Český národní panel - přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
český národní panel - přivýdělek
Ahojky holky, nemáte někdo zkušenosti s přivýdělkem od firmy český národní panel?
Dá se něco přivydělat u této firmy? Nebo to je zase nějaký podvod?
Děkuji za odpovědi. ![]()
Hezký večer všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, dá, jako jedni z mála vyplácí, ale žádnej zázrak to není. Za půl roku, co jsem registrovaná, mi to hodilo cca 200 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Ahoj, dá, jako jedni z mála vyplácí, ale žádnej zázrak to není. Za půl roku, co jsem registrovaná, mi to hodilo cca 200
To moc není. Paní mi dneska posílala email že si každý měsíc přivydělá 2000Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MajkaB většinou posílají tak 1 dotazník týdně, některému ještě nevyhovuju..no, lepší než nic. ale 2000 jsou fakt utopie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
@MajkaB většinou posílají tak 1 dotazník týdně, některému ještě nevyhovuju..no, lepší než nic. ale 2000 jsou fakt utopie
To je pravda lepší než nic, kde člověk najde v dnešní době 200Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem tam registrovana uz tri roky. Dotazniky nekdy chodi treba tri do tydne, jindy prijde jeden za x mesicu. Za cele ty tri roky jsem si „vydelala“ neco malo pres 5 tisic oplatek, ktere jsem si ted nechala prevest na koruny, tedy 500 korun. Hodne zalezi na tom, co si tam clovek vyplni za informace o sobe. Asi nejsem vylozene cilova skupina pro jejich vyzkumy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také tam jsem, nevím jak dlouho rok, možná dva.Za tu dobu tam mám 2500 oplatek. A jsem moc zvědavá, až budu chtít odměnu, jestli se dočkám. Jak to tu čtu, tak snad i něco málo dostanu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babababa odměnu si můžeš vzít už od 2000 oplatek. Těch tvých 2500 dělá 250 kč, a myslím, že už můžeš požádat o vyplacení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za info, to jsem nevěděla, že si můžu vzít i peníze. Já právě sleduji ty jejich odměny co tam jsou, že si něco vyberu, ale nic mě tam zatím neláká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babababa Ja jsem si prave setrila oplatky na neco jineho, driv tam meli tech odmen vic a lepsich, ale ted me tam taky nic moc nelakalo, tak jsem si je nechala prevest na penize a asi do tydne jsem je mela na uctu.
A vyplaci se uz od 2000 oplatek, jak rikala slavuska ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem u nich registrována a zrovna včera mi od nich na účet přišlo 400kč, měla jsem 4000 oplatek, tak jsem si to převedla právě na peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2000 oplatek je 200kc? ja pocitala s tim ze 2000=2000,–…a jeje…tak to na to asi kaslu…jsem tam mesic a mam 650 oplatek…a taky mi ve vstupnim mailu tvrdili ze si muzu vydelat 2000,– mesicne…
- Citovat
- Upravit
@stepankad píše:
2000 oplatek je 200kc? ja pocitala s tim ze 2000=2000,–…a jeje…tak to na to asi kaslu…jsem tam mesic a mam 650 oplatek…a taky mi ve vstupnim mailu tvrdili ze si muzu vydelat 2000,– mesicne…
Tak ten kdo ti to napsal v mailu ti pěkně lhal
já jsem registrována druhým rokem a ano je to tak, já měla na kontě 4000 oplatek a převod na peníze mi dělal 400 Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stepankad píše:
ty 2000 jsou fakt nesmysl…ono to vychází tak kolem 80 kč na hodinu odpovídání, kdyby 2000opl byly 2000kč, to by bylo cca 800 za hodinu
takhle za 20 minutovej dotazník dostaneš tak 250 opl, to máš 25 kč. na ulici to člověk nenajde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je sice pravda ze na ulici to nenajdu, ale za 3 mesice dostat 200…kdyz slibovali neco uplne jinyho?
- Citovat
- Upravit