Fígle - nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@erenza píše:
18 měsíců - nočník si dává na hlavu…
průkopník nových pokrývek hlav?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se osvědčilo nenutit… nechat ho, aby k tomu dospěl sám a dozrál. Stalo se to sice až ve 2 letech a cca pěti měsících, ale už od června chodí bez problémů sám čůrat a teď poslední dobou se i bobek zadaří
![]()
Vůbec to nehrotím, nechávám ho být, do ničeho ho nenutím a je to v naprosté pohodě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer píše:
průkopník nových pokrývek hlav?![]()
Však je to fešák s ním, barva mu ladí k očím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erenza píše:
Však je to fešák s ním, barva mu ladí k očím
Jen počkej, raději bych s tím někam došla na patentový úřad třeba. Až nějaký odborníci třeba z emeriky přijdou na to, že to prospívá rozvoji mozku, budete na tom rejžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer píše:
Jen počkej, raději bych s tím někam došla na patentový úřad třeba. Až nějaký odborníci třeba z emeriky přijdou na to, že to prospívá rozvoji mozku, budete na tom rejžovat
Ty jo, je fakt že poslední dobou je až moc šikovnej, a mě ta souvislost vůbec nenapadla. Asi si ho taky občas nasadím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erenza píše:
Ty jo, je fakt že poslední dobou je až moc šikovnej, a mě ta souvislost vůbec nenapadla. Asi si ho taky občas nasadím
No a nezapomeň se pak blesknout, ráda bych se podívala, jak ti to pod ním pálí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer píše:
No a nezapomeň se pak blesknout, ráda bych se podívala, jak ti to pod ním pálí
Abych náhodou tím vším snažením něco nezažehla. Jinak kdyby někdo se chtěl přidat, tak se jedná o zelený nočník Ikea
Mladej říkal, že je to na hlavu ten nejlepší.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erenza píše:
Abych náhodou tím vším snažením něco nezažehla. Jinak kdyby někdo se chtěl přidat, tak se jedná o zelený nočník IkeaMladej říkal, že je to na hlavu ten nejlepší.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se tímto omlouvám zakladatelce za stočení tématu s nočníkem umístěným na hlavu, ale co my víme, třeba se též jedná o fígl, nicméně vypadá to na dlouhý lokte, tak budu sledovat vývoj a třeba se něčeho dopátráme. Teda, já ne, ale to mimino moje se třeba někdy dopátrá, že to není jenom módní doplněk, ale též pomůcka k vyprazdňování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NIčím, ani jedno dítě.
MOc nepobírám to vysedávání na hrnci třeba deset minut, půl hodiny.
Sebrala jsem plínu a nechaladoma běhat naháče. Párkrát se počural na zem, a potom už si chodili na nočník. Bez nucení, hodinového vysedávání a zabavování na hrnci. Vyčrat, vylít a vymít. Hotovo - otázka půl minuty, ani ne.
Všichni se tak naučili a od dvou let byli bez plen během dne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erenza píše:
@DeTerJá se tímto omlouvám zakladatelce za stočení tématu s nočníkem umístěným na hlavu, ale co my víme, třeba se též jedná o fígl, nicméně vypadá to na dlouhý lokte, tak budu sledovat vývoj a třeba se něčeho dopátráme. Teda, já ne, ale to mimino moje se třeba někdy dopátrá, že to není jenom módní doplněk, ale též pomůcka k vyprazdňování
To je v pořádku
Já si aspoň početla.. Moc děkuji za napsání vašich zkušeností. Už aspoň nějaké fígle znám ![]()
- Citovat
- Upravit
Já dávám malou na nočník když se vzbudí
budˇ tam něco je nebo ne
a pak několikrát za den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Syringa tak to s vámi souhlasím, nenutit a nenutit. To osobně dělám já u nás také (je nám 18m). Manželovy rodiče nám pořád říkají, že už bysme měli bez plen chodit dávno a malému pořád nadávají, že je ostuda. To se vždycky vytočím doběla. Říkám, že je čas, že až to pochopí a oni, že neeee, že to by už měl dávno umět a takový kecy… dřív jsem ho dávala na nočník, docela chodil, jenže se nám teď šprajcl a když vidí nočník, tak začne řev a volat nenene. na záchod si na redukci sedne, ale oblečený. Když mu chci sundat kalhoty a posadit nahatého, tak řev. tak nevím
říkám si, jestli se nešprajcl jak ho každý k tomu nutil, ale to je jen můj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit