FF móda - poukázky

244
12.3.16 23:55

FF móda - poukázky

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat chodí Vám některé slevové poukázky z Tesca na oblečení značky FF? Mě teď po více jak roce přišly pouze na nákup a nějaké jídlo. Ale slyšela jsem, že chodí i na to oblečení. Club card mám cca 3,5 roku a nikdy nic co se oblečení týče. Tak bych se chtěla zeptat zda některé z Vás chodí a pokud ano tak jestli samy od sebe či jste si o ně žádaly? Prcek mi už ze všeho roste tak by se to na to docela šiklo, protože dětské věci mají boží. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21573
13.3.16 05:31

Oni je posilaji podle toho, co tam nejcasteji nakupujes. Me uz poukazky dlouho neprisly a zjistila jsem, ze si je clovek musi aktivne hlidat na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.3.16 07:12

Kartu mám už víc jak 5let a také mě teď přišla poukázka na slevu oblečení a slevove kupony na jídlo, hodně nakupují u nich oblečení jak pro sebe tak i pro deti a manžel taky.
Takže podle mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
13.3.16 07:52

@mertas Je to právě podle toho, co tam nakupuješ, pokud jdi za minulé zúčtovací období nekoupila nic z oblečení, tak ti slevovou poukázku pravděpodobně nepošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
13.3.16 07:59

Chodí podle toho, co tam nakupuješ. My tam nakupujeme pravidelně jednu určitou značku plenek(ne tu jejich, jiné, ale u nich jsou za dobrou cenu),no a dostali jsme ještě slevový kupon, který můžeme využít i když jsou ty plenky v akci.
Oblečení tam kupuju nárazově jen pro desetiletého syna a taky jednou kupon přišel, nežádala jsem o nic.
A jinak nám taky celkově chodí kuponky na to, co tam pravidelně nakupujeme, našim chodí zase jiné, co kupují oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.3.16 09:18

@mertas poukázky se určitě posílají podle toho, co tam kupuješ, chvíli jsem v tescu pracovala. Ale ne vždy to tak je, několikrát se mi stalo, že mi poslali slevový kupón na něco, co vůbec nekupuji. Mají v tom asi zmatek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.3.16 09:20

A poukázky na oblečení mi chodi skoro pokaždé. Ted mi přišla sleva 75 Kč na nákup oblečení nad 300 Kč, takže super :)
Ale je fakt, že tam oblečení kupuji celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.3.16 09:32

Aha jo takhle :) díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...