Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lleennttiillkkaa píše:
tak on jí doktor i krev vzal a má si zavolat za 2 dny.
Upřímně nechápu, co je to za doktora, který žene na prohlídku tak brzo, mě sestra pokaždý řekla, že nejdřív 10 dní po testu, aby už bylo něco vidět na UTZ.
test jsem většinou dělala po týdnu zpoždění, takže k doktorovi cca 17 dní od očekávané MS
Mno, to je fakt. Ja taky byvam u dr nejdrive v 7.tt.A to jsem se posledne jeste divila-sla jsem tam s problemy, ktere jsem pricitla stitne zlaze.
A ona Valentynka. ![]()
@beruska70007 tak záleží jakou mají oba testy citlivost. Ten co ti vyšel pozitivní a ten co ti vyšel negativní.
@beruska70007 Já myslím, že těhu jsi, jen ještě dr.nic nemohl vidět, protože budeš v úúúúplném začátku. Hcg tipuju kolem stovky a na ultrazvuku to jde vidět nejdřív od tisíce. Navíc do moči se dostává jen málo procent hcg z krve, proto možná ten druhý negativní test..Zkus test stejné značky, jako ten první a hned budeš vědět. Pokud čárka bude furt a silnější, jsi těhu, pokud nebude, byla si těhu, ale embryjko to vzdalo, to se někdy stane a je to až u 30procent začínajících těhu. Držím pěsti a dej pak vědět!!
Tenhle test mi potvrdil těhotenství, když ostatní neukázaly nic, myslím, že můžu gratulovat, test je pozitivní ![]()
Bože, vy jste tu všechny strašně chytré, že? Ta holčina se normálně zeptá, má strach že se opět nezadařilo, a vy ji ještě takto odpovídáte? To snad není možné.
Po té fotce bych Ti řekla, že si myslím, že těhu jsi, ale jak tu psaly ostatní, udělej si test stejné značky a udělej si ho za 2-3 dny. Přeju hodně štěstíčka.
![]()
@farska píše:
JA vidim pozitivitu, bez na krev jako samoplatce, ne?
jj, jako samoplatce mas vysledky snad do hodiny nebo dvou,. taky jsem sla, nedokazala bych vydrzet… ![]()
Sla jsem tam, protoze jsem mela zdravotni potize nejdrive s cystou a pak jsem menstruovala malo a doktor rekl, ze kdyz ms bude slaba, ihned mam prijit. Ale kdyz se nedostavila vubec…
@Anonymní píše:
Bože, vy jste tu všechny strašně chytré, že? Ta holčina se normálně zeptá, má strach že se opět nezadařilo, a vy ji ještě takto odpovídáte? To snad není možné.Po té fotce bych Ti řekla, že si myslím, že těhu jsi, ale jak tu psaly ostatní, udělej si test stejné značky a udělej si ho za 2-3 dny. Přeju hodně štěstíčka.![]()
proč anonym?
@Anonymní píše:
Bože, vy jste tu všechny strašně chytré, že? Ta holčina se normálně zeptá, má strach že se opět nezadařilo, a vy ji ještě takto odpovídáte? To snad není možné.Po té fotce bych Ti řekla, že si myslím, že těhu jsi, ale jak tu psaly ostatní, udělej si test stejné značky a udělej si ho za 2-3 dny. Přeju hodně štěstíčka.![]()
proč anonym ty chytrá?
Bylo mi jasné, že se ozve zrovna zelenaprisera
ty jsi strašně protivná v každé diskuzi, koukám na to už nějakou dobu.
Co tě trápí?;) ![]()
@Anonymní píše:
Bylo mi jasné, že se ozve zrovna zelenaprisera![]()
ty jsi strašně protivná v každé diskuzi, koukám na to už nějakou dobu.
Co tě trápí?;)
netrápé mně nic, já jsem taková protivná přísera ![]()
@zelenaprisera píše:
netrápé mně nic, já jsem taková protivná přísera
a zelená k tomu ![]()
@Anonymní píše:
Anonymita slouží k intimnímu sdělení, tohle je myslím zbytečné zneužití.
Ahoj, sice koukám, že jste protivné
ale potrebuju trochu zkušeností
. Ja mám ted týden zpoždení na testech mama 10 nic príznaky na těhu.. Před rokem jsem měla zamlkle v 11.tydnu
. Včera jsem začla jen trochu špinit ale ani ne na intimku.. Kdy vám test ukazal těhu?? diky