Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá zkušenosti s víkendovým festivalem v pokročilé fázi těhotenství ( cca 32.tt ).
@Luciana Polis asi přijde na to jaký festival. Na Rock for People bych asi nejela, ale na nějaký menší klidně. Já se chystám na Pacovský poledník, pokud mi to stav dovolí a budu tou dobou v mnohem pokročilejším stádiu.
Zalezi jaky, ja byla v sestem mesici na pohodvem folkovem festivalku a ok
ale na nejakou masovou akci bych nejela ![]()
Já jsem ke konci těhotenství dost unavená, záda bolí, delší stání nic pohodlného. Osobně bych festival vynechala. Navíc v davech lidí jsem trochu nervozní, aby do mě někdo nestrčil, nedal mi loktem do břicha a podobně.
Jak píší holky, záleží na tom na jaký a jak se cítíš. Ale já bych nešla, měla bych strach, že se něco stane a já si to budu na vždycky vyčítat. Takových akcí ještě bude, tak bych šla, až nebudu těhotná. Ale záleží na každém
.
A to já bych to zas neviděla jako žádný problém
Byla jsem v těhotenství na Nickelback a to byl jako nářez
20tis. lidí, cesta do Práglu pak v noci cesta zpět, rachot neskutečnej, ale užila jsem si to suprově..
Holky na miminu mi to normoš posvětili… taky jsem zakládala diskusi ![]()
@Luciana Polis viděla jsem minulý rok v Poříčí - na Basinfeifestu několik těhulek.. Takže pokud se cítíš dobře, tak proč ne..
@lleennttiillkkaa píše:
@Luciana Polis asi přijde na to jaký festival. Na Rock for People bych asi nejela, ale na nějaký menší klidně. Já se chystám na Pacovský poledník, pokud mi to stav dovolí a budu tou dobou v mnohem pokročilejším stádiu.
Tak nějak… já chtěla jet na Rockovou Lipnici, ale měli jsme ten den svatbu
takže nic ![]()
@Luciana Polis mám a zvládla jsem v pohodě. Teď i 3 koncerty do týdne - tedy než mi bylo nakázáno ležet. A protože dneska zákaz činnosti zrušen, tak víkend bude opět v rytmu hudby
Stačí používat hlavu, když Ti nebude dobře, nebo Ti cokoliv nesedne, tak se sbalit, jít (jet) pryč.
Ještě dodatek, já poslouchám jen metal, takže pro mě připadá v úvahu jen takový koncert či akce, kde je pořádný nářez. Aktuální mládě se mnou prožilo např Napalm Death, Asphyx a podobné věci
v klubu jsem se trochu bála, bo neskutečný nátřesk, ovšem všechno dopadlo na výbornou. Venku se nebojim, je tam dost prostoru, zalezu si kam chci - jak daleko od beden chci, nelezu do kotle. Indivindy řešim jen jídlo - co kdyby náhodou. Ale zbytek prostě v pohodě. ![]()
@Luciana Polis ahoj, ne víkendový, ale jeden den - festival Holešovská regata. Měla jsem asi tři týdny do porodu. Trvalo to od odpoledne do pozdních nočních hodin. Odpoledne byl neskutečný pařák, ale našli jsme si místo ve stínu, pěkně na dece… Paráda. pokud bych si nemohla sednout, tak bych to nedala. Spousta lidí, i s malýma prckama, miminama… Takže pohoda. Měla jsem spíše strach ohledně hluku, jak to mimino bude snášet a v bylo to v klidu.
Asi to musíš zvážit podle sebe a jak se cítíš. ![]()
@martina.se píše:
@werunkaw123 a že sis to užila, viď
Si piš i s pupkem
![]()
@werunkaw123 píše:
Si piš i s pupkem![]()
věřim. Já taky pořád říkám, že pokud člověk umí použít hlavu, ví, kdy má dost, tak prostě zvládne všechno. Ono i to mimino naznačí, kdy toho má plné kecky.. Ale to moje je na randál zvyklé, v autě posloucháme hudbu hodně nahlas, to vždycky chrápe, vypnu rádio a začne rotyka ![]()