Festival v těhotenství

19.5.14 17:59

Festival v těhotenství

Ahoj :kytka:
chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá zkušenosti s víkendovým festivalem v pokročilé fázi těhotenství ( cca 32.tt ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
19.5.14 18:00

@Luciana Polis asi přijde na to jaký festival. Na Rock for People bych asi nejela, ale na nějaký menší klidně. Já se chystám na Pacovský poledník, pokud mi to stav dovolí a budu tou dobou v mnohem pokročilejším stádiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.5.14 18:26

Zalezi jaky, ja byla v sestem mesici na pohodvem folkovem festivalku a ok ;) ale na nejakou masovou akci bych nejela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
19.5.14 18:28

Já jsem ke konci těhotenství dost unavená, záda bolí, delší stání nic pohodlného. Osobně bych festival vynechala. Navíc v davech lidí jsem trochu nervozní, aby do mě někdo nestrčil, nedal mi loktem do břicha a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.5.14 18:44

Jak píší holky, záleží na tom na jaký a jak se cítíš. Ale já bych nešla, měla bych strach, že se něco stane a já si to budu na vždycky vyčítat. Takových akcí ještě bude, tak bych šla, až nebudu těhotná. Ale záleží na každém :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.5.14 18:47

A to já bych to zas neviděla jako žádný problém :nevim: Byla jsem v těhotenství na Nickelback a to byl jako nářez :pankac: 20tis. lidí, cesta do Práglu pak v noci cesta zpět, rachot neskutečnej, ale užila jsem si to suprově..

Holky na miminu mi to normoš posvětili… taky jsem zakládala diskusi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.5.14 18:48

Jo a dítku je měsíc a nevypadá poznamenaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.5.14 18:51

@Luciana Polis viděla jsem minulý rok v Poříčí - na Basinfeifestu několik těhulek.. Takže pokud se cítíš dobře, tak proč ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
19.5.14 19:32
@lleennttiillkkaa píše:
@Luciana Polis asi přijde na to jaký festival. Na Rock for People bych asi nejela, ale na nějaký menší klidně. Já se chystám na Pacovský poledník, pokud mi to stav dovolí a budu tou dobou v mnohem pokročilejším stádiu.

Tak nějak… já chtěla jet na Rockovou Lipnici, ale měli jsme ten den svatbu :think: takže nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.14 19:56

@Luciana Polis mám a zvládla jsem v pohodě. Teď i 3 koncerty do týdne - tedy než mi bylo nakázáno ležet. A protože dneska zákaz činnosti zrušen, tak víkend bude opět v rytmu hudby :lol: Stačí používat hlavu, když Ti nebude dobře, nebo Ti cokoliv nesedne, tak se sbalit, jít (jet) pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.14 19:59

Ještě dodatek, já poslouchám jen metal, takže pro mě připadá v úvahu jen takový koncert či akce, kde je pořádný nářez. Aktuální mládě se mnou prožilo např Napalm Death, Asphyx a podobné věci :mrgreen: v klubu jsem se trochu bála, bo neskutečný nátřesk, ovšem všechno dopadlo na výbornou. Venku se nebojim, je tam dost prostoru, zalezu si kam chci - jak daleko od beden chci, nelezu do kotle. Indivindy řešim jen jídlo - co kdyby náhodou. Ale zbytek prostě v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.14 20:01

@werunkaw123 a že sis to užila, viď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
19.5.14 20:08

@Luciana Polis ahoj, ne víkendový, ale jeden den - festival Holešovská regata. Měla jsem asi tři týdny do porodu. Trvalo to od odpoledne do pozdních nočních hodin. Odpoledne byl neskutečný pařák, ale našli jsme si místo ve stínu, pěkně na dece… Paráda. pokud bych si nemohla sednout, tak bych to nedala. Spousta lidí, i s malýma prckama, miminama… Takže pohoda. Měla jsem spíše strach ohledně hluku, jak to mimino bude snášet a v bylo to v klidu.
Asi to musíš zvážit podle sebe a jak se cítíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.5.14 21:22
@martina.se píše:
@werunkaw123 a že sis to užila, viď ;)

Si piš i s pupkem :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.14 06:43
@werunkaw123 píše:
Si piš i s pupkem :mrgreen: :pankac:

věřim. Já taky pořád říkám, že pokud člověk umí použít hlavu, ví, kdy má dost, tak prostě zvládne všechno. Ono i to mimino naznačí, kdy toho má plné kecky.. Ale to moje je na randál zvyklé, v autě posloucháme hudbu hodně nahlas, to vždycky chrápe, vypnu rádio a začne rotyka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí