Firma JUST - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.11.12 11:00

Firma JUST - zkušenosti

Ahoj,

dostala jsem nabídku dělat pro firmu JUST, přečetla jsem si podmínky a opravdu se tam musí zaplatit poplatek 2.500? 8o …Kdo už s firmou dělá, prosím napište mi vaše názory, opravdu jste zaplatily tuhle cenu :-O

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.11.12 11:03

Do toho bych nešla pošleš prachy a budeš možná tak o 2500kč chudší nevěř tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.11.12 11:05

Jde o to, jestli si chceš vydělat, nebo jestli potřebuješ jejich produkty :) Moje máma je do toho nadšenec, mastičku od Justu mi doporučuje na všechno, takže jí se to brzo zaplatilo - zásobuje tím jako dárkama a lékama celou rodinu (a pár lidem kolem prodává, ale ne na zisk). Jinak to je opravdu dost a záleží, jestli bys měla v okolí odběratele - je to celkem drahá kosmetika, kterou si ne každej koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.11.12 11:08

Firmu JUST znám a i jsem kdysi dělala „dýlera“
pokud si to pamatuji dobře tak v tom vstupním poplatku máš sadu výrobků které už tak výhodně v životě nekoupíš… Na druhou stranu je fakt že tam bylo i něco co jsem já sama ani nechtěla… Rozhodně je to kvalitní a účinný takže už jen kdyby jsi to měla pro sebe a rodinu tak to není vůbec špatná investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.11.12 11:10

Sestra taky just dělá, jestli chceš oskenuji Ti ceník. Já si odsud beru koření. Sprej do místností na bacily, mastičky a s dětma se tak většinou léčíme, když je jen nějaká rýma a kašel… Určitě to je dobrý. Ale musíš mít každý měsíc objednávku minimálně za 2000, jinak Ti zruší registraci. Kolik z toho máš to netuším, to se sestra nepochlubila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.11.12 11:11

A přesně jak říká @karolina_a_betuska je to spíš o tom mít to pro sebe za výhodnější cenu ale ne na kšeft
Jsou to dražší věci takže každý zvažuje kolik do sebe investuje a hlavně opravdu stačí šetrné dávkování takže to vydrží i dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.11.12 11:14

@elisbetka provize je slušná… a samozřejmě čím větší objem tím i větší provize… Právě proto že je potřeba každý měsíc objednávka tak jsme nakonec i s kamarádkou skončily tak že objednává sousedka a nechává nám to „téměř za nákupku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.11.12 11:18

A slevu nedá potvora :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.11.12 11:24

@elisbetka zkus si říct o 15-20% ;) :lol:
i tak bude mít ještě pro sebe
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.11.12 11:26

Ahojky, objednávat se nemusí každý měsíc, ale jen podle potřeby. Já si objednávám tak dvakrát do roka za 2500,– pro rodinu. Jinak s produkty absolutní spokojenost, m§žu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.11.12 11:26

To si děláš srandu, ne? Tyjo, to je pěknej skrblík teda ani mě ani mamce nedá slevu… Ještě ji vždy prodáme, když má nějaké sady, tak někoho seženem. :pocitac: :mrgreen: A když má objednávku jen za ty 2000 tak kolik má procent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.11.12 11:28
@jajagr píše:
Ahojky, objednávat se nemusí každý měsíc, ale jen podle potřeby. Já si objednávám tak dvakrát do roka za 2500,– pro rodinu. Jinak s produkty absolutní spokojenost, m§žu jen doporučit.

Už to není povinné jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.11.12 11:30

Ne ne povinné to bylo jen chvilku a pak přišli na to, že to tak nebude fungovat. No rodině a bez slevy? :( a snad i bez dárků? :-O No toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.11.12 11:39

Asi jednou jsem dostala malý krém. a možná dva vzorečky koření. Nenaštve to, ale zamrzí. Já když dělala euronu, tak jsem z toho nic neměla, nechávala jsem to rodině se slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.11.12 14:59

Abych nekecala s tím že musí každý měsíc.. to nevím… ale myslím že teď to tam je tak že aby si udržela vyšší provize… nebo to ještě sousedka nezjistila že už nemusí :lol: tomu bych také věřila… je už starší… a je taková svá… :zed:

ono ten systém je všude u těch podomních prodejů stejný… 10-15% je minimum a pokud jsi produktivní tak máš 30-40% + dárky za obrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat