Prý každého zblbnu

Anonymní
8.7.17 00:31

Prý každého zblbnu

Vyslechla jsem nechtěně rozhovor jedne paní od nás z práce s kolegou. Bavim se radši s muži než ženami. Neřeší kraviny. A tahle paní sleduje, s kterým chlapem se bavim víc, s kterým míň. Je starší. Chováním něco jak Niklová z ulice. A dnes jsem vyslechla, jak říká: Ta (moje jméno) zblbne každého. Jak byste si to vyložily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1388
8.7.17 00:40

Že s každým flirtuješ, pak chlapi mají pocit, že něco bude a obletují tě? Nebo jsi neodolatelně krásná a bijí se o tvou pozornost? Nevím co děláš, jak se chováš. Těžko posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
8.7.17 00:53

Tohle bych si nevylozil a Kelisovou neresil. Vzdyt jsou to drby. To nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
8.7.17 06:20

Asi te vnima jako koketu.

• Citovat
  • Upravit
743
8.7.17 07:16
@Verun83 píše:
Asi te vnima jako koketu.

Nebo konkurenci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.7.17 07:18

Ze s každým flirtujes?
Těžko říct a proč to řešíš? Když je to drbna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.17 07:59

Neres ji, jsou to drby ;) ja sem ten samej pripad, vzdycky v kolektivu si rozumim vic s chlapama, bavim se s nima o technickejch vecech, filmech, serialech apod nez abych s babama resila, ktera manicka prisla dneska ve spatne sladene bluzce :mrgreen: zrovna nedavno sem se bavila s byvalym kolegou a ten vzpominal jaka byla sranda, ze se o me tajne hadali s dalsim kolegou a me by pritom nenapadlo zacinat si neco s nekym z prace. Nektere z nas asi pusobi trochu kokentne treba i nevedomky, aniz by o neco usilovaly :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
8.7.17 08:39

Vůbec to neřeš. Já se v púráci bavím výhradně s klukama, protože ženský moc v kolektivu nemusím (jen drbou, intrikují, dělají rozbroje..), a ony mě proto, že se bavím s klukama, taky moc nemusí. Pořád slýchám, jak a s kým spím, a podobné houna, a co? Vždycky se tomu s klukama na pivu zasmějeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.7.17 08:47

O mě v práci říkali, že jsem lesba. A co jako? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
8.7.17 09:31
@bambule45 píše:
Nebo konkurenci? :mrgreen:

Nebo, tak to je uz tenka hranice. Proste ji lezi v hlave. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.17 11:02

No buď má pravdu a flirtuješ. Ruku na srdce, co ty na to? Nebo ti závidí… Nebo prostě potřebuje někoho drbat, tak si vybrala tebe.
Já se taky radši bavím s chlapama. A že nevědemnky flirtuju mi už kdysi bylo taky řečeno :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.17 11:34
@Anonymní píše:
No buď má pravdu a flirtuješ. Ruku na srdce, co ty na to? Nebo ti závidí… Nebo prostě potřebuje někoho drbat, tak si vybrala tebe.
Já se taky radši bavím s chlapama. A že nevědemnky flirtuju mi už kdysi bylo taky řečeno :think:

Ja nevim, možná trošku :) Ona to teda řekla doslova takhle( teď od vás dostanu sodu) : Ona je hezká, šikovná a využívá toho a zblbne každého

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová