Český národní panel - přivýdělek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
11.11.12 14:39

@stepankad tak je to blbý no..já žádnej mail takovej nedostala, tak to tak neberu, a jsem ráda za 200. Na druhou stranu, kdyby se na tom daly vydělat 2000, tak rozhodně žádný maily ať se registruješ, posílat nemusej, protože mají zájemců nad hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
12.11.12 21:43

Podvod,to není,

Tedy aspoň mě nikdo 2000,–nesliboval, i ty 200,–chvilku trvá než se nasrřádají, ale po požádání o vyplacení přijdou za pár dní. Osobně mě víc baví kratší na různá témata, než klepat celej večer jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.11.12 13:35

Ahojda,
chtěla bych se jen zeptat čeho se ty dotazníky týkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
15.11.12 13:39

@marki77 Ahoj Market :mavam: Vseho moznyho - vyplnis veci o sobe a o svoji rodine a na zaklade toho ti pak chodi dotazniky pro cilovou skupinu, do ktere spadas. Jednou prisel treba na veci na peceni - jestli bys kupovala ruzny zlepsovaky na kynuti testa a tak, jindy prijde treba ohledne telefonovani - jak moc telefonujes, co mas za telefon a tak, pak zase prijde ohledne aut treba - jestli planujes leasing, nebo jestli jsi nekdy mela leasing atd atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.11.12 13:41

Jani, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
15.11.12 16:21

Teď jsem měla v jakých nakupuju řetězcích, to už přišlo několikrát, jaký mám názor na banky-taky se opakuje, operátoři, elektronika, různé druhy potravin, často hotová jídla, polotovary, kosmetiku, prací prášky, třeba zapisuješ i jak velká kupuješ balení. Něco ani nemusíš znát, třeba jenom testujou jestli bys to koupila. Už mi přišlo i posuzovat výrobky, které třeba na trhu ještě nejsou, za jakou cenu a v jakém balení bych je koupila. A nebo i posoudit návrh reklamy.Jo reklamy-ty jsou často, jestli si pamatuješ, prostě jestli do toho ty firmy necpou prachy zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicka32
26.2.13 20:59

Já nevim, já jsem tam registrovaná skoro měsíc, nic mi od té doby nepřišlo, jen mi volala nějaká paní od nich, a ověřovala si nějaké údaje, ale to je celé…je to divné :think: :D

• Citovat
  • Upravit
101744
26.2.13 21:04

Divné to není, tu a tam něco chodí, ale člověk to nesmí brát jako přivýdělek, ale spíš jako srandu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicka32
26.2.13 21:08

No jo, ale mě fakt nepřišel ani jeden meil s dotazníkem:-D :lol:

• Citovat
  • Upravit
2359
26.2.13 21:08

Ahoj, na panelu jsem registrovaná cca dva roky. Je fakt že dotazníky by mohli chodit častěji - mám tak dva za měsíc, ale jinak nemám problém. Co slíbili vždycky splnili. Peníze který mi měli vyplatit vždycky dorazili a i když jsem vyměnila oplatky za odměnu tak ta přišla v pořádku a funguje dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
26.2.13 21:09

@alun-ka
Reklamu jsem měla taky a dokonce na Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.2.13 22:04

Já taky vyplňovala, ale cíleně za cílem nasbírání na meteostanici a teď už tam nevyplňuju, peněz za to není až tolik, jako jinde a odměny mě nelákaj, navíc měli nespolehlivý server - 3× se mi stalo, že nešlo pokračovat v průzkumu - nereagoval na kliknutí, přestože u mě fungovalo všechno vč. připojení bez problémů, a já nedostala připsané „oplatky“

ale meteostanice slouží skvěle, to zas jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
26.2.13 22:07

Jak píše @Akras2.. taky mi chodí tak dva dotazníky za měsíc.. jsem tam chvíli, takže jsem si peníze ještě nemohla poslat.. ale dobrou zkušenost mám s GFK.. tam su zaregistrovaná od roku 2007 a vždy mi peníze poslaly ;)

• Citovat
  • Upravit
1209
26.2.13 22:15

Ahoj, já jsem tam registrovaná pár měsíců, občas nějaký dotazník přijde. Jenže třeba naposledy jsem vyplnila věk a vzdělání a už mě to vyřadilo, připsali mi za něj 1,70 Kč a tak je to vždycky :mrgreen: Jsem registrovaná i na TNS AISA a tam mi penízky naskakují o dost líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.2.13 22:35

Taky jsem si objednala meteostanici, čekám jestli to nebude jen nějakej lacinej šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat