Český národní panel - přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky jsem si objednala meteostanici, čekám jestli to nebude jen nějakej lacinej šunt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
26.2 jsem psala, že od registrace mi nepřišel ještě ani jeden dotazník. Uběhlo několik dní a dotazník mi žádný pořád nepřišel. Už nějak začínám zapomínat, že na panelu jsem stále registrovaná ![]()
- Citovat
- Upravit
A už Ti volali? Po registraci volají a ověřují, jestli fakt existuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2000?
No já si myslím, že normálně si tam člověk vydělá jen pár stovek, ale ti, co to dávají na net a najdou každy měsíc nekolik lidí, kteří se přes ně zaregistrujou, tak ti treba dosahnou na trochu vetsi penize..
- Citovat
- Upravit
Tak emaily začali chodit, ale pokaždé když chci nějaký vyplnit, tak se mi pak ukáže, že je jim jako líto, aže prý nejsem vhodný kandidát na vyplnění dotazníků ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanicka32 píše:
Tak emaily začali chodit, ale pokaždé když chci nějaký vyplnit, tak se mi pak ukáže, že je jim jako líto, aže prý nejsem vhodný kandidát na vyplnění dotazníků
A nezaškrtla jsi tam, že někdo známý pracuje v marketingu, reklamní agentuře apod.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mužu se zeptat jestli tam někdo aktuálně vyplňuje? Kolik si vyděláte zhruba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem už nějaký pátek registrovaná, odměny a četnost stejná jako píší předchozí uživatelky. Beru to spíš jako zábavu, ze které občas něco kápne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč píše:
Mužu se zeptat jestli tam někdo aktuálně vyplňuje? Kolik si vyděláte zhruba?
jsem tam už pár let…hodí mi to cca 400-600 za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha tak to je fakt bida. A neznate nejake jine ktere jsou trochu vydelecnejsi
Vim ze si tim moc nevydelam ale kdyz bych jich delala vic tak nejakou korunu navic by me to mohlo hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I-výzkumy, Populace - částky dost obdobné.
Občas nabízejí i osobní účast na nějakých výzkumech a ty jsou pak honorované většinou kolem 500Kč za účast, ale ty mi přišli tak cca 1 za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit