Fertimed Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.12.05 07:41

Fertimed Olomouc

Ahoj holky,
z kraje pristiho roku nas s muzem ceka umele oplodneni. Rozhodli jsme se pro Fertimed v Olomouci. Mate nektera s timto centrem osobni zkusenosti??? Budu moc rada, kdyz se nektera ozvete, zacinam z toho mit mirne lehtani u pupku, tak potrebuju podporu :D Diky moc MisaK.
P.S.: Pisu z registrace od kamosky, nepodarilo se mi prihlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.12.05 09:17

Zajdi na server www.neplodnost.cz
Tam je spousty holek z Fertimedu. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.12.05 17:48

Neplodnost

Dobrý večer, já mám díky tomuto centru naše dvojčátka, ale upřímně řečeno, dneska už bych se raději rozhodla pro CAR ve fakutní nemocnici v Olomouci, když už, tak jen kvůli penězům, ale mám i své osobní důvody. Bohužel nejsem jediná, která si na toto centrum stěžuje. Poklud by jsi chtěla vědět podrobnosti, jak o centru, tak třeba o tom, jak zde probíhá IVF, popřípadě ceny, tak klidně písni na mujmejlaposta@centrum.cz, ráda Ti napíšu více. Přeji brzy //. Lucka.

• Citovat
  • Upravit
7
2.12.05 18:19

Fertimed

Ja mam za sebou jedno neuspesne IVF ve Fertimedu a nekolik inseminaci, pred rokem a pul. Pak jsem to vzdala s tim, ze jeste pockame, ze se na nas snad stesti usmeje. A dockala jsem se. Otehotnela jsem uplne prirozene po trech letech. Ted jsem v patem mesici. Takze to nevzdavej a bojuj! Jinak co se mi ve Fertimedu nezdalo, bylo placeni za kazdou navstevu za objednani - 30,– Kc (a tech navstev bylo moc), chteji tam platit proste za vse. Pan doktor Sobek si z toho udelal pekny vydelecny podnik na ukor zen, kterym se nedari mit deti. Ale to je v techto centrech asi vsude. Jsem rada, ze uz tam snad nikdy nebudu muset!
Eva 21 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.12.05 19:52

Fertimed

Ahoj,
já osobní zkušenost nemám, ale moje sestra ano. Má z umělého oplodnění ve Fertimedu tříletého syna a teď sedmiměsíční dvojčátka. Byla velmi spokojená. Samozdřejmě to dost stojí, ale zase ten osobní přístup byl pro ni rozhodující. Už jen to že po samotném oplodnění tam zůstávala byl pro ni dost důležitý. Takže.. Asi všude najdeš něco, já zprostředkovaně musím Fertimed pochválit, teda asi až na ty finance.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.12.05 20:40

Ahoj,

já jsem byla ve Fertimedu poprvé v lednu 2001. V únoru jsem brala antikoncepci pro srovnání cyklu. V březnu jsem podstoupila IVF a v prosinci 2001 se mi narodila holčičky. Byla to celkem rychlost. Přístup super. Byla jsem jim potom malou ukázat, všichni se na ni přišli podívat. Byla jsem tam moc spokojená. Jak tady někdo již psal, je tam výhoda, že po zavedení nemušíš hned domů jako v jiných centrech, ale zůstáváš tam do rána.Míša.

• Citovat
  • Upravit
3743
2.12.05 21:57

Myslím, že na každém CARu něco je. Několik nás chodilo do fakultní nemocnice a byly jsme spokojené, několik jiných do Fertimedu a byly také spokojené. Pár holčin přešlo z Fertimedu do fakultky, o opačném případě nevím. Úspěchy byly všude.

Vím, že je Fertimed dražší, ale zato se tam dá domluvit i odpolední návštěva. V nemocnici se vyšetřuje jen dopoledne.

Co se týče úspěchu, jsem po dvou úspěšných IVF ve FNOL (2letý syn a 30TT).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.5.11 09:21

Ahojte :-) jsem kousek od Olomouce a chystám se do Fertimedu,proto mě docela zajímalo,co mě tam čeká,jaká s tím která máte zkušenosti a tak… narazila jsem na tuhle diskuzi…bohužel není moc aktuální… :roll: nemáte některá prosím nějakou „čerstvější“ informaci??? :-D Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.5.11 09:59

Ahojky, já jsem tam chodila před 8 lety :-) Tehdy tam byl pan dr.Sobek a dr. Vodička..všichni velmi milí a vstřícní. Ale určitě se tu najde někdo, kdo do Fertimedu dochází teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
17.5.11 10:46
Lucie8 píše:
Ahojte :-) jsem kousek od Olomouce a chystám se do Fertimedu,proto mě docela zajímalo,co mě tam čeká,jaká s tím která máte zkušenosti a tak… narazila jsem na tuhle diskuzi…bohužel není moc aktuální… :roll: nemáte některá prosím nějakou „čerstvější“ informaci??? :-D Děkuji moc :kytka:

Luci za mě jdi do Reprofitu , je to o ulici dál než Fertas , jen na výkon jedeš do Brna. Vodička ve Fertasu už dávno není a dr. Sobek nebrat… tolik moje zkušenost . Reprofit , férové jednání , přehledné a na faktuře ve Fertasu nikdy nic a když chtěl člověk po nich výpis tak si připadal jako v bitvě o třetí světovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.5.11 10:56

Piškotka:Reprofit jsem vyloučila…odrazuje mě na něm hlavně to Brno :jazyk: mám známou,co byla ve Fertimedu a byla spokojená..mají od tama dvojčátka. ale chtěla jsem slyšet i nějaké další názory… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.5.11 10:57

Kometka: děkuju moc za názor… známá tam byla před 3 rokama a říkala to samé… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
17.5.11 10:59
Lucie8 píše:
Kometka: děkuju moc za názor… známá tam byla před 3 rokama a říkala to samé… :-)

Luci jasně, pokud je problém dojíždění tak si zvolila dobře . A znáš to sto lidí sto názoru . Já si tam akorát vypiplala pokusy. Vůbec jim nevadilo , že mám štítku 12… no přeji ti hodně štěstí a at to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.5.11 15:45

já chodím do Fertimedu v Olomouci od září, mám za sebou 7 IUI a 1 IVF, bohužel nevydařené. Nemůžu si vůbec stěžovat, dokroři super (vše vysvětlí, jsou velice lidští, popřejí štěstí), sestry taky super i atmosféra atd. Jediné co mě štve jsou peníze, platí se za každou návštěvu 60,–, za injekce, prostě za všechno. Ale to je asi podobné všude. Za neúspěch neviním je, prostě ani oni nejsou všemocní. Snaží se pomoct, ale nakonec si stejně řekne příroda.
Já teď na další IVF půjdu jinam, ale ne kvůli Fertimedu, ale kvůli tomu, že bych chtěla zkusit zase postupy jiného CARu, jiný Know How a tak.

Přeju hodně štěstí, ať už ve Fertimedu nebo někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.5.11 22:39

Do dneška lituju,že jsme se do Fertimedu vraceli i na 3.IVF.Poslední pohovor s dr.Čepelákem,po neúspěchu mě totálně odrovnal.V létě to budou 2 roky,co jsme tam byli.Podle nich jsme byli úplně v pořádku,teda kromě toho,že já nemám vejcovody.Za půl roku jsem se objednala do Reprofitu a hned při první návštěvě dr. poznal,že mám problém se štítnou žlázou.Začala jsem se léčit a teď čekáme dvojčátka.
Ve Ferťasu tu štítku neřešili,asi jako u Piškotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí