Fialový kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
17.4.11 12:42

Dorjany jsou krásné kočárky…s přítelem jsme se hned shodli,když jsme ho byli v obchodě vyzkoušet… :wink: A i ta paleta barev je široká, je to super…my teda máme prestige blue :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.4.11 12:45
DaiquiriQ píše:
Dorjany jsou krásné kočárky…s přítelem jsme se hned shodli,když jsme ho byli v obchodě vyzkoušet… :wink: A i ta paleta barev je široká, je to super…my teda máme prestige blue :dance:

ja taky :-D ale uz se mi okoukal, ted bych brala ten s tema kostickama nebo tu svetlounce zelenou s kytickama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.4.11 12:51
lemanka píše:
Jo jo, inglesina je další fialovo růžový kousek :zed:
Venny píše:
ahoj, já si jednou koupím inglesinu, má ji švagrová a odvozila v něm dvě děti a další plánují :mrgreen:
v letošní kolekci mají i fialovej
http://www.bambinomio.cz/inglesina_web/

No podle mě to je tmavá a světlá fialová, fialovo růžovej mají v kolekci 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.4.11 12:57
Venny píše:
lemanka píše:
Jo jo, inglesina je další fialovo růžový kousek :zed:
Venny píše:
ahoj, já si jednou koupím inglesinu, má ji švagrová a odvozila v něm dvě děti a další plánují :mrgreen:
v letošní kolekci mají i fialovej
http://www.bambinomio.cz/inglesina_web/
No podle mě to je tmavá a světlá fialová, fialovo růžovej mají v kolekci píše: Více

to sice ano, ale ptala sem se v jednom internetovém obchodu a růžová je zvrchu na nánožníku. Beztak je ten kočárek cenově docela nahoře se vším všudy, a ještě shánět případnému klukovi jiný nánožník :-( . Ale díky.

Příspěvek upraven 08.05.11 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.4.11 13:37

Tak to jsem si nevšimla :oops: , na netu ho mají vyfocenej z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sama37
2.5.11 19:42

Ahoj já chci také fialový kočárek a našla jsem od Taka ,,Ballila Shenila nr.03" a je moc hezký. Korbička je prostorná a sportovní taky a to houpání akolíbání do stran žádný jiný kočárek nemá, navíc máš zimní rukavice na rukojeť a prostě je nádherný najdeš ho na tako-kocarky. Petra

• Citovat
  • Upravit
26653
4.5.11 13:19

ahojky,take chci fialovy kočárek .jukni na babypark.fialovy je mutsy ten je jednobarevny a pak maxi cosi mura 4.oba jsou moc krasny a kvalitni.jen si je omakam na živo a rozhodnu.hodně štesti s vyběrem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
8.5.11 20:04

Ahoj, jen sem vám chtěla říct, že jsem se rozhodla pro fialový dorjan prestige secret garden!!! Splňuje vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.5.11 17:58
lemanka píše:
Ahoj, jen sem vám chtěla říct, že jsem se rozhodla pro fialový dorjan prestige secret garden!!! Splňuje vše!

Skvělá volba… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4