Fialové bradavky

8.2.22 23:28

Fialové bradavky

Ahoj holky, jsem tu nová protože už opravdu nevím jestli je tohle v pořádku. S přítelem se snažíme o miminko, vše je v pořádku ale jsem si nejistá. Asi přes týden mě bolí prsa, jsou nateklé a bolí, bradavky mám fialové. Teď mám 9 dní do menstruace tak je možné že bych mohla být těhotná? Nebo měli jste to někdo takhle? Dělala jsem si test protože mi ta bolest přišla jiná než obvykle a prsa se mi zvetsili, ale nevím jestli to mám prisuzovat ovualaci a čekání na ms nebo by se mohlo zadarit ale test mi vyšel negativní po 11 dnech. Je možné že je brzy nebo ještě nenašel správný čas? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
9.2.22 07:58

Testuje se AŽ po vynechání MS, tak vydrž a když nedojde, pak testuj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10.2.22 00:46

@shadowbabe nejspíš máš pravdu, ale je možné že by prsa bolela dva týdny před ms? Nikdy jsem to tak neměla a hlavně nevím proč mám fialové bradavky, možná z té bolesti snad :zed: myslím že mi ta touha vlezla příliš do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
10.2.22 12:41
@malydracek píše:
@shadowbabe nejspíš máš pravdu, ale je možné že by prsa bolela dva týdny před ms? Nikdy jsem to tak neměla a hlavně nevím proč mám fialové bradavky, možná z té bolesti snad :zed: myslím že mi ta touha vlezla příliš do hlavy

Pamatuji, že sem měla strašně bolavý prsa, tehdá mi doktor dával aj žádanku na UTZ a úplně v cajku. Počkala bych hele do termínu MS a pak dle toho zda dojde / nedojde bych jednala ;) Touha je mocná čarodějka, to taky znám.

• Citovat
  • Upravit
8
18.10.23 00:04

@malydracek taky jsem na tom teď stejně, vytvořili se mi i okolo bradavektskovy hnědý tecky a bradavek mam fialové a mám 8 dní do ms chci se zeptat jak jste tenkrát dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí