Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděli jste? Jak jste pochopili tu závěrečnou scénu z nemocnice? Dostane se z toho, nedostane? Proč šel do souboje se třemi chlapy?
Pochopila jsem to tak, že do souboje šel, protože měl bezvýchodný pocit toho, že už nemá co ztratit. Ona při pátrání po jeho minulosti zjistila, že i ta jeho nepříjemná minulost už má příjemnou budoucnost (popálené dítě už je samo spokojenou matkou) a přišla mu do té nemocnice odpustit. Ano, chci věřit tomu, že on se probere a ona bude stát při něm, jsem idealista.
@verujan Bojovat šel podle mě proto, že se provalila jeho minulost a měl pocit, že už nemá co ztratit. Já teda neviděla asi půl hodiny začátku, tak nevím úplně přesně, co tam bylo.
Ten konec - no je otevřený, tak je na každém, jak si to domyslí. Já to brala tak, že se jí to rozleželo v hlavě a stejně ho přes to všechno chtěla.
Manžel tyhle otevřený konce nesnáší, vždycky ho chytne film, koukáme a na konci se naštve
U některých to člověk cítí už v průběhu, že je to tento „typ“ filmu, tak ho varuju dopředu ![]()
@zrcadlo píše:
Pochopila jsem to tak, že do souboje šel, protože měl bezvýchodný pocit toho, že už nemá co ztratit. Ona při pátrání po jeho minulosti zjistila, že i ta jeho nepříjemná minulost už má příjemnou budoucnost (popálené dítě už je samo spokojenou matkou) a přišla mu do té nemocnice odpustit. Ano, chci věřit tomu, že on se probere a ona bude stát při něm, jsem idealista.
Taky jsem si tak ten konec vyložila
@verujan píše:
Viděli jste? Jak jste pochopili tu závěrečnou scénu z nemocnice? Dostane se z toho, nedostane? Proč šel do souboje se třemi chlapy?
Já si myslím, že s těmi třemi chlapy šel Martin do souboje proto, že počítal s tím, že se už nevrátí…
Ovšem zahrál to pěkně. Já ho vždycky viděla jen ve slovenských seriálech, kde hrál nějaké komické figurky. Tohle se mu povedlo.
Jinak já osobně jsem se na to dívala jen kvůli tomu chlapovi - Martinovi, hrát to někdo jiný, tak to nedokoukám, on tam je fakt tak primitivně sexy… ![]()
@Aries6 Mám to stejně jako tvůj manžel
.
Taky jsem si to vysvětlila tak, že za ním přišla, protože s ním chce být. Ale kdyby aspoň otevřel oči…
Ještě mě napadlo, že se nechal tak domlátit kvůli tomu svému kamarádovi, který spáchal sebevraždu.
@free333 Jojo, mně se tam taky moc líbil, dneska byl ve Snídani na ČT 2, a tam už to takové nebylo…
Pokud máte na mysli toto https://catmovies.eu/…eteran-2020/ tak to byla strašná nuda.
@terezamickova píše:
Pokud máte na mysli toto https://catmovies.eu/…eteran-2020/ tak to byla strašná nuda.
Odkazy od nováčka nerozklikávám z principu, ale jestli ti stálo za to se tady registrovat, abys mohla napsat svůj první příspěvek, tak to asi zase taková nuda nebyla a zanechalo to silnou stopu ![]()