Fetiš na ponožky

Anonymní
3.4.24 09:08

Fetiš na ponožky

Zdravím,

ve vztahu s přítelkyní jsem zjistil, že mám slabost pro dámská chodidla. Dříve jsem to tak neměl, ale od té doby, co jsem s ní, tak se mi líbí čím dál více. Ono to ale není takto obecně o chodidlech. Přijde mi hrozně roztomilé, když má nějaké roztomilé ponožky (světlé barvy, třeba i s nějakými vzory). Já jsem se ji k tomu přiznal a ona mě v tom podporuje, tzn. když máme sex, tak si je nechá, protože ví, že mě to vzrušuje. Měli jste někdy partnera, který by měl podobný fetiš? Respektive, vadilo by vám to?
PS: Nenutím ji na sílu, aby nosila ponožky atd. Ona už nějak poznala, co se mi líbí a sama to má ráda a takové ponožky si kupovala ještě než jsme se poznali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5241
3.4.24 09:35

A co by jako melo vadit? Ja ponozky pri sexu mivam taky, protoze mi byva zima na nohy :nevim: Znama mela pritele, ktery byl zatizeny na to, aby mela pri sexu boty. A bylo jedno jake a jeste ji je kupoval. Kdyz se rozesli, tak mela docela hezkou sbirku martensek a znackovych botasek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
3.4.24 18:20

Já nechápu proč z toho někteří mají potřebu dělat takovou vědu. Prostě se ti líbí něco s čím je tvoje přítelkyně v pohodě. Nijak ji to nevadí, neobtěžuje a zjevně už vůbec nepohoršuje.
Takže je to naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
4.4.24 07:04

Taky mám při sexu ponožky, bo zima… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
4.4.24 07:25

Normální věc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
20.4.24 14:10
@Karinkas píše: Více

Hádej, proč asi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.24 16:39

Nejlepší sex s botama a ponožkama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.4.24 22:13

Jeden po mě chtěl boty, které mají co největší množství pásků. Zrovna jsem na ně koukala v botníku, kam tu hrůzu budu nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.4.24 05:21

@infinity01 já sháním korkové pantofle, nebo korkové žabky :oops: Nebo hodně prošlapané tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.4.24 08:07

@Gore-tex 8o Tak hodně štěstí při hledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.4.24 13:36

@infinity01 díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie