Fialový denkmit

110
30.9.24 08:15

Fialový denkmit

Ahoj holky,
co se Vám nejlépe osvědčilo na praní oblečení pro mimca?
Budu používat i látkové pleny - ty hodlám prát v práškovém fialovém Denkmitu z DM. :D Můžu to použít i pro oblečení, nebo je v něm něco, co by mohlo pokožku potom dráždit? :think:
Jsem teprve budoucí prvorodička, tak teprv zjišťují informace co a jak. :D
Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
30.9.24 08:34

Já měla Frosh Baby a byla jsem spokojená. Aj to mělo příjemnou decentní vůni. :palec:

• Citovat
  • Upravit
6869
30.9.24 08:53

Jestli to bude dráždit to ti nikdo dopředu neřekne. Já na první hadříky používala lovelu. Pak jsem okolo 3m zkusila normální prášek prošlo to a už jsem miminkovký nepoužívala. Teď je těch miminkovských ještě víc než před 10 lety co jsem to řešila naposledy. Nikdy jsem nebyla ta co kupuje hipp a sensitive a bio přírodní aby to nedráždilo, ale nechtěla jsem v šestinedělí zjistit, že mám vypráno ve špatným prášku a všechno prát znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
30.9.24 09:01

Fialový denkmit je na barevné prádlo, Na dětské prádlo bych určitě použila nějaký šetrný prostředek Baby nebo alespoň ten prášek denkmit sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
30.9.24 09:14

Používala jsem pro mimi atopika Denkmit UltraSensitive. Bez alergických reakcích a pral hezky. Prala jsem v tom vše včetně našeho oblečení, aby v pračce nezůstávaly alergeny. Občas jsem přidala Silan sensitive, ale jen zřídka.

FeelEco a Lovela katastrofa. Amway je drahej a taky pere blbě. Batole ještě relativně ujde.

Příspěvek upraven 30.09.24 v 10:59

• Citovat
  • Upravit
16341
30.9.24 09:36

Já používala prací gel Jelen a když byla, tak Denkmit dezinfekci na prádlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
30.9.24 09:46

Používám Frosh Baby a je úplně super. Kdyby nestal tolik, tak používám na všechno prádlo. Máme i prikrmy a skoro všechno vypere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.9.24 09:53

Já jsem léta používala gely Denkmit, zelený na bílé prádlo, fialový na barevné, zkusila jsem i černý na černé, ale po narození dítěte jsem začala všechno postupně prát v Persilu sensitive. Krásně voní, pere dobře a cenově vyjde stejně, když se koupí v akci. Dítě naštěstí nikdy nemělo reakce na ty denkmit gely, ale mě ten Persil voní víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
30.9.24 10:21

Měla jsem lowelu a úplně na začátku FeelEco(na oblečení, pleny)
Tieraverde. (Deky, povlečení, podložky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4493
30.9.24 11:59

Pro dceru do půl nebo 3/4 roku jsem měla Lovelu. Pak prošel práci prášek i aviváž pro nás, tak jsem to prala už společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí