Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3480
1.8.13 12:57

@Venda85 zkus se uklidnit ten prcek to citi :hug:.Toho jsem tam nezazila, ale uz bych si od nej nenechala ani prasky napsat. a jestli te to tak boli, tak jet na pohotovost at se na tebe kouknou a necekej do zitrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
2.8.13 15:44

@Venda85 ahojky,doufam ze jsi v poradku, od vcerejska na tebe a prcka myslim, hlavne jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.8.13 15:57
@beruska29 píše:
@Venda85 ahojky,doufam ze jsi v poradku, od vcerejska na tebe a prcka myslim, hlavne jak ti je?

Ahoj díky za optání :hug:… byla jsem dneska ráno u doktorky, aby se na mě podívala, jelikož mě podbřišek pořád bolí. Tak mi píchla magnézko, prohlídla mě zevnitř i z venku a všechno je v pořádku. Mám mít klidový režim. Sdělila mi, že pan doktor svým stylem vyšetřování asi hodně podráždil dělohu a ta se přirozeně brání. V pondělí mu od plic řeknu co si o tom myslím a jestli bude postupovat stejně, tak jdu jinam a už mě tam nikdo neuvidí. Si říká… blbá prvorodička neví co se s ní děje, tak s ní budeme tak jednat.. no to se ale spletli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
2.8.13 17:28

@Venda85 tak to jsem rada, ze je u tebe vse v poradku :hug:,ja bych ho sprdla na dve doby-blbec.Tak nehorazne nemuze vysetrovat tehotnou, tak odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rauska
18.9.13 16:05

spokojenost

Já mám zkušenost s fertimedem jen tu nejlepší, příjemné prostředí, milý personál, perfektní péče. Díky Radka

• Citovat
  • Upravit
3480
18.9.13 16:37

Kazdy to mel jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
18.9.13 16:38

@Venda85 ahojky :mavam: jak se dari? uz se ti to taky krati :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.9.13 09:55
@Rauska píše:
Já mám zkušenost s fertimedem jen tu nejlepší, příjemné prostředí, milý personál, perfektní péče. Díky Radka

Ahojky…chci se zeptat jak dlouho jsi tam chodila? co jsi podstoupila? a co říkáš na doc. Sobka??já ho navštěvuji taky..teda až na doc. Sobka jsem taky spokojená. Příští týden jdu na tu hydrolaparoskopii..byla jsi na tom taky? a ty čekáš miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.9.13 12:00
@beruska29 píše:
@Venda85 ahojky :mavam: jak se dari? uz se ti to taky krati :hug:

Ahojik, tak my jsme naštěstí všechno ustály a až na ten UZ ve Fertimedu si užívám „pohodové“ těhotenství. Holčička je hodná i když teď troško fotbalistka, ale o to víc to těší, že člověk hned ví, že tam je a že se má čile k světu. Máme za sebou test na cukrovku a všecko taky OKá. Takže vlastně jak matka v pohodě, tak prcek v pohodě.
Přeji všem aby to vyšlo tak jako nám a brzo se těšili na prcka v náručí. Ještě dva měsíce a bude na světě náš malý zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
19.9.13 13:10

@Venda85 tak to jsem rada, ze vse u vas v poradku, ja mam taky tu cukrovku ok, mela jsem za to ze budes mit chlapecka, ale asi si to pletu s nekym jinym.Taky mame fotbalistku-nekdy mi pripada, ze tam mam cele druzstvo :mrgreen:
@adny doc.Sobek na me vubec neudelal dobry dojem, rovnou nam pri 1 pohovoru naznacil, ze potrebuje nove auto, ale jeho syn dela u nas v nemocnici a je to opak,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.9.13 13:36

@beruska29 tak to u nás zase takový nebyl..ale na jeho poznámku „děti nechtějte“ mu manžel odpověděl, že by neměl žádnou práci..tak se docela zarazil :) a ty jsi podstoupila laparku nebo tak??a myslíš že v té FN v Olomouci jsou ty postupy jiné než v tom Fertimedu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
20.9.13 14:30

@adny proste mi doc. Sobek nesedl jako doktor, me rekli ze neni potreba zadne vysetreni, ze kdyz ma muj chlap spatny spermiogram, tak je to jasne jen nam vzali krev a memu chlapovi 3× pokazde je jim smichala z cizi krvy, jak to posilali do laboratore.Ve FN chteli po me hned laparku a jine vystreni a zjistila ze ja jsem na vinne a ne muj chlap, je to tam jine at pujdes do jakehokoliv CAR, kazdy ma jiny pristup, a po 2 letech ve FN cekame vytouzene miminko.Jo a v tom Fertimedu kdyz jsem byla po IUI, tak to lezeni 10 minut na te koze, taky nebylo prijemne a to jsem si ten klouboucek co ti zavadi mela vzdy dovest na dalsi pokus, ale ja to nedela a vzdy me sestra nadala, jak to ze ho nemam, tak jednou skoncil na pohotovosti v kosi a pak jsem rekla, ze kdyz neco platim, tak chci vzdy novej. Kazda jsme to tam meli jinak, nekdo je spokojeny nekdo neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rauska
21.9.13 17:35

Zatím jsem byla na hysteroskopii, měla jsem obavy, ale proběhlo vše nad očekávání. Po operaci jen mírné pobolívání břicha a za 2 hodiny s manželem odjezd domů. Dr. Koutná je velmi příjemná, anestezie výborná (žádné nevolnosti) a personál přátelský. Cítím se tam spíše jako v domácí prostředí, než na klinice, což mi vyhovuje. Všem přeji štěstí a úspěchy v léčbě :)

• Citovat
  • Upravit
1520
22.9.13 10:25

@beruska29 je to zajímavé..jako já musím říct, že zatím jsem vždy byla spokojená kromě teda doc. Sobka…jinak sestřičky byly zatím fajn..no hlavně ať je to vůbec k něčemu…už mi z toho začíná hrabat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.9.13 10:29
@Rauska píše:
Zatím jsem byla na hysteroskopii, měla jsem obavy, ale proběhlo vše nad očekávání. Po operaci jen mírné pobolívání břicha a za 2 hodiny s manželem odjezd domů. Dr. Koutná je velmi příjemná, anestezie výborná (žádné nevolnosti) a personál přátelský. Cítím se tam spíše jako v domácí prostředí, než na klinice, což mi vyhovuje. Všem přeji štěstí a úspěchy v léčbě :)

mě čeká ve čtvrtek hydrolaparoskopie…tak jsem zvědavá..snad to bude ok. a k něčemu to bude… :,( mám strach z narkózy..nikdy jsem jí neměla, ale snad to zvládnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.