Fialový pindík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1242
24.4.11 20:53

fialový pindík

ahoj maminy prosím Vás o radu,mám skoro 4měsíčního chlapečka,zhruba před měsícem se mu na pindíkovi našpičce kousek pod předkožkou objevilo fialové místo.Na urologii nám řekli že je to jen nějaká vystouplá žilka nebo něco takovýho.

po 4dnech to zmizelo a ted před asi 5dny se nám to objevilo znovu,ale po celé té špíčce.když na to sahám tak malej nepláče,a nějak oteklé to taky nemá,nebo aspon se mi nezdá,že by měl.

NEVÍTE CO BYTO MOHLO BÝT?MÁM JÍT K DOKTORCE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
24.4.11 21:11

No urologů tu asi moc nenajdeš… Raději jdi znovu, ať se na to mrknou. Malýmu se někdy koncem šestinedělí udělal na přední straně šourku fialovo-rudý flek, později začal mizet, ale stále není pryč. Jedná se o hemangiom, musím hlídat, aby se neměnil příliš rychle, nezačal vystupovat nad úroveň pokožky a abych ho neškrábla při přebalování. Jinak je to úplně ok a tím, že to nezlobí, začalo to samo mizet a mizí dál, nebude snad ani potřeba chirurgické odstranění. Třeba to je něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
24.4.11 22:06

Tak malýmu špička občas zarudne, když třeba hodně kadí a má v plenkách zapaříno. To pak stačí normálně umýt a namazat trošku framikoinem. Někdy mu zarudne i pod pinďíkem, to mažu krémem.
Ale že by to fialovělo :think: to ne.
A u dětské už jsi se ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.4.11 23:00
PeBa píše:
Tak malýmu špička občas zarudne, když třeba hodně kadí a má v plenkách zapaříno. To pak stačí normálně umýt a namazat trošku framikoinem. Někdy mu zarudne i pod pinďíkem, to mažu krémem.
Ale že by to fialovělo :think: to ne.
A u dětské už jsi se ptala?

ještě ne doufala jsem,že to zmizí samo a ted už je zase víkend a velikonoce takže pojedu až v úterý jestli to nezačne mizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí