Firma JUST - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Do toho bych nešla pošleš prachy a budeš možná tak o 2500kč chudší nevěř tomu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o to, jestli si chceš vydělat, nebo jestli potřebuješ jejich produkty
Moje máma je do toho nadšenec, mastičku od Justu mi doporučuje na všechno, takže jí se to brzo zaplatilo - zásobuje tím jako dárkama a lékama celou rodinu (a pár lidem kolem prodává, ale ne na zisk). Jinak to je opravdu dost a záleží, jestli bys měla v okolí odběratele - je to celkem drahá kosmetika, kterou si ne každej koupí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firmu JUST znám a i jsem kdysi dělala „dýlera“
pokud si to pamatuji dobře tak v tom vstupním poplatku máš sadu výrobků které už tak výhodně v životě nekoupíš… Na druhou stranu je fakt že tam bylo i něco co jsem já sama ani nechtěla… Rozhodně je to kvalitní a účinný takže už jen kdyby jsi to měla pro sebe a rodinu tak to není vůbec špatná investice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestra taky just dělá, jestli chceš oskenuji Ti ceník. Já si odsud beru koření. Sprej do místností na bacily, mastičky a s dětma se tak většinou léčíme, když je jen nějaká rýma a kašel… Určitě to je dobrý. Ale musíš mít každý měsíc objednávku minimálně za 2000, jinak Ti zruší registraci. Kolik z toho máš to netuším, to se sestra nepochlubila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A přesně jak říká @karolina_a_betuska je to spíš o tom mít to pro sebe za výhodnější cenu ale ne na kšeft
Jsou to dražší věci takže každý zvažuje kolik do sebe investuje a hlavně opravdu stačí šetrné dávkování takže to vydrží i dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elisbetka provize je slušná… a samozřejmě čím větší objem tím i větší provize… Právě proto že je potřeba každý měsíc objednávka tak jsme nakonec i s kamarádkou skončily tak že objednává sousedka a nechává nám to „téměř za nákupku“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elisbetka zkus si říct o 15-20%
![]()
i tak bude mít ještě pro sebe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, objednávat se nemusí každý měsíc, ale jen podle potřeby. Já si objednávám tak dvakrát do roka za 2500,– pro rodinu. Jinak s produkty absolutní spokojenost, m§žu jen doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si děláš srandu, ne? Tyjo, to je pěknej skrblík teda ani mě ani mamce nedá slevu… Ještě ji vždy prodáme, když má nějaké sady, tak někoho seženem.
A když má objednávku jen za ty 2000 tak kolik má procent?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jajagr píše:
Ahojky, objednávat se nemusí každý měsíc, ale jen podle potřeby. Já si objednávám tak dvakrát do roka za 2500,– pro rodinu. Jinak s produkty absolutní spokojenost, m§žu jen doporučit.
Už to není povinné jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne povinné to bylo jen chvilku a pak přišli na to, že to tak nebude fungovat. No rodině a bez slevy?
a snad i bez dárků?
No toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jednou jsem dostala malý krém. a možná dva vzorečky koření. Nenaštve to, ale zamrzí. Já když dělala euronu, tak jsem z toho nic neměla, nechávala jsem to rodině se slevou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych nekecala s tím že musí každý měsíc.. to nevím… ale myslím že teď to tam je tak že aby si udržela vyšší provize… nebo to ještě sousedka nezjistila že už nemusí
tomu bych také věřila… je už starší… a je taková svá… ![]()
ono ten systém je všude u těch podomních prodejů stejný… 10-15% je minimum a pokud jsi produktivní tak máš 30-40% + dárky za obrat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
dostala jsem nabídku dělat pro firmu JUST, přečetla jsem si podmínky a opravdu se tam musí zaplatit poplatek 2.500?
…Kdo už s firmou dělá, prosím napište mi vaše názory, opravdu jste zaplatily tuhle cenu