Fertimed Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
21.5.11 09:51

na štítnou žlázu už mi přišel gyndař, když jsme se snažili o mimi ze začátku, takže když jsem přišla do Fertimedu, tak jsem ji už měla v pořádku - tedy ne v pořádku, ale léčenou.
Já zase naopak na doktora Čepeláka nedám dopustit, je moc fajn.
Takže vidíte holky, 100 lidí, 100 názorů. Nikdy se nemůže jeden člověk zavděčit všem.
Ale pokud už to člověk neví před tím, než jde do CAR, že má nemocnou šť. žlázu, tam by na to určitě přijít měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
21.5.11 10:41

Ahojky holky :mavam:
Já taky chodím do Fertimedu, ale hlavně do Polanky v Ostravě. V Olomouci jsem byla jen 2 krát a zdá se mi, že v Polance to berou víc přátelsky a osobněji. Zřejmě to bude i tím, ře je to tam menší…
Jinak jsem začla chodit do tohoto caru v prosinci 2010. Prvně mě poslali na hysteroskopii, pro jistotu, jestli jsem v pořádku. Po rekonvalescenci jsem šla na IUI, to ale nevyšlo, takže jsem na druhé odmítla jít a požádala o IVF. Teď jsem absolvovala své 1.IVF v životě a doufám, že i poslední :mrgreen: . Ale to se ukáže, ve středu mám kontrolu, jak to s miminkama vypadá.
Jinak mi to placení taky vadí, ale mají to napsané v ceníku - kontrola je 60, ultrazvuky, které už nehradí pojišťovna 240. Nemůžu to posoudit s jinými cary, jinde jsem nebyla, ale doktoři jsou fajn, sestřičky taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.5.11 11:02

Evi tak přeji hodně štěstí. Já jsem po 7mi IUI podstoupila v březnu svoje první IVF v Olomouci, bohužel nevyšlo :cry: Takže za půl roku na to jdeme znovu a už se moooc těším, určitě to tentokrát vyjde, musí :palec:
Tobě přeji strašně moc štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
21.5.11 16:18

Evi,moc ti přeju,aby to dobře dopadlo :kytka: .
Ejvi,je pravda,že 100 lidí,100 názorů.Je mi líto,že ti to teď nevyšlo :hug: a přeju hodně štěstí při dalším :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
21.5.11 17:53

ahoj holky :mavam:
já chodila do Fertimedu v Olomouci.díky nim čekáme miminko.jsou tam moc fajn.sestřičky i lékaři.byli jsme tam spokojeni,ale 100 lidí,100 názorů.
všem vám přeji co nejdříve // a krásné štastné těhulkování všem :hug: .důležité je věřit,že se to podaří :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackasli
6.6.11 14:30

Chtěla bych se zeptat, jestli mi můžete někdo říct, kolik vlastně dám za IVF? Teď se budeme objednávat, ještě váhám zda do Fertimedu nebo na fakultku a zajímalo by mě, jak se pohybují cenově. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
5114
6.6.11 15:10

Já byla jen ve Fertimedu, jiné zkušenosti nemám.. Ale počítala jsem to nedávno a úplně všechno, co jsme tam nechali, bylo asi 30000. Počítám do toho i vstupní pohovor, veškěré kontroly, léky, injekce, narkozy, PICSI, PK, AH, prostě všechno dohromady. Jinak jen čistě to IVF i s léky asi 26000. Záleží ale na tom, jakou budeš mít stimulaci, jaké léky, jak dlouho a co si vybereš za metodu při oplodnění, my si vybrali to největší maximum co šlo.. A zatím to vyšlo krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.6.11 18:15

Kackasli,máš hrázené tři cykly IVF.Bohužel je to jen standart.Veškeré nadstandartní výkony hradíte sami.My tam nechali tak okolo 25 000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackasli
6.6.11 21:26

Díky za info děvčata, ne že by šlo o peníze, ale ať jsme trošku připravení. Přeji hodně štěstí! :huban:

• Citovat
  • Upravit
113
15.1.12 12:20

Ahoj Holky ja bych měla :) mit vajíčko od dárkyně…dělali to některé z vás jak to probíhalo co jste všechno museli podstoupit a kolik vás to stálo …moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.1.12 12:20

jezdíme do Polanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
15.1.12 15:28

Ahoj holky! Tak jsme podstoupili IVF ve FN Olomouc a jsme těhotní. Celkem jsem zaplatili 16500Kč a byli jsme moc spokojení! Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.1.12 19:02

Gratuluji maminko hodně štestí a zdraví...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.1.14 22:06

Ahoj

Chtěla jsem se zeptat jestli by mě někdo poradil jak se dostanu do FERTIMEDU v Olomouci(Boleslavova 2) z vlakového nádraží. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.15 18:45

fertimed tahani penez nic vic

Mile zeny, mela jsem samozrejme stejny problem jako vsichni kdo nevstivil fertimed v olomouci.byli jsme dvakrat na ivf a ani jednou to nevyslo. hrozne se mi libil mily pristup od sestricek a kladny pristup doktoru ale obavam se ze zdani klame.je to bohuzel pouha pracka penez. jelikoz nam dosly penize byli jsme nuceni skusit fakultni nemocnici v olomouci.jak se rika vsechno zle k necemu dobre si predstavte ze tam to vyslo napoprve.byli jsme stastni kdyz nam oznamili tu radostnou udalost. co tim vsim ale chci rict je ze me dost mrzi kolik penez jsme zbytecne museli zaplatit ve fertimedu. chteji tam opravdu zaplatit skoro i to ze zaklepete na dvere proto muj vzkaz pro vsechny je, HLAVNE NE- FERTIMED!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí