Jsem těhu či ne?

beruska70007
19.5.14 13:02

Jsem tehu ci ne?

Dobry den,
Mam takovy dotaz. S manzelem planujeme miminko a pul roku snazeni je za nami. Mela jsem problemy s cystou, ale uz jsem zdrava.
Po heltickem mesici jsem cekala na sobotni menstruaci. Poznam to tak, ze me zacnou bolet prsa a mam citlive bradavky. Ale MS se nedostavila. Tak jsem si v nedeli vecer udelala tt a objevila se mi tam slabsi carka. Dnes jsem byla u doktora a rekl mi, ze podle hmatu mozna jo. Pak delal utz, ale nic tam nevidel. Dokonce pry sliznici mam nizkou. Ale rekl, ze s urcitosti nic nedokaze rici. Tak mi vzal krev a mam si za dva dny zavolat. Nicmene dnes odpoledne jsem si znovu udelala ttest a ten byl negativni. Jaka je pravdepodobnost, ze v tom jsem? Brisko na MS me neboli, prsa ano, vice jim, obcas mam bolest hlavy a zvysenou teplotu na 37. Nemocna nejsem ani rymicku nemam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
19.5.14 13:04

Nejsem věštec. Budeš muset POČKAT. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
19.5.14 13:07
@farska píše:
Nejsem věštec. Budeš muset POČKAT. ;) ;)

taky souhlasim.. budes muset pockat, mas to tak 50/50 ;) a tehotenske priznaky muzes mit bohuzel i vsugerovane… tak moc si to prejes, ze telo se tak proste chova…

kazdopadne preju, at to dobre dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Pravděpodobnost je 50:50 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244

To si budeš muset počkat na výsledky krve. Některé testy dělají duchy, taky se mi to už stalo. Čárka byla okem viditelná, ale těhotná jsem nebyla. A doktor na ultrazvuku snad tak brzy ani nic vidět nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.5.14 13:08

Kde mám věšteckou kouli?

Ne vážně, co si myslíš, že ti napíšem? Že přijde nějaká holka a řekne, jsi v tom, raduj se? Nebo že to měla podobně a těhotná byla? No to by se teda pak tvoje šance rapidně zvýšily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.5.14 13:09

Jako že my to budeme vědět lépe, než doktor? Možné jsou obě varianty. Co jsi použila za testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
19.5.14 13:16

BUde to kluk a narodí se 15. února 2015
Ne opravdu musíš počkat na výsledky z krve, ale spíše bych řekla, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.14 13:18

Fotka dušíka by nebyla?

Promiň, že si z tebe dělám srandu, ale u doktora si byla tak musíš počkat na výsledky, nikdo ti tady neřekne jestli jo nebo ne, chápu snažíš se, chcete dítě. Já měla pozitivní test až asi 8 dnů po meškající MS, dřív nic, k doktorovi jsem šla až v 6 tt. a byla jsem ráda, ale jí tam takhle brzo? Co si čekala že tam uvidí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.5.14 13:18

Je to dost možné ze jsi tehotna. Vysoka bt, zmeskana menstruace. Ale je moc brzy. Hcg z krve je nejpřesnější, to poví víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska70007
19.5.14 13:21

Je mi to trapne, vim ze musim pockat na vysledky.

• Citovat
  • Upravit
beruska70007
19.5.14 13:24

Benu test a lady max.

• Citovat
  • Upravit
30309
19.5.14 13:24
@beruska70007 píše:
Je mi to trapne, vim ze musim pockat na vysledky.

JA vidim pozitivitu, bez na krev jako samoplatce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.5.14 13:25

To je taky nápad letět k doktorovi, kdybys trošku přemýšlela a pohledala, tak víš, že takhle brzo stejně nikdo nic nepozná :zed:
a i kdyby ti tady 100 z nás napsalo ano, jsi těhotná, tak co jako :nevim: nic to neovlivní a ty musíš ještě pár dní počkat a nejlíp si zajít na krev a zjistit jestli hCG roste nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
19.5.14 13:27
@farska píše:
JA vidim pozitivitu, bez na krev jako samoplatce, ne?

tak on jí doktor i krev vzal a má si zavolat za 2 dny.
Upřímně nechápu, co je to za doktora, který žene na prohlídku tak brzo, mě sestra pokaždý řekla, že nejdřív 10 dní po testu, aby už bylo něco vidět na UTZ.
test jsem většinou dělala po týdnu zpoždění, takže k doktorovi cca 17 dní od očekávané MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí