Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Fertimed Olomouc dobré zkušenosti, všichni moc milí, vše šlo velmi rychle. Vyšel první pokus
@Medik6 dovoluji se prosím zeptat, ke komu chodíte ve Fertimedu? Zítra mě čeká punkce folikulů, máme první IVF.
@Soncak paní doktorka Michnová, k té jsem chodila nejvíce a byla jsem dvakrát i u paní doktorky Maškulíkové a taky super. Pana primáře jsem viděla na úvodní schůzce a při odběru vajíček, vše ok
@Soncak jinak při tom odběru mě překvapilo, že jsem měla předtím u nich v ordinaci zapít dva paraleny vodou a pak mě šli za chvíli uspat. Po odběru mě vůbec nic nebolelo ani tam ani pak doma, žádný komplikace
@Medik6 moc děkuji. Tak to máme stejně. Také chodím k paní Michnove, 2× jsem byla u paní Maskulikove a dnes mi odběr bude dělat primář ![]()
@Medik6 vše proběhlo hladce. Bylo 6 folikulu, z toho 5 vajíček. Mohu se prosím zeptat na váš počet?
@Soncak mela jsem kolem 19ti, ale podařilo se oplodnotit už si nejsem jistá, možná 11 a zamrazili jich 6 nebo 7 (přežili tech 5dnu). Za měsíc mi jedno nejlepsi embryo 5AA dali a chytlo se a zbytek je zamrazeny
@Soncak tak oprava, dívám se na můj starší příspěvek u jiné diskuze:
Doktor mi řekl, že jich tam vidí kolem 19ti, ale po odběru mi řekl, že bylo 15 vajíček odebráno, 10 se podařilo oplodnit, po pěti dnech se 7 zamrazilo. ET se nedělal kvůli hrozícímu hyperstimulačnímu syndromu. Dělal se KET (embryo 5AA) dali jsme i Embryoglue a první pokus vyšel. Duch na testu 4 den po vložení embrya. 14 dnu po transferu HCG 2080.
@Medik6 moc děkuji.
Volali mi zrovna teď z laboratoře z Fertimedu. Zatím se drží všech 5 embryi. Bylo 5 vajíček
@Soncak budu moc držet pěsti, nám odpaly některé ten pátý den