Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nová protože už opravdu nevím jestli je tohle v pořádku. S přítelem se snažíme o miminko, vše je v pořádku ale jsem si nejistá. Asi přes týden mě bolí prsa, jsou nateklé a bolí, bradavky mám fialové. Teď mám 9 dní do menstruace tak je možné že bych mohla být těhotná? Nebo měli jste to někdo takhle? Dělala jsem si test protože mi ta bolest přišla jiná než obvykle a prsa se mi zvetsili, ale nevím jestli to mám prisuzovat ovualaci a čekání na ms nebo by se mohlo zadarit ale test mi vyšel negativní po 11 dnech. Je možné že je brzy nebo ještě nenašel správný čas? ![]()
Testuje se AŽ po vynechání MS, tak vydrž a když nedojde, pak testuj ![]()
@shadowbabe nejspíš máš pravdu, ale je možné že by prsa bolela dva týdny před ms? Nikdy jsem to tak neměla a hlavně nevím proč mám fialové bradavky, možná z té bolesti snad
myslím že mi ta touha vlezla příliš do hlavy
@malydracek píše:
@shadowbabe nejspíš máš pravdu, ale je možné že by prsa bolela dva týdny před ms? Nikdy jsem to tak neměla a hlavně nevím proč mám fialové bradavky, možná z té bolesti snadmyslím že mi ta touha vlezla příliš do hlavy
Pamatuji, že sem měla strašně bolavý prsa, tehdá mi doktor dával aj žádanku na UTZ a úplně v cajku. Počkala bych hele do termínu MS a pak dle toho zda dojde / nedojde bych jednala
Touha je mocná čarodějka, to taky znám.
@malydracek taky jsem na tom teď stejně, vytvořili se mi i okolo bradavektskovy hnědý tecky a bradavek mam fialové a mám 8 dní do ms chci se zeptat jak jste tenkrát dopadla?