Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jistě je tu někdo z Brna. Jak se dostanu z hlavního nádraží do části Žabovřesky? Hledala jsem spoje, ale nevyznám se v řádech, někde mi to vůbec nic nenašlo. Poradíte, vysvětlíte? Děkuji
.
Salina c. 4 smer Ceska, pak prestoupis na salinu c. 3. Jen na Ceske musis prejit nejede to ze stejne zastavky, kdyz se zeptas na Ceske tak ti reknou ![]()
Mrkni na dpmb.cz, zadej si tam co potrebujes a kdyz si kliknes na nazev zastavky, tak se ti tam zobrazi foto. Snad ti to pomuze.
@bravosefe Děkuji. A je to celkově daleko? A ještě zpátky? A když vystoupim, tak ta Králova je daleko, nebo tam taky zastavuje ta tramvaj?
Kralova je zastavka. Mrkni si i na mapy.cz, tam se zobrazuji i nejblizsi zastavky, nekdy je bliz treba jina zastavka, ale tady nejsou od sebe nejak daleko. Cesta z nadrazi cca 15 minut, kdyz to navazuje.
Musis hledat podle zastavky popr. ulice. Poslala jsem odkaz snad ti to pujde zobrazit.
@Šárka91 znas mapy.cz? tam se ti zobrazujou i zastavky, takze se muzes podivat, kde presne to je a jak daleko… ale ta Kralova je od zastavky hned vedlejsi ulice
To je složitý, asi nikam nepojedu
. Já spoje hledala, ale vede mě to pořád do Pisarek. Zkusím ještě ty mapy.cz
Zastávka Králova je hned u ulice Králova. Ta vede nahoru do kopce. Pokud pojedeš od centra (tedy od nádraží), musíš přejít ulici Minskou, po které jede ta šalina.