Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat chodí Vám některé slevové poukázky z Tesca na oblečení značky FF? Mě teď po více jak roce přišly pouze na nákup a nějaké jídlo. Ale slyšela jsem, že chodí i na to oblečení. Club card mám cca 3,5 roku a nikdy nic co se oblečení týče. Tak bych se chtěla zeptat zda některé z Vás chodí a pokud ano tak jestli samy od sebe či jste si o ně žádaly? Prcek mi už ze všeho roste tak by se to na to docela šiklo, protože dětské věci mají boží. Děkuji.
Oni je posilaji podle toho, co tam nejcasteji nakupujes. Me uz poukazky dlouho neprisly a zjistila jsem, ze si je clovek musi aktivne hlidat na webu…
Kartu mám už víc jak 5let a také mě teď přišla poukázka na slevu oblečení a slevove kupony na jídlo, hodně nakupují u nich oblečení jak pro sebe tak i pro deti a manžel taky.
Takže podle mě super
@mertas Je to právě podle toho, co tam nakupuješ, pokud jdi za minulé zúčtovací období nekoupila nic z oblečení, tak ti slevovou poukázku pravděpodobně nepošlou.
Chodí podle toho, co tam nakupuješ. My tam nakupujeme pravidelně jednu určitou značku plenek(ne tu jejich, jiné, ale u nich jsou za dobrou cenu),no a dostali jsme ještě slevový kupon, který můžeme využít i když jsou ty plenky v akci.
Oblečení tam kupuju nárazově jen pro desetiletého syna a taky jednou kupon přišel, nežádala jsem o nic.
A jinak nám taky celkově chodí kuponky na to, co tam pravidelně nakupujeme, našim chodí zase jiné, co kupují oni.
@mertas poukázky se určitě posílají podle toho, co tam kupuješ, chvíli jsem v tescu pracovala. Ale ne vždy to tak je, několikrát se mi stalo, že mi poslali slevový kupón na něco, co vůbec nekupuji. Mají v tom asi zmatek ![]()
A poukázky na oblečení mi chodi skoro pokaždé. Ted mi přišla sleva 75 Kč na nákup oblečení nad 300 Kč, takže super ![]()
Ale je fakt, že tam oblečení kupuji celkem dost