Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Baluuu jak jsi na tom? Ja premyslim, ze asi zmenim praci pokud se za mesic nebo za dva nezadari.
@Lenka123456789 Ahoj, MS furt nikde, test negativní.
A proč? Máš nějaký nervy v práci?
Baluuu mam cim dal vic prace a plat se zvysuje jinym. Sefi se radeji nejdou na me podivat a ani pozdravit. Toto me nebavi ostatni si v pohode sedi a pijou kafe. Z osmi hodin pracuji tak dve a ja nemam cas skoro na prestavku. Asi to neumim na spravnych mistech. A byla jsi na odberech a ultrazvuku?
kamoska mela cystu kdyz to nedostala. Kdy jsi zkousela posledni test?
@Lenka123456789 Poslední test jsem dělala dnes… Ale myslím, že MS už je na cestě… ![]()
Tak asi by bylo fajn aby ses koukla po jiné práci, pokud tady nejsi šťasná…
Myslis, ze fakt prijde? Dam tomu jeste mesic dva a pokud neotehotnim tak asi dam vypoved a pujdu nekam jinam. Ty jo po kolika dnech ti vychazi menses? Nebo mylis, ze je opzdene kvuli tomu zakroku? ![]()
@Lenka123456789 Pořád nepřišla… Počkám do středy nebo čtvrtka a povalím k doktororvi… Nevím, co se to děje.. Možná je to fakt z té narkózy.. ![]()
Baluuuu radeji si tam zajdi. Ja jsem objednana tez na stredu
a test asi porad nic co? Budu Ti drzet palecky. ![]()
Baluuu ta ji pozdravuj a rekni ji ze ji pristi mesice necekam
Jinak me to mrzi ze to nevyslo.
Ten leden byl nejaky zaklety
tak snad unor bude plodnejsi. Za chvilku bude jaro tak budou lepsi vyhlidky ![]()
@Lenka123456789 píše:
Baluuu nebud smutna…
Nejsem, nejsem…
jen mi není dobře, bolí mě břicho a je mi na
Zítra bude líp…
Chi chi ten smajlik me rozesmal
Ja uz mam nasteti po… ale taky jsem si to pekne uzila ![]()
@Lenka123456789 Párkrát se mi stalo, že jsem z bolesti při MS i
.. Je to hnus… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.