Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, sice koukám, že jste protivné
ale potrebuju trochu zkušeností
. Ja mám ted týden zpoždení na testech mama 10 nic príznaky na těhu.. Před rokem jsem měla zamlkle v 11.tydnu
. Včera jsem začla jen trochu špinit ale ani ne na intimku.. Kdy vám test ukazal těhu?? diky
@Aliiikkk mě tak po tom týdnu při prvním slabší, při tomhle ta čárka vylítla snad už nad hladinou ![]()
Jo teplota se drzi + - 37 nejnizssi byla 36,7. jinak me znepokokojuje to spineni.. Takze myslis, ze by jeste mohl ukazat
Byl by to teda omyl ale KRAAASNY ![]()
@Aliiikkk hele já osobně se vůbec neorientuju v bazální teplotě, takže v tom neporadím. Pokud jsi dneska týden po očekávaný a byl prázdný, tak bych zkusila obden.
@Anonymní píše:
Bylo mi jasné, že se ozve zrovna zelenaprisera![]()
ty jsi strašně protivná v každé diskuzi, koukám na to už nějakou dobu.
Co tě trápí?;)
Nahlaseno. Ráda vím, s kým mluvím, i když protistrana očividně vést řádnou debatu neumí.
Anebo je pštros.
Asi jo.
Ty jsi špinila v těhu? Koukala jsem, že spousta holek jo.. Nebo kouknu kde berou krev.. ![]()
@Aliiikkk jestli to bylo na mě, tak ano špinila někdy v cca 13 tt a vydrželo to až do 17. ale u mě to bylo špatně uloženou placentou a hematomem.
@lleennttiillkkaa JJ bylo
ja automaticky posi..Ja poprve mela prave taky hematom.. ale spineni bylo hodne nepatrne..No zas rano udelam test a uvydim ![]()
Aha…ja u 1 tehotenstvi sla taky k doktorovy hned den po vynechane MS, a ted u druheho tehotenstvi taky hned druhy den po tom co se menses nedostavil, a pokazde mi jasne rek ze tehotna jsem, a vytisk obrazek. Takze podle sebe soudim tebe asi neni na miste ![]()
@Sandruse30 tak máš super doktora se zázračným ultrazvukem nebo delší cyklus, případně brzkou ovulaci ![]()
většinou den po vynechání MS, tj 4tt toho dokroři na utz moc nevidí.
Zvlastni, napr.2 tehotenstvi mi to rek kdyz jsem byla 4 tyden a 1 den, nevim ze to u vas nefungovalo, tak asi ma opravdu lepsi UTZ
Ahoj holky,
Nakonec to dopadlo tak, ze z utz nic nezjistil a bral mi krev. Hcg negativni. Ne to pres tyden a ja stale nedostala ms.
Mam neustale zvysenou teplotu, boli me prsa, obcas me boli hlava a jsem unavena. Dnes jdu na kontrolku a popripade vyvolavacka. Tak drzte palce at se ukaze miminko. Moje kamaradka, ktera ma stejneho lekare mela prubeh jako ja. Nedostaveni ms, krev negativni a o tyden pozdeji na utz gestacni vacek.