Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
omlouvám se, že anonymně, ale přece jen je to dost ožehavé téma
Jsem skoro na konci prvního trimestru a s manželem jsme si tuhle praktiku před těhotenstvím čas od času užívali. Teď váhám, jestli by se nemohlo něco stát…Zkoušela jsem pátrat na netu, ale nic moc jsem nenašla.
Ke svojí gynekoložce moc důvěru nemám, takže nehrozí že bych se jí zeptala
Budu ráda za Vaše zkušenosti, případně se zdržte odsuzujících komentů, moc děkuji
Omlouvám se za výše zmíněnou anonymitu, nepustilo mě to anonymně, zapomněla jsem to smazat ![]()
Fíha
mně tedy fisting v těhotenství rizikový připadá
určitě taky jde o to jak máš pružný tělo, jak rychle se přizpůsobuje…
když si vezmeš, že cviky na masáž hráze, konkrétně balónek se doporučují až cca od 36 tt, ale ne dříve, mohl by- teoreticky - být fisting stejný problém..
Na konci těhotenství to můžeš používat místo cvičení s balonkem
, Teda ale na začátku nevím, abys nepotratila kdyby ti to třeba podráždění čípek, pár měsíců bez jedné praktiky přece vydržíte
@harpyje Někde jsem snad četla, že to doktoři doporučují kvůli roztažení, ale kde to bylo ![]()
@harpyje píše:
no přesně! ale těsně před porodem. nikoli během těhotenství. max. pár týdnů před porodem.
@harpyje No raději to nebudu riskovat vůbec, zajímalo mě, jestli je to vůbec možné bez toho, aby se, nedejbože, něco stalo.
Mozne to je, ale ver mi, ze to dvakrat prijemne neni..Radeji si pockejte..
Bože, ta do toho bych fakt nešla. Já měla strach i při klasickém sexu, abychom mimču nějak neublížili
. Max teda před tím porodem, když jinak nedáš
![]()
Rizikový to rozhodně je - mě to gynekolog výslovně nedoporučil, shrnul to do pojmu „sexuální divočiny“