Český národní panel - přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lynč píše:
Aha tak to je fakt bida. A neznate nejake jine ktere jsou trochu vydelecnejsiVim ze si tim moc nevydelam ale kdyz bych jich delala vic tak nejakou korunu navic by me to mohlo hodit
populace.cz, tam posílají čtvrtletně, a je to dost rozdílný, za to čtvrtletí 40-200kč. a pak cennenazory.cz, ale tam nedávají peníze, ale poukázky…buď pošlou papírový do tesca, jde za ně koupit cokoliv, takže super, pokud máte tesko v dosahu…já za to vloni v září nakoupila synovi věci, co se musí nosit do školy(tzn. kapesníčky, mýdlo, barevné papíry, kelímky…). a teď nově i elektronický kupon na mall.cz. ale mě vyhovuje to tesco. akorát je to taky docela málo, naposledy mi posílali vloni v srpnu za 250kč poukázky, a teď jsme si objednala asi před týdnem, pomalu rok mi trvao těch 250kč nasbírat. ale jako v součtu to jde..lepší než drátem do oka.
pak je ještě opinion people, ale ty nejsou nic moc, ty ostatní, tam platí cca 1kč za minutu co strávíš výzkumem, u toho opinion je to obvykle cca 70 halířů za minutu maximálně, a navíc to posílají nějak divně, je tam potřeba iban, a jsou tam poplatky, co z toho strhnou…tam jsem měla 200 někdy na jaře, asi po 3 letech, a přišlo asi 156kč, zbytek poplatky
a ještě pokud si prašule nevybereš asi do měsíce nebo kolika po dosažení 200 bodů(200kč), tak to prý propadá..takže vychcánci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Český národní panel
Za to klikání v tramvaji mám již 370kč za 2,5 měsíce což není úplně k zahození rozhodně lepší dělat alespoň něco než fňukat kde vzít peníze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to melete za nesmysly ?
- nikde (opakuji NIKDE) na stránkách Českého národního panelu neslibují 2000 měsíčně.
2)jsem tam registrován tři měsíce a za tu dobu jsem si našetřil 2640 oplatek (což je v přepočtu 260kč, upozornuji že chodím do práce, doma mám ročního raubíře, a celkově věnuji výzkumům tak hodinu týdně. I přes to nechápu ty hatery co tady píšou jak je to málo či dokonce že za tři roky si vydělaly pouze 1500 oplatek. Jsem přesvědčen o tom že na ulici ty peníze fakt nenajdete a je příjemné ty (dle některých) ušmudlaný 200 si nechat poslat.
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášek31 píše:2)jsem tam registrován tři měsíce a za tu dobu jsem si našetřil 2640 oplatek (což je v přepočtu 260kč, upozornuji že chodím do práce, doma mám ročního raubíře, a celkově věnuji výzkumům tak hodinu týdně. I přes to nechápu ty hatery co tady píšou jak je to málo či dokonce že za tři roky si vydělaly pouze 1500 oplatek. Jsem přesvědčen o tom že na ulici ty peníze fakt nenajdete a je příjemné ty (dle některých) ušmudlaný 200 si nechat poslat.
- nikde (opakuji NIKDE) na stránkách Českého národního panelu neslibují 2000 měsíčně.
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční.![]()
![]()
Copak si za ty oplatky koupíš? Ozvi se, až budeš mít hotové peníze na účtu, nechval dne před večerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášek31 píše:2)jsem tam registrován tři měsíce a za tu dobu jsem si našetřil 2640 oplatek (což je v přepočtu 260kč, upozornuji že chodím do práce, doma mám ročního raubíře, a celkově věnuji výzkumům tak hodinu týdně. I přes to nechápu ty hatery co tady píšou jak je to málo či dokonce že za tři roky si vydělaly pouze 1500 oplatek. Jsem přesvědčen o tom že na ulici ty peníze fakt nenajdete a je příjemné ty (dle některých) ušmudlaný 200 si nechat poslat.
Co by jste taky chtěli. Hruza jaký jsou dnes lidé nevděční.![]()
![]()
To jóóóó, vydělat si cca 18,–Kč /virtuálních, kdoví jestli někdy přijdou/ za hodinu práce v době, kdy je minimální mzda kolem stovky a tu stovku dostane nějakej vrátnej, kterej sedí na prd.eli a čte si knížku, nebo hraje hry v mobilu a študák, kterej otvírá v Kauflandu krabice, má skoro 200,– na hodinu, to je fakt terno…
![]()
Jestli chceš bejt fakt ve vatě, přijeď ke mě makat kolem baráku, opravit plot, vyplet záhony, posekat trávu… Dám ti 40,–Kč na hodinu a budem oba vysmátý…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit