Fixa na oči v puse

Anonymní
8.7.17 19:39

Fixa na oči v puse

Já vím je to nezodpovědny. A stydím se, že jsem takovou kravinu udělala a neuhlídala. Ale malý se mi hrabal v tašce, vytáhnul takovy ten fix na oční linky a strčil o do pusy. Měl černou celou papulu a ruce, takže je jistý že to zbastil. Myslíte že je to jedovatý. Není to žádná Čína, ale stejně. Jsem z toho nervózni, pořád ho sleduju. Nevypadá že by se něco delo, ale vím houby. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
8.7.17 19:40

Zavolej na toxikologickou linku a nestresuj se, to se může stát každému

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
8.7.17 19:42

Ne, není to jedovaté - nemůže být, jinak byte to nemohla patlat na oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.7.17 19:43

Nic mu nebude, maximálně se po.ere :lol: Já když jsem byla malá, tak jsem vypila z flašky jar a mamka mi jen strčila něco do krku, ať se vyzvracím a zavolala dr. a ta mamce řekla, že stačí, když jsem to vyzvracela, že na pohotovost nemusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
8.7.17 19:46
@Anonymní píše:
Já vím je to nezodpovědny. A stydím se, že jsem takovou kravinu udělala a neuhlídala. Ale malý se mi hrabal v tašce, vytáhnul takovy ten fix na oční linky a strčil o do pusy. Měl černou celou papulu a ruce, takže je jistý že to zbastil. Myslíte že je to jedovatý. Není to žádná Čína, ale stejně. Jsem z toho nervózni, pořád ho sleduju. Nevypadá že by se něco delo, ale vím houby. :?
:lol: Ditko se taky chtelo namalovat.
Neboj. Neni to jedovate, ani byt nemuze. Vzdyt to davas na oci. Jedine co s toho ma, jsou cerne zuby. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.17 19:51

Připadám si jak blbec. Vždycky jsem si říkala, že to se mi stat nemůže no a už je to tu. A jsem taky ta co neuhlídala. :( Říkala jsem si že když to matlam sobě na oči, že to snad nemůže být tak hrozný. Ale pořád je to neco co malému vůbec do ruky nemělo přijít. Sleduji ho tu jak praštěná, jako by ho snad pichla vosa a ne fix v puse. Ale jsem z toho nějak mimo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.17 20:19

@Saatine no nestraš. Já doufám, že když už bude baštit, tak že to nebude nejaky extrém. Tohle se mi stalo poprvé, tak jsem trochu hysterická

• Citovat
  • Upravit
Cocka nasladko
8.7.17 20:30

Mne se kluk zakousl do tuheho deodorantu, taky jsem s nim letela na pohotovost s myslenkama na to, ze jsem ho otravila, a tam nam ode dveri rekli, ze je ok a at priste volam prvni na tu toxikologickou linku ;) bude v pohode, neboj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.17 20:33

@Cocka nasladko
Ty jo, deodorant taky bezva :?
No jsem ráda, že tu tolik z vás reaguje, člověka to trochu uklidni. Když pak navíc čte, co už zbastili jiní

• Citovat
  • Upravit
5635
8.7.17 20:45
@Anonymní píše:
@Saatine no nestraš. Já doufám, že když už bude baštit, tak že to nebude nejaky extrém. Tohle se mi stalo poprvé, tak jsem trochu hysterická

Kdybys vedela, co snedla ma prvorozena Ale jedovate to nebylo, kdyz to vyslo z ni :roll:
Malem me omyli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.7.17 20:54
@sara1000 píše:
Kdybys vedela, co snedla ma prvorozena Ale jedovate to nebylo, kdyz to vyslo z ni :roll:
Malem me omyli :mrgreen:

copak zbaštila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.17 21:00

Neboj, z tohoto mraku fakt nezaprsi. Neco se stane kazdemu. Muze byt stokrat hur. Bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.7.17 21:15

@tumpach
Jednou se po dopo spani poprdela a nez jsem dosla, tak si plenku sundala. A pekne si to rozpatlala po posteli, ale komplet.Ale mela to i vsude po obliceji a telicku.
Mooo pekny to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.7.17 21:32

@sara1000 no to věřím, mě se to naštěstí nestalo, díky bohu, ale pár maminek znám, který se jim to stalo také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.7.17 21:33
@sara1000 píše:
@tumpach
Jednou se po dopo spani poprdela a nez jsem dosla, tak si plenku sundala. A pekne si to rozpatlala po posteli, ale komplet.Ale mela to i vsude po obliceji a telicku.
Mooo pekny to bylo :mrgreen:

ted to čtu víckrát, ten vrchní příspěvek, no občas jsem natvrdlá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová