, tak snad ví, co dělá.
![]()
@beruska29 Využiju… Sama bych se k testu asi jen tak nedokopala…
Bojim bojim, jak to dopadne… ![]()
@baluuu8 nemaluj certa na zed budeto ok, kdyz nebudou dvojcata, tak jedno urcite ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.