Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Venda85 zkus se uklidnit ten prcek to citi
.Toho jsem tam nezazila, ale uz bych si od nej nenechala ani prasky napsat. a jestli te to tak boli, tak jet na pohotovost at se na tebe kouknou a necekej do zitrka
@Venda85 ahojky,doufam ze jsi v poradku, od vcerejska na tebe a prcka myslim, hlavne jak ti je?
@beruska29 píše:
@Venda85 ahojky,doufam ze jsi v poradku, od vcerejska na tebe a prcka myslim, hlavne jak ti je?
Ahoj díky za optání
… byla jsem dneska ráno u doktorky, aby se na mě podívala, jelikož mě podbřišek pořád bolí. Tak mi píchla magnézko, prohlídla mě zevnitř i z venku a všechno je v pořádku. Mám mít klidový režim. Sdělila mi, že pan doktor svým stylem vyšetřování asi hodně podráždil dělohu a ta se přirozeně brání. V pondělí mu od plic řeknu co si o tom myslím a jestli bude postupovat stejně, tak jdu jinam a už mě tam nikdo neuvidí. Si říká… blbá prvorodička neví co se s ní děje, tak s ní budeme tak jednat.. no to se ale spletli!
@Venda85 tak to jsem rada, ze je u tebe vse v poradku
,ja bych ho sprdla na dve doby-blbec.Tak nehorazne nemuze vysetrovat tehotnou, tak odpocivej
Já mám zkušenost s fertimedem jen tu nejlepší, příjemné prostředí, milý personál, perfektní péče. Díky Radka
@Rauska píše:
Já mám zkušenost s fertimedem jen tu nejlepší, příjemné prostředí, milý personál, perfektní péče. Díky Radka
Ahojky…chci se zeptat jak dlouho jsi tam chodila? co jsi podstoupila? a co říkáš na doc. Sobka??já ho navštěvuji taky..teda až na doc. Sobka jsem taky spokojená. Příští týden jdu na tu hydrolaparoskopii..byla jsi na tom taky? a ty čekáš miminko??
@beruska29 píše:
@Venda85 ahojkyjak se dari? uz se ti to taky krati
Ahojik, tak my jsme naštěstí všechno ustály a až na ten UZ ve Fertimedu si užívám „pohodové“ těhotenství. Holčička je hodná i když teď troško fotbalistka, ale o to víc to těší, že člověk hned ví, že tam je a že se má čile k světu. Máme za sebou test na cukrovku a všecko taky OKá. Takže vlastně jak matka v pohodě, tak prcek v pohodě.
Přeji všem aby to vyšlo tak jako nám a brzo se těšili na prcka v náručí. Ještě dva měsíce a bude na světě náš malý zázrak ![]()
@Venda85 tak to jsem rada, ze vse u vas v poradku, ja mam taky tu cukrovku ok, mela jsem za to ze budes mit chlapecka, ale asi si to pletu s nekym jinym.Taky mame fotbalistku-nekdy mi pripada, ze tam mam cele druzstvo ![]()
@adny doc.Sobek na me vubec neudelal dobry dojem, rovnou nam pri 1 pohovoru naznacil, ze potrebuje nove auto, ale jeho syn dela u nas v nemocnici a je to opak,
@beruska29 tak to u nás zase takový nebyl..ale na jeho poznámku „děti nechtějte“ mu manžel odpověděl, že by neměl žádnou práci..tak se docela zarazil
a ty jsi podstoupila laparku nebo tak??a myslíš že v té FN v Olomouci jsou ty postupy jiné než v tom Fertimedu??
@adny proste mi doc. Sobek nesedl jako doktor, me rekli ze neni potreba zadne vysetreni, ze kdyz ma muj chlap spatny spermiogram, tak je to jasne jen nam vzali krev a memu chlapovi 3× pokazde je jim smichala z cizi krvy, jak to posilali do laboratore.Ve FN chteli po me hned laparku a jine vystreni a zjistila ze ja jsem na vinne a ne muj chlap, je to tam jine at pujdes do jakehokoliv CAR, kazdy ma jiny pristup, a po 2 letech ve FN cekame vytouzene miminko.Jo a v tom Fertimedu kdyz jsem byla po IUI, tak to lezeni 10 minut na te koze, taky nebylo prijemne a to jsem si ten klouboucek co ti zavadi mela vzdy dovest na dalsi pokus, ale ja to nedela a vzdy me sestra nadala, jak to ze ho nemam, tak jednou skoncil na pohotovosti v kosi a pak jsem rekla, ze kdyz neco platim, tak chci vzdy novej. Kazda jsme to tam meli jinak, nekdo je spokojeny nekdo neni
Zatím jsem byla na hysteroskopii, měla jsem obavy, ale proběhlo vše nad očekávání. Po operaci jen mírné pobolívání břicha a za 2 hodiny s manželem odjezd domů. Dr. Koutná je velmi příjemná, anestezie výborná (žádné nevolnosti) a personál přátelský. Cítím se tam spíše jako v domácí prostředí, než na klinice, což mi vyhovuje. Všem přeji štěstí a úspěchy v léčbě ![]()
@beruska29 je to zajímavé..jako já musím říct, že zatím jsem vždy byla spokojená kromě teda doc. Sobka…jinak sestřičky byly zatím fajn..no hlavně ať je to vůbec k něčemu…už mi z toho začíná hrabat ![]()
@Rauska píše:
Zatím jsem byla na hysteroskopii, měla jsem obavy, ale proběhlo vše nad očekávání. Po operaci jen mírné pobolívání břicha a za 2 hodiny s manželem odjezd domů. Dr. Koutná je velmi příjemná, anestezie výborná (žádné nevolnosti) a personál přátelský. Cítím se tam spíše jako v domácí prostředí, než na klinice, což mi vyhovuje. Všem přeji štěstí a úspěchy v léčbě
mě čeká ve čtvrtek hydrolaparoskopie…tak jsem zvědavá..snad to bude ok. a k něčemu to bude…
mám strach z narkózy..nikdy jsem jí neměla, ale snad to zvládnu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.