Český národní panel - přivýdělek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
3.8.16 19:03
@lynč píše:
Aha tak to je fakt bida. A neznate nejake jine ktere jsou trochu vydelecnejsi :nevim: Vim ze si tim moc nevydelam ale kdyz bych jich delala vic tak nejakou korunu navic by me to mohlo hodit :)

populace.cz, tam posílají čtvrtletně, a je to dost rozdílný, za to čtvrtletí 40-200kč. a pak cennenazory.cz, ale tam nedávají peníze, ale poukázky…buď pošlou papírový do tesca, jde za ně koupit cokoliv, takže super, pokud máte tesko v dosahu…já za to vloni v září nakoupila synovi věci, co se musí nosit do školy(tzn. kapesníčky, mýdlo, barevné papíry, kelímky…). a teď nově i elektronický kupon na mall.cz. ale mě vyhovuje to tesco. akorát je to taky docela málo, naposledy mi posílali vloni v srpnu za 250kč poukázky, a teď jsme si objednala asi před týdnem, pomalu rok mi trvao těch 250kč nasbírat. ale jako v součtu to jde..lepší než drátem do oka.
pak je ještě opinion people, ale ty nejsou nic moc, ty ostatní, tam platí cca 1kč za minutu co strávíš výzkumem, u toho opinion je to obvykle cca 70 halířů za minutu maximálně, a navíc to posílají nějak divně, je tam potřeba iban, a jsou tam poplatky, co z toho strhnou…tam jsem měla 200 někdy na jaře, asi po 3 letech, a přišlo asi 156kč, zbytek poplatky :roll: a ještě pokud si prašule nevybereš asi do měsíce nebo kolika po dosažení 200 bodů(200kč), tak to prý propadá..takže vychcánci 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.7.18 16:15

Český národní panel

Za to klikání v tramvaji mám již 370kč za 2,5 měsíce což není úplně k zahození rozhodně lepší dělat alespoň něco než fňukat kde vzít peníze :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.21 16:04

Co to melete za nesmysly ?

1. nikde (opakuji NIKDE) na stránkách Českého národního panelu neslibují 2000 měsíčně.

2)jsem tam registrován tři měsíce a za tu dobu jsem si našetřil 2640 oplatek (což je v přepočtu 260kč, upozornuji že chodím do práce, doma mám ročního raubíře, a celkově věnuji výzkumům tak hodinu týdně. I přes to nechápu ty hatery co tady píšou jak je to málo či dokonce že za tři roky si vydělaly pouze 1500 oplatek. Jsem přesvědčen o tom že na ulici ty peníze fakt nenajdete a je příjemné ty (dle některých) ušmudlaný 200 si nechat poslat.
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
7.7.21 18:28
@Ondrášek31 píše:
  1. nikde (opakuji NIKDE) na stránkách Českého národního panelu neslibují 2000 měsíčně.
2)jsem tam registrován tři měsíce a za tu dobu jsem si našetřil 2640 oplatek (což je v přepočtu 260kč, upozornuji že chodím do práce, doma mám ročního raubíře, a celkově věnuji výzkumům tak hodinu týdně. I přes to nechápu ty hatery co tady píšou jak je to málo či dokonce že za tři roky si vydělaly pouze 1500 oplatek. Jsem přesvědčen o tom že na ulici ty peníze fakt nenajdete a je příjemné ty (dle některých) ušmudlaný 200 si nechat poslat.
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Copak si za ty oplatky koupíš? Ozvi se, až budeš mít hotové peníze na účtu, nechval dne před večerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
7.7.21 18:58
@Ondrášek31 píše:
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

To jóóóó, vydělat si cca 18,–Kč /virtuálních, kdoví jestli někdy přijdou/ za hodinu práce v době, kdy je minimální mzda kolem stovky a tu stovku dostane nějakej vrátnej, kterej sedí na prd.eli a čte si knížku, nebo hraje hry v mobilu a študák, kterej otvírá v Kauflandu krabice, má skoro 200,– na hodinu, to je fakt terno… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)
Jestli chceš bejt fakt ve vatě, přijeď ke mě makat kolem baráku, opravit plot, vyplet záhony, posekat trávu… Dám ti 40,–Kč na hodinu a budem oba vysmátý… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.11.21 23:33

Kdyz vam zavolají co vam reknou? na co se zeptaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat