Fígle - nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
29.8.14 07:47
@erenza píše:
18 měsíců - nočník si dává na hlavu… :pankac:

průkopník nových pokrývek hlav? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.8.14 08:23

Mně se osvědčilo nenutit… nechat ho, aby k tomu dospěl sám a dozrál. Stalo se to sice až ve 2 letech a cca pěti měsících, ale už od června chodí bez problémů sám čůrat a teď poslední dobou se i bobek zadaří :dance: :dance: :dance:
Vůbec to nehrotím, nechávám ho být, do ničeho ho nenutím a je to v naprosté pohodě :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.8.14 09:10
@DeTer píše:
průkopník nových pokrývek hlav? :think: :mrgreen:

Však je to fešák s ním, barva mu ladí k očím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.8.14 11:14
@erenza píše:
Však je to fešák s ním, barva mu ladí k očím :-D

Jen počkej, raději bych s tím někam došla na patentový úřad třeba. Až nějaký odborníci třeba z emeriky přijdou na to, že to prospívá rozvoji mozku, budete na tom rejžovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.8.14 13:37
@DeTer píše:
Jen počkej, raději bych s tím někam došla na patentový úřad třeba. Až nějaký odborníci třeba z emeriky přijdou na to, že to prospívá rozvoji mozku, budete na tom rejžovat :mrgreen:

Ty jo, je fakt že poslední dobou je až moc šikovnej, a mě ta souvislost vůbec nenapadla. Asi si ho taky občas nasadím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.8.14 13:54
@erenza píše:
Ty jo, je fakt že poslední dobou je až moc šikovnej, a mě ta souvislost vůbec nenapadla. Asi si ho taky občas nasadím :palec:

No a nezapomeň se pak blesknout, ráda bych se podívala, jak ti to pod ním pálí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.8.14 13:58
@DeTer píše:
No a nezapomeň se pak blesknout, ráda bych se podívala, jak ti to pod ním pálí :mrgreen:

Abych náhodou tím vším snažením něco nezažehla. Jinak kdyby někdo se chtěl přidat, tak se jedná o zelený nočník Ikea :-D Mladej říkal, že je to na hlavu ten nejlepší. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.8.14 21:27
@erenza píše:
Abych náhodou tím vším snažením něco nezažehla. Jinak kdyby někdo se chtěl přidat, tak se jedná o zelený nočník Ikea :-D Mladej říkal, že je to na hlavu ten nejlepší. :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Plevelíme tu, ale já se bavím :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.8.14 11:05

@DeTer

Já se tímto omlouvám zakladatelce za stočení tématu s nočníkem umístěným na hlavu, ale co my víme, třeba se též jedná o fígl, nicméně vypadá to na dlouhý lokte, tak budu sledovat vývoj a třeba se něčeho dopátráme. Teda, já ne, ale to mimino moje se třeba někdy dopátrá, že to není jenom módní doplněk, ale též pomůcka k vyprazdňování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.8.14 11:11

NIčím, ani jedno dítě.

MOc nepobírám to vysedávání na hrnci třeba deset minut, půl hodiny.

Sebrala jsem plínu a nechaladoma běhat naháče. Párkrát se počural na zem, a potom už si chodili na nočník. Bez nucení, hodinového vysedávání a zabavování na hrnci. Vyčrat, vylít a vymít. Hotovo - otázka půl minuty, ani ne.

Všichni se tak naučili a od dvou let byli bez plen během dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klari94
30.8.14 18:17
@erenza píše:
@DeTerJá se tímto omlouvám zakladatelce za stočení tématu s nočníkem umístěným na hlavu, ale co my víme, třeba se též jedná o fígl, nicméně vypadá to na dlouhý lokte, tak budu sledovat vývoj a třeba se něčeho dopátráme. Teda, já ne, ale to mimino moje se třeba někdy dopátrá, že to není jenom módní doplněk, ale též pomůcka k vyprazdňování :mrgreen:

To je v pořádku :-D Já si aspoň početla.. Moc děkuji za napsání vašich zkušeností. Už aspoň nějaké fígle znám :-)

• Citovat
  • Upravit
1356
31.8.14 17:27

Já dávám malou na nočník když se vzbudí :) budˇ tam něco je nebo ne :dance: a pak několikrát za den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.9.14 11:13

@Syringa tak to s vámi souhlasím, nenutit a nenutit. To osobně dělám já u nás také (je nám 18m). Manželovy rodiče nám pořád říkají, že už bysme měli bez plen chodit dávno a malému pořád nadávají, že je ostuda. To se vždycky vytočím doběla. Říkám, že je čas, že až to pochopí a oni, že neeee, že to by už měl dávno umět a takový kecy… dřív jsem ho dávala na nočník, docela chodil, jenže se nám teď šprajcl a když vidí nočník, tak začne řev a volat nenene. na záchod si na redukci sedne, ale oblečený. Když mu chci sundat kalhoty a posadit nahatého, tak řev. tak nevím :-( říkám si, jestli se nešprajcl jak ho každý k tomu nutil, ale to je jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze