Horečka po očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
evu
5
23.4.11 08:49

horečka

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Ve středu odpoledne jsme byli na 2. očkování hexa + do druhé nožičky sinflorex. První dávka bez teplot. Po 2. dávce malý dostal horečky až ve čtvrtek večer a od včerejška má horečku po 4 hod. Dávám na střídačku čípek nurofen a čípek panadol. Dnes ráno byla teplota po odečtu 38,1. Poradí mi někdo, jestli je normální mít teplotu tak dlouho? Zábaly nedělám, páč nohy i ruce má studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
23.4.11 08:54

takhle střídat ty léky by se nemělo dlouhodobě,zkusila bych zavolat do nemocnice zda máte přijet nebo bych rovnou jela :wink: .Může to mít po očku(my teda měli horečku vždy cca 24h a pak přešla),nechápu,že ty děti očkují dvěma vakcínama naráz :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evu
5
23.4.11 09:03

horečka

volala jsem si tam a prý mám přijet, kdyby teplota nepřecházela. Mohli by si ho tam i kvůli te horečce nechat, nebo by mi ho jen prohlédli a poslali domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
23.4.11 09:04

No já slyšela, že ty teploty můžou bý i tři dny, ale asi bych už taky panikařila a k lékaři raději zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 09:05

Oni musí posoudit jeho celkový stah,stav hydratace atd.To uvidíte až tam.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
23.4.11 09:08

No pokud by chtěli hospitalizaci, máš právo, aby tě tam hospitalizovali s miminkem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evu
5
23.4.11 09:12

horečka

Díky moc. Od čtvrtka večera je to dnes 2. den, tak počkám do večera a kdyby to nepřešlo, jeli bychom na tu pohotovost. Malý je jinak celkem v poho, tak snad to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
23.4.11 10:10

Známá měla něco podobného - čtyřměsíční miminko, očkování hexou - bez Prevenaru(ještě Synflorix nebyl), miminko mělo několik dní po očkování horečky, které nešly srazit, vždy zase vystouply. Musela s ním do nemocnice na kapačky, podávali léky proti teplotě do kapaček, udělali vyšetření. Nakonec mělo miminko nějakou virozu v kombinaci s reakcí na očkování. V nemocnici tenkrát miminko bylo asi 10 dní. Nebylo to jeho první očkování a další očkování už snášel líp s klasickými reakcemi.

Není to tím, že by byly dány dvě vakcíny v jeden den. Ta hexa je sloučením několika vakcín, ta jedna navíc co se týče reakcí, se už „ztratí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí